Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabolcs1975

    aktív tag

    válasz Stauffenberg #20751 üzenetére

    Mellesleg olyan lelkesen véded a Nikont minden mással szemben, minden téren lököd, hogy mennyire jó, erre pont a vakuit fikázod le, hogy mennyire gagyik, pedig az SB rendszer világklasszis.

    mikor is írtam ilyet ? Sajnálom, hogy értelmezési problémáid vannak.

    Azt, hogy a Nikon vázak nem működnek rendesen 3rd party gyártók objektíveivel, már régóta ismert tény, nem kell nekem bizonygatnod.

    A D7000-est nem hozd fel példának, mert köztudottan szarul müxik együtt néhány obival, tehát ezen is felesleges vitázni.

    Arra, hogy a Nikon nagy-ívben szarik a vásárólira, talán a dxomark jó választ ad (persze le vannak fizetve), mint ahogy még kb 10 ezer másik oldal, aki egyértelműen a Nikon szenzorait és képfeldolgozó rendszerét tartja ma a legjobban (a vakujáról és a fénymérésről nem is beszéltünk)

    A D600-as, illetve már D610-es meg köszöni szépen, de szépen fogy, és a mai napig az egyik legjobb, ha nem a legjobb ár/teljesítményű gép a piacon.

    A vakuit nem fikáztam, már csak azért sem mert én is azt használom.

    Arról, pedig hogy mennyire értek hozzá, nem akarok vitatkozni, mint mert erre a szintre más nem süllyedek.

    lezárva: semmit nem akarok bizonygatni, itt te akarsz bizonygatni, hogy szar a Nikon, sőt trágya. Most is azt tetted, és ehhez jogod van. De egy ilyen kirohanásod után nekem állni, hogy mit akarok bizonygatni ...hát nem tudom. Talán annyit, hogy valószínűleg a cég már 1000szer becsődölt volna ha így lenne ahogy írod, de köszönik szépen kurva jól vannak.

Új hozzászólás Aktív témák