Hirdetés

Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz SzalaiG #42114 üzenetére

    Ha kell megadni tárgyat a levélben, akkor mindenképpen olyat, ami elüt a sablontól és kitűnik. Ezért ajánlott caps lock-kal megírni. Javaslat pl. "JOBB HA EL SE OLVASOD", vagy "NE NYISD KI". A szövegben semmi dicséret vagy megismerésre utaló szándék, hanem találj rajta vmit, amit leszólhatsz és ami biztos piszkálná a csőrét. Ha pl. fullos csaj és jók a képei, akkor egy ilyesmi szöveg mehet:

    "Nézze kisasszony, én elhiszem, hogy itt akar magának párt találni, de nem talált volna ehhez a szekrény mélyén ennél jobb képeket?!
    Szép napot
    Aláírás"

    Mondjuk ezek után a folytatásban is hasonlóan kéne viselkedni és csak akkor mutatni ki komolyabban az érdeklődést, mikor már eleget invesztált a lány is a levelezésbe (értsd mindig visszaírt, mesélt magáról és kérdéseket tett fel veled kapcsolatban).
    Egyébként nem az a nehéz, hogy mit írj, hogy válaszoljon is, hanem a folytatás, fenn tartsd az érdeklődését a napi 100 pasi között annyira, hogy megadja az elérhetőségét vagy találkozni akarjon veled. Az pedig ritkán működik úgy, ha alapból úgy indulsz neki, hogy komoly kapcsolatra kell neked a csaj.

    A társkeresőn keménynek kell lenni és bírálni kell a csajt, pontozni akár a levélben is, hogy tudasd vele, vannak elvárásaid és ha nem felel meg nekik, akkor nem fog érdekelni, hogyha nem válaszol többet (ezért kell pl. minden levél végén elköszönni és ha válaszol, ezzel is lehet húzni az agyát, hogy te már el köszöntél tőle, ő meg még mindig ír, akkor tuti akar tőled vmit). Olyat sem tanácsos írni, hogy szeretnéd megismerni, max olyat írj pár levél után, hogy pl. "most már megadhatja a hölgy a telefonszámát/msn azonosítóját".
    Az ilyen felajánlásra ha nemet mond, akkor nem elkezdeni könyörögni meg bizonygatni, hogy te milyen jó választás lennél, hanem helyeselni és elmondani neki, hogy igaza van és hogy miért nem működne köztetek semmi pl. "igazad van gyermekem, jobb, ha nem beszélünk. Még a végén összeházasodnánk, aztán 8 gyerek után elhagynálak, megszöknék Üzbegisztánba a thaiföldi szűz ikerlányokért és te meg itt maradnál egyedül munka nélkül... Szép napot!"

Aktív témák