Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4001) Karma válasza iistii (#3997) üzenetére

LOGOUT blog

Csinál valamit, vagy egyáltalán el se indul a MobTorrent? Csak mert a kollégám (Tyrial) lehet hogy tudna rá mondani valamit, végülis ő írta :) Mondjuk most éppen konferencián van.

Break Driven Development

(#4002) iistii

iistii
(kvázi-tag)

Annyit csinál hogy kirakja azt a képet hogy java alkalmazás (mint minden programnál) és utána kilép és semmi más bárhányszor próbálom bármelyik verzióval..

TWRM_00 (VADM mod)

(#4003) Karma válasza iistii (#4002) üzenetére

LOGOUT blog

Aha. Hát, majd továbbítom neki ha visszajött és nem felejtem el, de ahogy nézem, elkövette azt a hibát, hogy feltette az email címét a MobTorrent honlapjára: [link], úgyhogy Te is bombázhatod akár, de csak finoman, engem meg ne említs meg :DDD

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#4004) duvi válasza daveed_14 (#3983) üzenetére

duvi
(őstag)

Szerintem kb egy kategória a két telefon ebből a szempontból.
Minimális a különbség.
A SE zenetelóknál kicsivel több a mély. Az Arena közép és magas tartományban ad le többet. Mivel szabvány 3,5mm sztereó jack van az Arenaban ezért olyan fülest használsz hozzá amilyet csak akarsz.
(a hozzá adott füles minősége is nagyon jó)
Ha van rá lehetőséged, mindenképpen próbáld ki vásárlás előtt mert ugyebár nem vagyunk egyformák. Ahogy a hallásunk se.
Én azt tanácsolnám, hogy nézd meg a többi számodra fontos tulajdonságát a két típusnak és az alapján döntsél.

[ Szerkesztve ]

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#4005) Vovi1 válasza fiktív1 (#3945) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Valóban nem sikerült a harmadik fw frissítés, már feladtam. Minden fw-t letöltöttem, kipróbáltam, az ősöktől kezdve a legújabbakig, az összes kiegészítő prg-t és megoldást kombinálva, minden lehetséges verziót bevetettem. Talán felesleges, mert az elejétől ott akad le, hogy a felmásolás 10. parancssorában végez egy OEM ellenőrzést, itt belső memória hibára hivatkozva megszakítja a frissítést. 0000000004-es memóriacímen. Ez nem az adatmemória, hanem a rendszer által használt memóriatartományben lehet. Ehhez nem tudunk hozzáférni. Szerintem szervíz lesz, bár a teló nem garanciás - kaptam, reklám. Amúgy az alap eu verzióval jól megy.

2-3 napja leírtam egy linket, ott az összes aug 3-ig kiadott fw ingyen letölthető és további okosságok is vannak. Vannak még tartalékban linkjeim, de majd később - egy részük kínai, vagy koreai, otthon vannak a telefon terén!

Egyébként megvan pdf-ben a teljes műszaki leírása, kapcsolási rajzokkal, beállításokkal. Valaki kb májusban már leírta a linket, akit érdekel keresse meg. kb 15 mb. Egyébként érdekes, akinek van egy kis műszaki érzéke értékelni fogja. Fényképekkel követett leírás a gyári függetlenítésről, amihez spec. programok és berendezések kellenek. Szerintem ez a szervízeknek szóló kiadvány lehetett.

[ Szerkesztve ]

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#4006) Tomekk_

Tomekk_
(újonc)

Nem tudjátok, mi lehet az oka annak, h néha nem ébreszt, be van állítva, naponta a rendszeresség, kint az ikonja, bent is piros az óra, h ki van választva, és vmiért néha elfelejt.

Sajnos többszőr tapasztalom, h megfagy, vagy újraindul, erre lehet vmi olyan orvosság amitől nem vesztem el a garanciát (t-mobile) ?

Gpsest sem bírom rávenni, h kezdőpontomat felsimerje. Gondolom nem nagyon lehet rá teni más gps programot. Vagy? Rengeteg hozzászólást elolvastam, kulcs szavakra kerestem, de nem találtam választ a kérdéseimre, ha tudtok segítsetek pls!

(#4007) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy apró tapasztalat:
V10D_01 szoftverrel nem lehet a billentyűzetet lezárni úgy, hogy röviden megnyomjuk a kikapcsoló gombot. Lassabban reagál az SMS írásra. Értem ezalatt hogy qwerty módban ha gyorsan leütök pár betűt, akkor lassan jön az "animáció", az ami betű leütésekor jön (kiemelkedik narancssárgában a leütött betű)

V10M_02 (már volt bent, de elég fontos): működik a lejátszási lista ebben az FW-ben.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#4008) viewdetails válasza ForRedGlory (#4007) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ilyet nekem a B_03-al csinált bluetoothozás után.

(#4009) viewdetails válasza Tomekk_ (#4006) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Szoftver verzió? mylgarena.com-on van erről egy topik

(#4010) viewdetails válasza Vovi1 (#4005) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Vovi, és mindenki, akinek nem sikerül a szoftver frissítés.
Véleményem szerint, ha a telefon belső memóriája lenne a hibás, abból igen gyakori crash lenne, napi szintű. Nem is kell feltétlenül írni a memóriarekeszt, pont elég ha nem olvasható.
Bár nem kizárt (erre talán csak a tervezők tudnának választ adni), de mivel elég kevés embernél fordul elő, én megnézném a PC-t közelebbről. Oprendszer, vírusírtó, USB csatoló.

(#4011) viewdetails válasza YamatoVTEC (#3974) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Yamato

Wifin csak a V10O_02 tudja a Youtube-ot, és nem kell semmit állítani, ha megy a böngésző, megy az is.

(#4012) Don Dög

Don Dög
(újonc)

Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.KM900At_V10b fw van a telón, eddig nem nagyon videóztam, de tegnap kipróbáltam...Mikor megpróbáltam megnyitni azt írja, hogy "nem támogatott"...
az amit a saját progijával és kamerájával vettem fel :F
ilyenkor mi van? factory reset? volt már vkinek hasonló????

közben megoldódott, újraindítás vagy 5x és akksi kivétel....

[ Szerkesztve ]

(#4013) viewdetails válasza Don Dög (#4012) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Memóriába vagy kártyára mentettél? Nekem B-s szoft akkor csinált ilyet, mikor kártyára, és hosszabban mint 10 sec, de nem próbáltam újraindítgatni, mert a fájl mérete 0 byte volt.

[ Szerkesztve ]

(#4014) Don Dög válasza Don Dög (#4012) üzenetére

Don Dög
(újonc)

sikerült megoldani, újraindítás és akksi kivétel után
csak érdekes hogy a felvétel után közvetlen ilyen hibaüzit kapok :C

[ Szerkesztve ]

(#4015) YamatoVTEC

YamatoVTEC
(tag)

V10G_00ról tudtok valamit?Van Pacific meg Hong Kong változat is.FM transmitter lényeges hogy legyen.

The Power of Apple , 4Ever Honda

(#4016) viewdetails válasza YamatoVTEC (#4015) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Van benne MP3 Tag-it, meg kézírásfelismerés, de magyar nyelv szerintem nincs.

(#4017) YamatoVTEC válasza viewdetails (#4016) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Akkor marad egyelöre a V10D :)

(#4018) viewdetails válasza YamatoVTEC (#4017) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Meg tudtad nézni, amiket kérdeztem?

(#4019) YamatoVTEC válasza viewdetails (#4018) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Sajnos csak a születésnapos dolgot tudtam kipróbálni...csak a keresztnév látszik

(#4020) viewdetails válasza YamatoVTEC (#4019) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Köszönöm, ennyi elég is. :)

(#4021) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi all!

Egy ideje már nézegetem az Arena fórumot, de még csak most vettem egy ilyen telót.
Eddig SE fan voltam, de a k850es helyett, minden családtagot ezzel leptem meg:
http://hardverapro.hu/apro/lg_km900_arena_elado_4/hsz_1-200.html
Eddigi tapasztalataim :

+ wifi! egyszerű, gyors, mindent megtalál és nem eszi meg azonnal az akksit :C
+ giroszkóp, egy szuper kis billentyűvel (ami jól használható)
+ gyönyörű, fényérzékeny képernyő, igazi szinekkel
+ minőségérzet (fémház) ;]
+ 5mpix kamera, szuper minőségű video felvétellel 720x480 asszem
+ 8giga belső memó, pendrive funkcióval :Y

- gps szoftver nélkül? :W
- féltem a karcoktól :O
- hamar "bezsírosodik" a képernyő
- youtubot nem tudok wifin indtani :(
- szoftver bővítés csak JAVA?

Kérdezhetem a nagyrabecsült fórumozókat, h tovább bővíthessem a FAN listát? Talán egy weblapot is összeütök, ha megosztanak egy kis infómorzsát a kollégák.. hogyan tudok a negatívokon javítani kicsit? Az operát már leszedtem,. de a soft frissítés is gondolom sokat segítene, de nem tudom, h honnan és hogyan kell ezt megtenni, illetve jár-e garivesztéssel a dolog :F

A segítségeket további tapasztalatmegosztással hálálom meg! :R

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#4022) J.varga7

J.varga7
(újonc)

Sziasztok, szerintetek lehetséges valahogyan felrakni a Google Android-ot az LG Arénára?
Vannak mindenféle fórumok, ahhol állítják, hogy igen, de senki sem írja, hogyan. Vagy ez még nagyon gyerekcipőben jár?

Don't waste your time, or Time will waste you

(#4023) viewdetails válasza J.varga7 (#4022) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Igen, mindenki hallott már olyat, aki látott olyat, aki olvasott róla. :) Egyelőre még az S-Class-t sem tudták megtörni (nem nagyszájúskodom, biztos nem egyszerű), nemhogy más oprendszert rárakni.
Hardveres tulajdonságok alapján a telefon képes lenne Windows Mobile 6.1 futtatásra, tehát valszeg az Android sem jelentene gondot.
A mylgarenan azt olvastam, hogy
1, az LG szeptemberre ígért valamiféle "nagyobb horderejű" fw frissítést. Ha ez igaz, akkor nekem tökéletesen megfog felelni az S-Class, mert egy jól kieszelt GUI-ja van.
2, az LG idénre tervezi az első Androidos készülékeit. Ha kijön, az egy dolog, eddig még nem volt példa egy gyártónál sem, hogy ugyanaz a készülék egyidejűleg vagy utólag több szoftverrel kerüljön forgalomba (presztízsveszteség lenne ha az S-Class project befuccsolna), max olyan, hogy PDA-n a Windows Mobile-t lehetett újabb verzióra frissíteni, szóval hivatalosan az Android az Arenán szerintem nem lesz támogatva.

[ Szerkesztve ]

(#4024) Viktor0610 válasza J.varga7 (#4022) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Bár alátámasztani nem tudom, 99% biztossággal írom, hogy hülyeség... :U

...

(#4025) duvi válasza olbaidhun (#4021) üzenetére

duvi
(őstag)

A fw. frissítésről YamatoVTEC kolléga nemrégiben csinált egy korrekt leírást ITT.
További szükséges linkeket ITT találsz.
A teljes frissítés fordítását (Athos83 munkája) INNEN tudod letölteni.

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#4026) fiktív1 válasza viewdetails (#4010) üzenetére

fiktív1
(tag)

viewdetails!

Igen, erre is gondoltam, hogy csak az én PC-mmel nem megy a frissítés. Más gépre még nem tettem rá ezt a sok progit, amivel frissíthetek. Bár a topiktársunk már több Pc-n is sikertelenül próbálta. Na, jó én nem beszélek tovább erről a dologról, meglátjuk mi lesz.

Üdv!

(#4027) viewdetails válasza fiktív1 (#4026) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Azért nem olyan sok szoftver ez, ráfér egy USB kulcsra, engem mostmár nagyon érdekel, mire jutsz vele, nincs valami haver a közelben egy próba erejéig, vagy céges gép... ?

(#4028) fiktív1

fiktív1
(tag)

Céges gépeken a jogosultságok ki vannak osztva. Azt találtam ki, hogy egy lelkes debreceni topiktársunknak fogom átadni frissítésre, neki műxik az ő gépén a flesselés. Ha neki sikerül, akkor meaculpázni fogok, ugyanis akkor az én PC-m a hunyó. (magamat kirázom.....öö, illetve kizárom) Erre majd jövő hétvégén kerül sor reményeim szerint.

[ Szerkesztve ]

(#4029) Lala6

Lala6
(őstag)

Ezt a Geotagging-et hogyan kell használni? Bekapcsolom, megjelenik egy kis ikon és kész. Hol lehet megnézni, hogy hol készült a kép?
Természetesen ez sincs benne a felhasználói könyvben...

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#4030) Murderer69 válasza Lala6 (#4029) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

kép adatai? ;)

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#4031) Lala6 válasza Murderer69 (#4030) üzenetére

Lala6
(őstag)

Semmi új nem látszik ott.

(#4032) Viktor0610 válasza Lala6 (#4029) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szabadban próbálod, ahol van GPS-vétel?
Szerintem kellene lennie valami jelzésnek, ha a gép látja a műholdakat, mert amíg ez nem teljesül, nem tudja a GPS-bélyegeket a képre tenni.

...

(#4033) karl_fischer

karl_fischer
(lelkes újonc)

Több LG telónál is tapasztaltam, hogy amikor merül az akksi, akkor nem enged sms-t írni. Röhej, mert telefonálni simán lehet... Az Arena mit produkál ebből a szempontból? Van tapasztalata valakinek?

(#4034) mindthecrap

mindthecrap
(kvázi-tag)

hétfő óta én is arénás vagyok. hát egyelőre nem akarok elkiabálni semmit de lehet nem lesz hosszú barátság. egyelőre két nap kevés ítélni...

(#4035) duvi válasza mindthecrap (#4034) üzenetére

duvi
(őstag)

Írd be, hogy mi a gond vele és hátha tudunk segíteni :))

(#4036) Murderer69

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

lehet hülye kérdés de elméletileg lehet témázni a telót nem?
és ha igen hogyan?

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#4037) Lala6 válasza Viktor0610 (#4032) üzenetére

Lala6
(őstag)

Igen. megjelenik egy kis ikon, ami megváltozik, ha megtalálta a muholdat. Készitettem képet mindenhogy, de nem tudom, hogy hol kell megnézni, hogy hol készult a kép.

(#4038) duvi válasza Murderer69 (#4036) üzenetére

duvi
(őstag)

Per pillanat nem lehet témát változtatni és feltenni sem sajnos. :(
Gondolom az S-Class UI miatt.

[ Szerkesztve ]

(#4039) mrThomi

mrThomi
(senior tag)

sziasztok. kijött pár sw ahogy nézem. vmi tapasztalat?? V10D_01 és a V10G_00 vki megnézte már. köszi az infot

(#4040) Csizy

Csizy
(újonc)

Hali!

Tudtok segíteni?Biztos lerágott csont de nem megy a youtube wifi-vel.
Feltettem V10B_03 és V10O_02 az utóbbinál pufferelésnél leakad.(az előbbinél a szokásos hibaüzenet jön)
Ötlet?Állítani kell valamit? :W
Vagy tudtok olyan fw-t amivel megy?
Nagyon hálás lennék :) :D

a lejátszási lista meg ilyenek nem érdekelnek

(#4041) Viktor0610 válasza Csizy (#4040) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A kereső szerint nem szükséges állítani semmit a gépen, és a V10O_02 firmware-verzióval működnie kell(ene).

...

(#4042) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Azta, mekkora sw betűkről beszéltek! Az enyém verziója:

km900AT_v10i

most akkor ez egy német SW? végülis gyári független a teló, szóval cserélek softot.. mégis csak jól esne az a youtube és googli map támogatás! :R

Építő jellegű a pár ezer hozzászólás, lenne igény egy összegott ARENA softver áruházra? Oda aztán feltehetnék mindent amit itt-ott leírogatnak a userek..

