- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Megjött már pár napja a kínai külső ház.
Egy kis beszámolót írok róla:
A borítás aluminium ami bepattanósan rögzül amit egy gombbal kehet oldani egy oldalon, de akkor sem oldódik teljesen, kicsit piszkálni kell, hogy lejöjjön. Először azt hittem van valami baja, hogy nem, jön szét, de kicsit durvábbra véve a feszegetést, (körömmel) lejött. Mindkét oldala lejön amúgy és egy keret marad csak ilyenkor, ami műanyag. A behelyezett vinyó pont belepasszol a keretbe, kicsit feszül is benne. Befelé ezt is kicsit erőltetni kell, de így passzos, nem esik ki a keretből, ha a fedőlapokat nem teszem rá, akkor sem. Összeszerelve elég stabil, nem lötyög. Az USB 3.0 Micro-B csatija stabil, sima USB 3-as kábellel adják, nem kell neki Y, de maga a nyák, az elektronikával kicsit lötyög a műanyag keretben. Meg amikor teszed bele a vinyót, ez még jól is jön, mert nagyon passzos a vinyó bele, hossz irányban. A belle lévő chip initio INIC-3619 PI jelölésű. A Windows egyből felismerte gond nélkül. HD Sentinel is felismerte SMART adatokat is kiolvassa (hőmérsékletet is). "A valósidejű teljesítménymérés nem támogatott ezen a lemezen." (nem kinlódtam vele) Én egy 500-as WD Blue-val használom, nem tudom mekkora méretig kezeli a vinyókat. Mivel ez alacsony vinyó, ezért tennék szívem szerint bele egy kis szivacsot a fedlap és a vinyó közzé, hogy kitámassza. Összerakva stabil, minőségi érzetet kelt. Közelebbről nézve még lehetett volna csiszolgatni a lekerekített részeknél az alut, de nem vészes. A sima felületek szépek.
A bekapcsolást egy kék színű LED jelzi, használatkor villog. Szerintem ez kicsit erős fényű, de nem kell nézegetni. Én le fogom ragasztani... A házhoz adott kábel is jó minőségű amúgy.
Sebességek CrystalDiskMark 3_0_3b-vel, 95/96 , 30/45 , 0,342/0,819 , 0,515/0,932
Szerintem a vinyó ennyit tud. A ház egyenletesen meleg, a hőt jól leadja.
Ennyi pénzért nekem megérte, legalább is eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Milyen program, ami...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged