Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz TeeJay #8161 üzenetére

    Igen van ilyen hdd-jük,de most a megmaradt MP raktárkészletet adogatják el,v újakat gyártanak már (kevésbé vsz,v ki tudja),amikben esetleg új hdd van és az kerül M.o-ra... :F
    Elvileg azzal már a nagyobbaknak is uolyan vastagnak kéne lenniük - 15 mm - mint az 500-as,de mhol 18 mm van feltüntetve,új nemrég megjelent usb3-as Elements SE is 19 mm.
    Azt nincs kizárva,h később azzal szerelik,mert jobban eladható slim design-al,de,ha most veszel abban vsz még régi lehet és vastagabb,v majd kiderül,ha megveszed. :K .
    Amúgy én attól,h 3mm-el vastagabb - talán picit melegedés,esetleg sebesség szempontból jobb lenne a 2 - komolyabb zavaró,kellemetlen dolgot most hirtelen nem tudok emiatt felvetni a mindennapi használat során. :N Egyébként attól,h megjelent,elérhető,egy-néhány külső hdd gyártó se mind 2 tányérossal szerelik a 2,5" nagyobbakat,maradtak a 3-nál.

    (#8162) TeeJay: a 750-es és 1 TB-os 3 mm-el vastagabb,maga a hdd és ehhez igazítják a burrkolatot is,szerintem "kívülről szemlélve" nem olyan sok az...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák