Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz werszomjas #7359 üzenetére

    Nekem S3 van,de őszintén szólva csak az elején próbálgattam ki az AutoBackup-ot alapszinten,de mivel nem kellett,mert csak egybe áttoltam a cuccokat így azóta nem is használtam annyira...user manualban benne van a lényeg,szinte minden,az alapján álltam neki én is. :K+tesztben is említenek ezt- azt Ha gépen módosítod a fileokat,akkor külső hdd is "módosítja",pl. felülírja,a törlést nem próbáltam...fordítva a gépen lévőkhöz,bár nem próbáltam,de szerintem nem nyúl hozzá,v ki kell próbálni... :F
    Az S3 háza fém,alul szellőzőnyílások is vannak,de folyamatos másolásnál,az is felmegy 40-44(45) fokra,úgyhogy... :U ,de azért 50,v a fölé tartósan nem menjen. :N Mivel az ilyen külsőknél nincs hűtőventi,passzív hűtésesek,sajna ez van,mindegyiknél szinte,WD MyBook,ill.2,5" cuccok is hosszú másolás - ami jobban igénybe veszi,mintha csak letölt rá az ember,v nyugiban jár - után felmelegszenek 4x fokra,de ennyi még "belefér" (tartósan 42-43fok fölött nem az igazi).Én pl.nyáron elé-mögé szoktam tenni néha egy kis asztali hűtőventit,ami pont praktikus,mert egyrészt magamat,meg külső hdd-imet is hűtöm vele :)) .
    Valamint,amit pl.HDSentinel is mutat hőmérsékletet,nem biztos,h pontosan annyi,ez sprc hőmérővel megmérve,kalibrálást végezve - és ezt Sentinelben is beállítva,eltolva - lenne 100% pontos,mert így adódhat pár-néhány fok eltérés.

    (#7365) werszomjas : jó az AutoBackup,csak tudni kell használni,olvasd el a manualt. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák