Hirdetés

Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    válasz Sárpac #5560 üzenetére

    Nem feltetlenul.
    En is ilyen vagyok, sosem jottem ki a nokkel, viszont ezt a kedvesem is pontosan jol tudja, amiota ismerjuk egymast. Es mivel olyan vagyok, amilyen, es szeret, elfogad ilyennek :)

    Nem kellenek baratnok, van osszesen talan 2 vagy 3 no, akiben bizom, ok is hozzam hasonlo habitussal rendelkeznek, a tobbi baratom mind ferfi. Es nekem igy jo.

    Azt nem tudom, mennyire tudok alkalmazkodni, van, akihez igen, van akihez nem. Nagy altalanossagban talan valoban nehezen. De en nem vonnek parhuzamot a ket dolog kozott.
    Az egesz dolog gyokere valahol ott van nalam, hogy egyszeruen nem tudok megbizni a nokben, nagyon ritka esetektol eltekintve. Ferfiakban jobban meg lehet, es baratkent foleg sokkal inkabb lehet rajuk szamitani.
    A legtobb ferfi oszinten mond velemenyt, oszinten kirohog, vagy epp oszinten lecsesz, ha hulye vagy. Ha pedig problemaja van, elmondja.
    A legtobb no nem nagyon mond olyat, hogy te most hulye voltal, ha megzuhantal, akkor nem tanacsot ad, hanem sajnal, amivel semmire nem mesz, ha gond van, eltunik, viszont eloszeretettel pletykal rolad a masik pletykas baratnojevel.
    Tisztaban vagyok vele, hogy a fentiek eleg kemeny altalanositasok, de szeleskoru tapasztalataim alapjan ( :D ) ez a velemenyem.

    Assuming Control

Aktív témák