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#4043) Mieza válasza Csizy (#4040) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Milyen kártyával használod?
Beállítások -> Kapcsolat -> Streaming Beállítások -> Internet profil - itt mi van beállítva?

De egyébként az "O" szoftverrel, ha kapcsolódsz a WiFi hálózatra, utána elindítod a YouTube-ot, akkor bejön, hogy melyik hálózatot akarod választani. Ott ráböksz a WiFi-re, és már megy is. :)
Ezzel a verzióval egyébként mennie kell simán.

(#4044) Csizy válasza Mieza (#4043) üzenetére

Csizy
(újonc)

Hát ottan az van : UDP port szám 6970-32000 és az internet profil wi-fi.A számokon kívül nem is enged mást változtatni.
Egyenlőre kárty nélkül próbálgatom mert fw újrarakásnál mindig blokkolja a simet a teló.Eredetileg T-s volt de vodással nyomom csak előbb felakarom rakni a tuti fw-t aztán okosítani:)
Szóval ha nem megy így jártam:(

(#4045) Lala6

Lala6
(őstag)

Sziasztok!

Ma reggel nem ébresztett az arénám. Be volt állítva ismétlődére H-P. A pláne az, hogy nemrég hívott a kollégám, hogy nem ébresztette a telefonja, késni fog kicsit, meglepőmód neki is arénája van.

Nekem a gyári szoft van rajta, frissítés után volt Factory reset is. Kollégámnak a gyári T szoft van.

Találkozott már valaki hasonlóval?

Szégyenszemre lehet, hogy kell vennem egy csörgős vekkert?

(#4046) Csizy válasza Lala6 (#4045) üzenetére

Csizy
(újonc)

Nekem volt hasonló nem T-s szoftal is.De van ébreszőórám:) az megbízhatóbb:)

(#4047) Lala6 válasza Csizy (#4040) üzenetére

Lala6
(őstag)

Nekem a V10B_02 van fent, de nem hogy wifi-vel, sajna 3G-vel sem megy a you tube video. Wifi-nél kiírja, hogy nem támogatott: vifi 3G-nél pedig elindulna a pufferelés, de kapcsolódási hibát jelez azonnal.

Apropó, ha már itt vagyok megkérdezném, hogy a T-s szoft visszarakására van lehetőség?

[ Szerkesztve ]

(#4048) Lala6

Lala6
(őstag)

Egyre jobban kiakaszt az Arena...

Most meg a Mobil TV nem akar rajta menni. A szolgáltatás aktív, a T oldalán is megnéztem és aktív. A csatorna választó oldal meg nem töltődik be, azt írja, hogy ismeretlen telefonszám.
A T-s szofttal működött rendesen.
Hol lehet a hiba? Nem küldi el a böngészőm a számot?

(#4049) RiZool válasza Lala6 (#4045) üzenetére

RiZool
(kvázi-tag)

Ilyen nekem is volt 1x (hogy nem ébresztett) ...de azóta nincs (2 hete) ahogy szoftot cseréltem egyből köv napon volt ez ..utána már nem...szóval no para:D

[ Szerkesztve ]

(#4050) olbaidhun válasza Mieza (#4043) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Vodás vagyok és internet profilnak is ilyesmiket enged választani:

vodafone live! vitamax
vodafone live!
vf internet vitamax
vf internet
vodafone mms
vf streamin vitmax -
vf streaming +

Nna ebből melyik a jó :F Ha nem is tudod, de legalább van mit végigpróbálni! Előző tulaj azt hitte, h nincs is benne youtue lejátszó, meg goggli map..

- ami most van.. ezzel nem moccan a youtube, csak a net :W
+ itt már bejön a youtube lap, de azt írja, h: " A szolgáltatás nem támogatott - Wi-FI"
Ezt a bunkósgot, itt már csak soft csere lesz a megoldás, én már látom! :U

Esetleg gps-re volna még valami alternativ megoldás?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.