Hirdetés
Aktív témák
-
PB
tag
idei panákon a szervíz menü hogy hívható életre?
üzemóra érdekelneköszi
-
Newlocal
aktív tag
tv oldalán VOL - nyomvatart és 3 db 0-át nyomsz a távkapcsolón.
Nekem ezzel sikerült belépnem, de a menüben nem tudtam lépkedni, így nemtudtam megnézni az üzemórát Valaki említette itt a fóumon, hogy nagyon vigyázni kell a szervíz menüvel, mert gallyra lehet vágni vele a tvt, szóval csak óvatosan.szerk: ha neked sikerül lépkedni a menüben azt megoszthanád majd hogyan kell
[ Szerkesztve ]
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
ati888
senior tag
Ha ma éjfélig megrendelném a 42G20-at az edigitaltól, akkor adnának 5% kedvezményt (237,5k), csak itt nálunk nincs üzletük és futár hozná és én nem szeretek így vásárolni.
A MediaMarktban szerintetek lehet alkudni? Több helyen hallottam már, egyszer pedig egy Sharp LCD-nél ők mondták nekem, hogy olcsóbban is ide tudják adni ha érdekel.
Kicsit idegesít, hogy most láttam ezt az 5% kedvezményt este, ha tudom hamarabb, bementem volna az MM-be alkudozni.
DTS hangot valahogy kiadja a tv hangszóróira egy médialejátszó, ugye?
ati
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Pedig ha használnád is a keresőt, akkor hamar meg lett volna az eredmény:
De bemásolom neked ide is:
Az új modelleknél (legalábbis a 2009-eseknél) ez volt az üzemidő előhívásának módja:
1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
3. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-t
Elindul a szervizmenü.
4. Megnyomni a "2"-est.
5. "OK"
Bejön az SRV-TOOL
6. "PTCT"-hez menni.
7. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!
8. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig.
Elő jön 2 számsor, az üzemidő és a bekapcsolások száma.Kilépés: az "Exit" gombot hosszan nyomni.
Csak saját felelősségre próbálkozz vele és véletlenül se módosíts semmit a szervízmenüben!
Nem tudok róla, hogy a 2010. évi modelleknél ne működne.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Newlocal
aktív tag
Mitől lehet az, hogy a profilom alatt szereplő géppel full HD tartalom (m2ts) szaggat? Próbáltam több lejátszóval is (vlc, bs player). A vason win7 32bit fut.
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
tiko76
aktív tag
hello segitene valaki? most állok plazma tv vásárlás előtt 3 tv-n gondolkodom
LG 42PJ350
PANASONIC TX-P42C2
SAMSUNG PS-42C450
inkább csak tv nézésre vagy dvd-zésre. melyik jobb ezek 2010-es modellek melyik fogyaszt kevesebbet,melyiknek van több hasznos funkciója pl pip pat?
kicsit sok kérdés de nem éertek hozzá csak a fórumot olvaso de tanácstalan vagyok -
törölt tag
válasz ati888 #13959 üzenetére
DTS hangot mindenképpen egy megfelelő erősítőre kell küldeni. Akkor fog a tévéden megszólalni,csak ha a médialejátszód analóg hangcsatornára lekeveri és úgy csatlakoztatod sztereó rca-val a tévéhez,vagy még a médiajátszódban a DTS hangformátumhozhoz a kimeneti jelet PCM vagy LPCM-el rendeled hozzá HDMI-n,feltéve ha ez külön beállitható.
Kivéve DTS logóval ellátott készülékek pl ez a g20 és a samsung.Azok digitálisan is fogadják és lekeverik a DTS-t 2.0 analóggá.[ Szerkesztve ]
-
pmmf
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki a korábban hivatkozott honlapról leszedni a pana 1.216-os fw.-t, illetve upgradelni a 1.206-t? Ha igen, mi a tapasztalat?
-
Devil Smile
őstag
Udv all
Osszekotottem a Tv-m (p46g10e) DVI-HDMI kabellel es amikor megkapja a fullHD jelet akkor a kep korbe kb 1-2cm rel tullog Nvidia kartya. mintha mar lett volna errol szo de nem talaltam meg a hsz.-t
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Palika71
őstag
válasz Devil Smile #13972 üzenetére
Nekem a TV-m akkor csinál ilyet (igaz, az LCD), ha a csatlakoztatás típusánál nem a PC van megadva.
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
nagyonnagy
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az építőjellegű hozzászólásait.
A hétvégén boldog tulajdonosa lettem egy 46G10E plazmának.
Az edigitálból, az utolsó utáni pillanatban sikerült hozzájutni a bemutató készülékhez. Szervízmenü alapján: mindössze 130 órát üzemelt. -
Morris
veterán
válasz nagyonnagy #13975 üzenetére
jól meggondoltad?
én korábban megszívtam a bemutató darabbal, vizsgáld át nagyon, nehogy agyonhasznált darab maradjon nálad.
szvsz sok az a 130 üzemóra. -
M_AND_Ms
veterán
Erre csak annyit, hogy én is végignéztem több készüléket tükröződés szempontjából az MM-ben.
Igazad van sok-sok lcd ugyanúgy, vagy még jobban tükröződik mint bármelyik plazma.
Az új G20-as panán már érezhető a javulás. Én valamelyik 10-sel néztem össze, mert az közvetlenül mellette volt. Gyengébb fényerővel veri vissza a képet.
AZ LCD-LED-esek közül tükröződés szempontjából egy Philips és a Pana ledes volt a nyerő. Mindkettő matt felületű szinte csak az erősen kontrasztos felületeket lehetett észrevenni, azokat is csak foltokban.És az otthoni összevetésem Pana G20 <-> Sony 72 cm-es CRT. Jobb a pana! Sokkal kevésbé tükröződik mint a szuper-sarkított Sony. Szóval ha figyelek persze, hogy látom magamat a tv-ben, de közel sem nevezném zavarónak. (a nappali délnyugati, nincs se redőny, se sötétítő függöny)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
És akkor egy kérdés.
Média lejátszóval összekötve (HDMI kábellel) feltűnt, hogy az 5.1 csatornás hang (akár DTS, akár DD) nem jelenik meg a Panasonic G20 optikai kimenetén. Csak 2.0-ás. És az is mindig DD.
A kézikönyv elején pedig ott virít a "DTS through" logó. Én meg azt tapasztalom, hogy mindig lekeveri DD 2.0-ra. Nálatok is így van ez? Mit értsek a DTS átengedésen akkor?Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Newlocal
aktív tag
Nekem sikerült, viszont a tv leresetelte a képbeállításaimat kilépés után :
Nálam eddig 8,5 óra (ebből is 3 óra az F1 volt tegnap) és 13 bekapcsolás van Nem használom túl. Napi 1-2 óránál többet biztos nem fog menni átlagban.''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
kacsento
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy az 5 év garancia tényleg csak május 21. után vásárolt készülékekre érvényes,vagy amit itt sokszor határozottan állítottak április 21.-től él e?
Mert én április 27.-én vettem. -
Devil Smile
őstag
-
kerlac
őstag
Tanácsot szeretnék kérni.
Olvasgatom a teszteket, HSZ-eket, infókat és egyre jobban hajlok a plazma TV felé, ugyanis:
- eddig Samsung LCD-m volt, ami 3 év után bekrepált, mind a Display, mind a bemelegedésére felelős panel elromlott, mehet a kukába, gari nincs rá már...
- fentiekből kifolyólag Samsungot nem akarok, továbbá LCD után a plazma is meggyőzőbb, de
- 80-90 cm-esnél nagyobbat nem fér el a szekrénysor TV állvány részén ill a aszoba sem túl óriás 2-3 méter a max táv a TV-től a kanapé, viszont ha jól látom Plazmában 94 a minimum, tévedek?
- elsősorban filmnézésre, TV műsor (HD BOX) nézésre kell
- mindenképpen lehessen lehetőleg kábel nélkül összekötni a PC-vel, de nem játékra hanem filmnézés miatt
- továbbá Panasonic 5.1-es DVD lejátszó is kapcsolódna hozzá
- kimondottan tetszene ha USB-ről tudnék tartalmat megjeleníteni rajta.Tudtok konkrét típusokat ajánlani? Vagy elgalább körülbelül? Néztem LED TV-t is, 26LE3300LED LG Tv ill Panától TX-P42C2 plazmatv-t...
Bármilyen ötletet örömmel fogadok!
