Hirdetés

2012. február 8., szerda

(#20701) Junglist'

Junglist'
(újonc)

Üdvözletem!

Valaki légyszives tudna nekem linkelni egy Wetravel RC 26 -ot? magyar térképpel és hanggal lenne a legjobb. A gyári wetravel oldal megszünt amin rajta volt.
Az ujjabb verziok megvannak (9.12), a leirás szerint telepitem öket, minden jol megy, de a legutolsó "végsö" ujrainditásnál lefagy, nem jelentkezik be egyikkel sem.
Ezért próbálnám meg az rc 26-tal az hátha müködik!

(#20702) Swift68 válasza Junglist' (#20701) üzenetére

Swift68
(újonc)

Szia!

Elküldtem e-mail-en!

:K :C

Ami nem kínai,az hamisítvány!!

(#20703) Junglist'

Junglist'
(újonc)

Köszönöm!

Kicseréltem a Jar fájlt amit küldtél, de igy sem jó valamiért, az a baj ami eddig, a legeslegutolsó újraindításnal megfagy.
Valakinek valami ötlet?

(#20704) Swift68 válasza Junglist' (#20703) üzenetére

Swift68
(újonc)

Akkor,szerintem más gáz van.Nekem az amit átküldtem neked,simán ment!

Ami nem kínai,az hamisítvány!!

(#20705) Junglist'

Junglist'
(újonc)

Egy Wetravel RC 26 ot továbbra is keresek ha van valakinek.

(#20706) Klmarti2

Klmarti2
(újonc)

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy nem nem engedi a rádióállomásokat beprogramozni, csak az első 6-ot. Látom, hogy lehetne továbbmenni jobbra nyillal, de nem tudok, hiába próbálom görgetni, vagy nyomogatni, semmi. Pedig tutira nem kijelzőhibás, mert minden más funkciónál kifogástalanul működik a tapi minden pontján a kijelzőnek.
Ha tudnátok segíteni, előre is köszönöm.

Ja, még valami. Szeretnék térképet ami offline módban műxik. Amiket letöltöttem, azok navi programok, de sajnos netről működnek.

(#20707) Klmarti2

Klmarti2
(újonc)

Hahóóó! Jár még ide valaki?

(#20708) Plutor válasza Klmarti2 (#20706) üzenetére

Plutor
(fanatikus tag)

Jár még,csak ritkán.
A rádiót most néztem,és én sem tudom tovább léptetni. :(
Offline térképet nem tudok. :(

(#20709) Klmarti2 válasza Plutor (#20708) üzenetére

Klmarti2
(újonc)

Jaj, köszi a választ. Akkor ezek szerint nem a telóm rossz, hanem ez az LG hülyesége.Viszont, közben arra jöttem rá, hogy ha automatikus hangolást választasz, akkor frekvencia szerint sorba rakja az összes állomást, amit megtalál (Nekem 20-at talált). Ha Ha vidgeteknél kirakod a rádiót, ott viszont tudod léptetni a csatikat, csak azt kell megjegyezned, hogy azokat, amelyek érdekelnek, melyik csatornára rakta. Mert ez a másik hülyesége az LG-nek, hogy nem engedi elnevezni az állomásokat. :(
Ennek ellenére nagyon szeretem a telót, Ami még gondom vele, hogy nagyon gyorsan merül.
Viszont az eBay-en találtam hozzá 2340 mA-es akksit 4065 forintért, fogok rendelni, az azért sokat fog dobni a dolgon.

(#20710) Rabidsnail

Rabidsnail
(tag)

Két éve vagyok boldogtalan tulaja ennek a vacaknak. Igazából,amint lehetőségem lesz rá lecserélem. Még nem volt olyan telefonom,ami ilyen mértékben és ennyire kihozott volna a sodromból. MEGBÍZHATATLAN!!! Kijelző hibák,és minden egyéb,ami csak megkeserítheti az ember életét. Elég sokat foglalkoztam vele,itt,ezen a fórumon is. Sem pénzt,sem fáradtságot nem áldozom rá többé. Talán még az LG termékeit is kerülni fogom. Nyilván érezni,hogy méregből jön az írásom,de megérdemli ez a kis szutyok. :)) :K :(((

(#20711) Turbobacsi válasza Rabidsnail (#20710) üzenetére

Turbobacsi
(tag)

kifogtad sajnos, de nagyon: nekem 2 év alatt semmi bajom nem volt vele (amíg el nem lopták)

(#20712) tgmisu válasza Rabidsnail (#20710) üzenetére

tgmisu
(újonc)

Érdekes módon nekem sem volt vele soha semmi bajom azt leszámítva, hogy néha a zenelejátszó nem szólt. Meg nagyon hamar merült le. De ezeket leszámítva tökéletes telefon. :C Én most cseréltem le egy Morotola Defy-re de még itthon porosodik az Aréna. :D

They all deserved to die.

