Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Criton

    veterán

    válasz DigitXT #24538 üzenetére

    Neked pontosan milyen mocid van:F :DDD
    Egyébként amikor fixiztem ugyan ez volt, sajnos... :( Mondjuk a motorosok között is van egy-pár de nem olyan mint az autósoknál.
    Előzésnél belenéztem a visszapillantóba, mondom OK, mehetek és mire elkezdtem volna a manővert, egy egy 800ccm-es motor mellettem, észre sem vettem.
    Srác persze rövid nadrág, papucs, póló, és beugatott, hogy 60as tempóval miért nem a bicaj sávban megyek stb.. szóval ilyenek is vannak...(persze ez ma reggel volt az NRG-vel) és meg kell jegyeznem, hogy neki hiába gyors nagy motorja van, a kresz rá is vonatkozik, de már olyan mint az autósoknál az erőszakos BMWs vagy Audis...

    Nagyon sokan nincsenek tisztában avval, hogy a másik gép mit tud vagy mit nem...Ma reggel még a rendőr is ki akart tolni a buszsávból, mondjuk nem tűnt fel neki szerencsére, hogy 70el megyek :DDD de ha nem húzom, leszorít ez fix...csak hova... persze vagy 7évvel fiatalabb volt, most lehetett rendőr gondolom....

    Én autósként mindig figyeltem a motorosokra, és ha lehetett akkor lehúzódtam, hogy eltudjon mellettem menni. Ma már még jobban figyelek rájuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák