Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Valami nagyon nem kóser a 2.0-val nálam.
Ma este a gép bekapcsolásakor win 8.1 indulása közben ismét reset ütötte fel a fejét. mbam logban láttam, hogy frissítette az adatbázist, amit ugye ilyenkor követi is az előzőleg átállított gyorskeresés. Gondoltam indítok egyet tesztképpen belőle. Lelőttem WRSA-t és OSS-t is, ne kavarjanak be, de természetesen a winmappa ellenőrzése közben ismét reset.
Újraindulást követőn mbam nem volt hajlandó betöltődni, pedig ki szerettem volna kapcsolni az auto keresést, míg javított verzió nem érkezik.
Gyorsan lekaptam, majd megpróbáltam újratelepíteni, de telepítése közben több hibaüzenet kaptam. Ezt eljátszottam úgy is, hogy leszedését követően újraindítottam a gépet és lekapcsoltam minden védelmi programot a telepítés idejére. Ugyanúgy hibaüzenet lett a telepítés eredménye. Szóval most nincs a gépen. Várok egy frissített verzióra, azt hátha működésre tudom majd bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest