Hirdetés

Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz batagy #1452 üzenetére

    Megjött már pár napja a kínai külső ház.

    Egy kis beszámolót írok róla:
    A borítás aluminium ami bepattanósan rögzül amit egy gombbal kehet oldani egy oldalon, de akkor sem oldódik teljesen, kicsit piszkálni kell, hogy lejöjjön. Először azt hittem van valami baja, hogy nem, jön szét, de kicsit durvábbra véve a feszegetést, (körömmel) lejött. Mindkét oldala lejön amúgy és egy keret marad csak ilyenkor, ami műanyag. A behelyezett vinyó pont belepasszol a keretbe, kicsit feszül is benne. Befelé ezt is kicsit erőltetni kell, de így passzos, nem esik ki a keretből, ha a fedőlapokat nem teszem rá, akkor sem. Összeszerelve elég stabil, nem lötyög. Az USB 3.0 Micro-B csatija stabil, sima USB 3-as kábellel adják, nem kell neki Y, de maga a nyák, az elektronikával kicsit lötyög a műanyag keretben. Meg amikor teszed bele a vinyót, ez még jól is jön, mert nagyon passzos a vinyó bele, hossz irányban. A belle lévő chip initio INIC-3619 PI jelölésű. A Windows egyből felismerte gond nélkül. HD Sentinel is felismerte SMART adatokat is kiolvassa (hőmérsékletet is). "A valósidejű teljesítménymérés nem támogatott ezen a lemezen." (nem kinlódtam vele) Én egy 500-as WD Blue-val használom, nem tudom mekkora méretig kezeli a vinyókat. Mivel ez alacsony vinyó, ezért tennék szívem szerint bele egy kis szivacsot a fedlap és a vinyó közzé, hogy kitámassza. Összerakva stabil, minőségi érzetet kelt. Közelebbről nézve még lehetett volna csiszolgatni a lekerekített részeknél az alut, de nem vészes. A sima felületek szépek.
    A bekapcsolást egy kék színű LED jelzi, használatkor villog. Szerintem ez kicsit erős fényű, de nem kell nézegetni. Én le fogom ragasztani... A házhoz adott kábel is jó minőségű amúgy.
    Sebességek CrystalDiskMark 3_0_3b-vel, 95/96 , 30/45 , 0,342/0,819 , 0,515/0,932
    Szerintem a vinyó ennyit tud. A ház egyenletesen meleg, a hőt jól leadja.
    Ennyi pénzért nekem megérte, legalább is eddig.

Új hozzászólás Aktív témák