PC/konzol
Minek vitázni, kell mindegyik. 
Mondom ezt úgy, hogy most valahogy nem fűlik a fogam egyik konzolhoz se. Előtte már kijátszottam magam a konzolos játékokkal. Egy laza kis lista mim is volt. SNES, PSX, XBOX, Dreamcast, PC 286-ostól, C64, PSP. Jelenleg a családban 2db régi XBOX szolgál és 2 PSP. Jó lennne még X360, de feleslegesnek tartóm, mivel szinte minden játék megjelenik PC-n, ami nem azt pedig a haveromnál végigtolom. Talán egy PS3-at veszem még, de ameddig nem jó mkv lejátszónak azt se. Idővel lemegye a BD-R lemezek ára és akkor veszek, de nem játékra, mert arra már most jobb a PC-m.
A 360 kissé hangos, sok vele a baj, melegszik, a PS3 pedig gyengécskére sikerült.
Mindenki játszom sokat konzolokon, idővel unható, nekem pl. nincs szükségem már csak játékgépre, vettem egy jó VGA-t és kb ennyit költöttem a gépemre, hogy játszhassak, a többi alkatrészt, ha lenne 360-am akkor is megvettem volna, mert ugye netezni, letölteni, konvertálni, írogtni nem lehet vele. A noti+360, se jó, mert torrentezni nem az igazi. Aki a kibúvót egy linuxos router-ben látja, hát nem tudom, de volt wlg500premiumom is, de torrentezni nem volt valami tökély.
SZÓVAL, kell asztali gép, mellé elfér egy noti az ágyba és a TV elé valami konzol, ha a család rákattan az IWIW-re. 
150k-ból pedig össze lehet tenni egy öszvér gépet ami mindenre jó, de semmiből se a legjobb, de legalább halk és nem forr fel.
Aki minden játékkal szeretne játszani, annak csak a PC+360+PS3+WII lehet jó, mert mindíg van játék ami csak a másikon van és innentől felesleg szidni/agitálni, ezt vagy azt a tábort.
Ohh,el is felejtettem volt Nintendo64-em és kölcsönben Amiga is(falcon talán,az a CDS játékgép)
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze

)
Olyan monitor, olyan picike, színmélység... hát nevetség... billentyűzet kompromisszumok, melegedés.... bővíthetőség.... winyópakolás....![;]](/dl/s/v1.gif)

) annak meg nem.

Megjegyzem, más téren is egyre kisebb előnyben van a PC.