(#20713) Turbobacsi válasza tgmisu (#20712) üzenetére

Turbobacsi
(tag)

hihi: énis pont Defy-t vettem helyette, az LG-hez képest sokkal gyorsabb, viszont zenelejátszásban az arena volt a csúcs!

(#20714) Rabidsnail válasza Turbobacsi (#20711) üzenetére

Rabidsnail
(tag)

Igazából én is szerettem,de szerintem valami zizi van az érintő képernyővel és ez nagyon idegesítő tud lenni. Ha most vennék telót,azért jobban körülnéznék,bár abban az időben tényleg a pénztárcánkhoz mért,legjobb választás volt. De most nem szeretem,mert rosszalkodik! :DD :N

(#20715) Plutor

Plutor
(fanatikus tag)

Én még elégedett vagyok vele.
Egy hibát tudok eddig,hogy néha zenelejátszás közben,amikor számot vált,akkor nem szól.(fülessel)
Ilyenkor csak a füles ki-be dugása segít.
Ritka az olyan telefon,amiben van FM transmitter,amiért én vettem.(melóhelyen zenét tolom a régi rádióra)

(#20716) Rabidsnail

Rabidsnail
(tag)

Na, végképp behalt a kicsike! Se kép,se hang.Illetve van,-2 fok alatt hajlandó működni,de most hordjak magammal hűtőtáskát. Tudom,biztos kontakt hiba,de 65 ezerért ne játsszon eszkimót.Igaz,az Lg klímában mindig toppon volt. :DD Tulajdonképpen örülök is,mert szép teló volt,bár az idegeimre ment. Kívül mázos,belül gázos!A csinossága miatt voltam hajlandó végigszívni ezt a két évet. Ez volt életem legdrágább mp3 lejátszója,mert azonkívül,hogy frankón nyomja a zenét,minden másban agyonveri egy mezei kiyokusinkaycunami android 0.0.0.0-ás teló. Ezt már nem első méregből írom. Lehiggadtam és végig gondoltam életem összes telefonjának történetét. Ő volt az egyetlen,aki miatt apró rángások alakultak ki az arcizmaimban. Nincs több esélye!!!!

(#20717) tgmisu válasza Rabidsnail (#20716) üzenetére

tgmisu
(újonc)

Hát eléggé valószínű, hogy sz*rt fogtál ki mert az előző pár oldal kommentjei nem szidták ennyire. Hibák minden telóba vannak és az Aréna a mai telók között is odaver néhányat akár android akár nem. :U

(#20718) hhaby válasza tgmisu (#20717) üzenetére

hhaby
(lelkes újonc)

Üdv.
Milyen kevesen vagyunk itt és milyen ritkán....
Pedig még cca.egy éve még micsoda veszekedések meg észosztások voltak itt.....
Teljesen egyetértek Rabidsnail kollégával!
Az enyém még bírja,persze csak mint marhadrága mp3 lejátszó.
Tényleg frankó kis telefon volt ez mikor megjelent.A 8Giga belső memória meg az fm transzmitter még most is ritka.Ezek miatt vettem én is még valami 69-ezerért.
Az volt a baj hogy nem fejlesztették a szoftverét sehova.
Ahogy én láttam (és ki is próbáltam) ugyanazt a 2-3 firmware-t csinálta az Lg különböző szolgáltatósra és országonként.
A házi tuning meg kimerült annyiban hogy átszabtuk az felhasználói felületet.Ami valljuk be látványos de igen kevés.
Ennyi bajom még nekem se volt egy telefonnal se ,pedig volt egypár kb 12 év alatt.

(#20719) Rabidsnail válasza hhaby (#20718) üzenetére

Rabidsnail
(tag)

Hát igen! Még én is gyártottam felületet. Az a gond,hogy titokban még mindig szeretem,de csak kicsit. Rommá szedtem,összeraktam. Most szobahőmérsékleten is működik,de randomize módon. Ha kedve van megy az érintés,ha nincs,akkor szeva! Nem a kijelzőre gyanakszom,mert minden külső behatás ellenére teszi a hülyeségeket. Egyenlőre nem akarok telefont venni.Áttehetném a tabletembe a simet és bluetoothon keresztül menne szépen a dolog,de ha ránézek,megsajnálom és tovább tapicskolom! Tiszta hülye vagyok! :DD :)) :W

(#20720) ronda

ronda
(kvázi-tag)

üdv!
kaptam kipróbálásra egy km900-at. az a gondom vele, hogy ha a böngészőjével akarok netezni, akkor kb az esetek felében lefagy. az operával viszont működik. valaki futott már bele ilyen problémába?

(#20721) ronda válasza ronda (#20720) üzenetére

ronda
(kvázi-tag)

két nap alatt, kb 14 óra nyüstölést követően a mérleg:
- kétszer kellett tölteni (bár erről szerintem inkább az akksi tehet)
- minden sim nélküli illetve másik (de azonos szolgáltatós) sim-es indítást követően be kellet állítani az internetes és streaming fiókokat
- sms érkezett, hang és főképernyős figyelmeztetés volt, de a bejövő fiók üres volt.
- egy korábbi sms-t ismételten bejövőnek jelzett kb 4 óra elteltével.
- és ami a legfontosabb: ezalatt az alig több mint fél nap alatt, kb 30 alkalommal fagyott le úgy, hogy ki kellett venni belőle az akksit
'95 óta ez volt a nagyon sokadik telefon a kezemben. bátran állíthatom, hogy a motorola T720 óta ez volt a legszarabb készülék amivel dolgom volt.

(#20722) tgmisu válasza ronda (#20721) üzenetére

tgmisu
(újonc)

Erre tényleg annyit tudok csak írni, hogy sz*rt fogtatok ki mert nekem itt porosodik néha néha használom és semmi gondom nincs vele azt leszámítva, hogy lemerül pillanatok alatt. :U

(#20723) Erdelyit válasza tgmisu (#20722) üzenetére

Erdelyit
(lelkes újonc)

Üdv!
Én viszont már kb. 2 éve használom magam által módosított szofttal, és az ismert apróbb bosszantó hibák ellenére jól működik. Mondhatni megbízható ha tisztán tartja az ember, és főleg nem tölti tele a memóriáját, mert az meghülyíti. Én több napot szívtam mire rájöttem hogy a MGMaps hatmilliárd térképrészlete hülyítette be teljesen a telefont. Azt töröltem a belső memóriát csak módjával használom, viszont a külsővel nincs gondja.
Nálam az fmtranszmitter elég gyengén muzsikál. Autóban a kormánynál ülve nem veszi a rádió a jelet.

(#20724) Despy válasza Erdelyit (#20723) üzenetére

Despy
(kvázi-tag)

Több mint 2 év használat után egyértelműen ki merem jelenteni. Ez a telefon egy f0s.
Van aki ezt nem meri leírni, mert nem fél attól, hogy hülyének nézik, hogy vett több tízezer forintért egy használhatatlan vackot, van aki meg nem fél ettől, ezért le meri írni.
Olvassatok vissza! Két féle hozzászólás van:
1. Van aki szidja mint a bokrot.
2. Van aki elkezdi dícsérni, hogy hű de király teló, nála semmi baja nem volt, csak a szokásos: nem ébreszt néha, lemerül az aksi max. 1 nap alatt, GPS része lassú, nehezen pozícionál, fényképezésnél néhány fotó után lemerül, sokszor fagy, néhány dolog csak a service menuben bonyolultan állítható pl. hangerő, gyenge a processzora, lassú a menü és sok helyen teljesen logikátlan, magától kikapcsol néha de nem sűrűn.

Könyörgöm: A 2. pontnál falsorolt dolgok normálisak/szokásosak egy telefonnál???????

Engem ezek közül 1-2 is teljesen kiakasztott, nemhogy az összes!!!

Ez egy kifejezetten rossz telefon, ezen nincs is értelme vitatkozni. (MP3 lejátszónak lehet, hogy tényleg nem rossz - talán még a kijelző képét lehetne pozitívumként említeni - de ez egy telefon kellene, hogy legyen!)

''a fémet nem fogja érdekelni, hogy kohómérnök vagyok-e stb...'' by RGB

(#20725) DjKoxi válasza Despy (#20724) üzenetére

DjKoxi
(fanatikus tag)

Ezt azért nem mondanám, hogy f@s.
Az enyém, (már nem) tavaly augban volt kettő éves, és tavaly januártól a lányomé. Míg nálam volt, neteztem , filmet néztem, zenét hallgattam rajta (AKG fülessel), sok sms, mms küldés, telefonálás után, közben soha nem produkált hibát.
Most egy nokia c5.00-m van nemrég kezembe vettem az arénát nosztalgiából, és még mindig tetszik. Gyönyörű telefon szvsz. Karcmentes a mai napig. Ennyi idő után is azonnal tudtam kezelni, nem kellet gondolkozni mi hol van.
Nem egy Iphone gyorsaságú a reagálása de vállalható még mindig.
Az akksi talán az egyetlen negatívum.
Talán most 3 éve jelent meg, ahhoz kell viszonyítani.

(#20726) Dudi971

Dudi971
(újonc)

Sziasztok segítségeteket szeretném kérni! ( LG km900 Arena)
A telefonom bejövő hívásoknál elég sűrűn lefagy! Már cseréltem rajta fw-t. 3 különböző verziót is.Most V10P_00 van rajta. Factory reset memória űrités Újra factory resett megvolt minden alkalommal,de továbbra is fent áll a probléma! :O Mit rontottam el vagy mit kéne még tenni,hogy újra jól működjön? Előre köszi a segítséget!!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.