-
PB
tag
válasz Devil Smile #13986 üzenetére
én kb. éjfélkor
-
szp1
addikt
válasz Devil Smile #13986 üzenetére
"kinek mennyi ido utan jott meg a regisztracio megerosito email? "
(#13835)
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz kerlac #13987 üzenetére
- 80-90 cm-esnél nagyobbat nem fér el a szekrénysor TV állvány részén ill a aszoba sem túl óriás 2-3 méter a max táv a TV-től a kanapé, viszont ha jól látom Plazmában 94 a minimum, tévedek?
Nem tévedsz, 37" a legkisebb, az is csak Panasonic van a 37X20 és a C2.
- elsősorban filmnézésre, TV műsor (HD BOX) nézésre kell
Arra tökéletes, bár ilyen távolságról már a 42" is elmenne..
- továbbá Panasonic 5.1-es DVD lejátszó is kapcsolódna hozzá
Teljesen rendben van, gondolom HDMI-s...
- mindenképpen lehessen lehetőleg kábel nélkül összekötni a PC-vel, de nem játékra hanem filmnézés miatt
- kimondottan tetszene ha USB-ről tudnék tartalmat megjeleníteni rajta.Ebben az árkategóriában egyetlen megoldás ezekre egy jó médialejátszó wifi-vel.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kerlac
őstag
Háááát, őszintén szólva én az 50-est is szívesen venném, de legfőbb gátló tényező nem is a szekrénysor, hanem az Asszony... Ővele már a 26" felettiért is küzdenem kell, a most tönkrement 26-os is mindig átállította 4:3-ba, kis TV fílingbe...
Ha Plazma lesz, akkor feltétlenül min 37-est vagy 42-est keresztülviszem, majd valahogy megoldom az elhelyezést, bár Plazmánál azt olvasom, nem jó ablakkal szembe tenni, ami nálam csak úgy megoldható....
Másrészt mi a helyzet a LED TV-vel? Abból LG van már 66 cm-es elérhető áron...
-
nagyonnagy
csendes tag
válasz Morris #13976 üzenetére
Esztétikailag kifogástalan, sehol egy karc, kereten még rajta van a fólia.
A kép is gyönyörű, sehol egy hibás pixel. 15 ször volt bekapcsolva és 130 órát (kb. 2 hetet üzemelt).
Számla, garj.egy, 5 év van hozzá. Nekem megért 190 ezret (miután nem jutott az 200 ezresből ).
Neked milyen problémák akadtak a bemutató darabbal? -
szp1
addikt
válasz kerlac #13995 üzenetére
Ebben a fórumban a LED TV-t ne feszegesd Amúgy is parasztvakítás, filmre, TV-re plazma való.
Fontos érv a méret mellett, hogy a 37"-os és a 42"-os közt árban nincs, vagy minimális a különbség....és ha már, akkor már.
A feleség problémára: az enyém akkor békült meg, mikor a NatGeo HD-n meglátta a hódok életéről szóló filmet. Abbahagyta a vasalást, leült a TV elé 2,2m-re, és tátott szájjal bámulta.(42")
A kedvenc DVD is jó megoldás. A 26"-os nem mérvadó, hiszen az 4:3-ban nagyon kicsike....
A tükröződés probléma, de egy idő után beáll az ember szeme és automatikusan kiszűri.
Én a 42" javaslom, nagyobb a választék is.[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
válasz nagyonnagy #13996 üzenetére
edigtalba vetted a mamutba?? ha igen akkor azt a Tv t meg en is nyomkodtam..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Morris
veterán
válasz nagyonnagy #13996 üzenetére
Az enyémen is rajta volt a fólia körbe. csak a talp volt tele hajszálkarccal.
aztán egyik este megpillantottam hogy egy 12-es karika van beégve a bal alsó sarokban. a jobb felsőben meg valami HD-s paca. nézegettem állandóan, hogy nem e csak ghost, de az ott volt 2 nap után is. ja és az elem is le volt merülve, mert nem mindig tudtam bekapcsolni a tévét a távirányítójával
Hívtam egyből az üzletet és kicseréltettem. -
g_miki
csendes tag
Sziasztok!
Most láttam, hogy van 140ért 42x20e auchanban, érdemes tovább keresgélni, vagy ennél jobbat úgyse találok? Pont ennyi a felső limit árban és méretben is....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest