Hirdetés

Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    válasz Kokkantas #4617 üzenetére

    A remeny nem menedek. Egy nagy szar.
    Ha kidobnak es tudod, hogy nincs esely, de remenykedsz, egy szanalmas szar leszel. En is az voltam, majd egy evig remenykedtem, szenvedtem, sirtam, amig nem lettem iszonyu duhos magamra, es nem jutottam el oda, hogy most rogton lekopom magam, ha nem valtoztatok azonnal.
    Es akkor felalltam, elkezdtem felepiteni egy uj eletet, erosebb lettem, kemenyebb, oszintebb ( ugy ertem, kegyetlenul oszinte, ha kellett ), es onallo. Magamert eltem, nem masert. En akartam felepiteni mindent, azt akartam, rolam szoljon, soha tobbe ne masrol.
    El is kezdtem felfele ivelni a godorbol, nem voltam tobbe szanalmas es sajnalatra melto, es egybol jottek is a jo dolgok.
    Nem mondom, hogy boldog lettem egybol, mert ez hazugsag lenne. Nem volt konnyu. Kifejezetten nehez volt talpra allni. De duhbol, dacbol elkezdtem, utana megjott a kedvem elni, es ahogy jottek az uj elmenyek, uj emberek, szep lassan visszatertem, egy jobb eletben talalva magam, mint amilyen azelott volt.
    Ugyhogy a remenykedesrol ennyit. Kidobtak? Csalodtal? Faj? Legy eros! Az eleted rolad szol. Lehet melletted barki, szeretheted akarmennyire, megadhatsz neki mindent, de ha vege, TE meg kell maradj, tudnod kell folytatni az eleted nelkule.

    [ Szerkesztve ]

    Assuming Control

Aktív témák