Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Megjött már pár napja a kínai külső ház.
Egy kis beszámolót írok róla:
A borítás aluminium ami bepattanósan rögzül amit egy gombbal kehet oldani egy oldalon, de akkor sem oldódik teljesen, kicsit piszkálni kell, hogy lejöjjön. Először azt hittem van valami baja, hogy nem, jön szét, de kicsit durvábbra véve a feszegetést, (körömmel) lejött. Mindkét oldala lejön amúgy és egy keret marad csak ilyenkor, ami műanyag. A behelyezett vinyó pont belepasszol a keretbe, kicsit feszül is benne. Befelé ezt is kicsit erőltetni kell, de így passzos, nem esik ki a keretből, ha a fedőlapokat nem teszem rá, akkor sem. Összeszerelve elég stabil, nem lötyög. Az USB 3.0 Micro-B csatija stabil, sima USB 3-as kábellel adják, nem kell neki Y, de maga a nyák, az elektronikával kicsit lötyög a műanyag keretben. Meg amikor teszed bele a vinyót, ez még jól is jön, mert nagyon passzos a vinyó bele, hossz irányban. A belle lévő chip initio INIC-3619 PI jelölésű. A Windows egyből felismerte gond nélkül. HD Sentinel is felismerte SMART adatokat is kiolvassa (hőmérsékletet is). "A valósidejű teljesítménymérés nem támogatott ezen a lemezen." (nem kinlódtam vele) Én egy 500-as WD Blue-val használom, nem tudom mekkora méretig kezeli a vinyókat. Mivel ez alacsony vinyó, ezért tennék szívem szerint bele egy kis szivacsot a fedlap és a vinyó közzé, hogy kitámassza. Összerakva stabil, minőségi érzetet kelt. Közelebbről nézve még lehetett volna csiszolgatni a lekerekített részeknél az alut, de nem vészes. A sima felületek szépek.
A bekapcsolást egy kék színű LED jelzi, használatkor villog. Szerintem ez kicsit erős fényű, de nem kell nézegetni. Én le fogom ragasztani... A házhoz adott kábel is jó minőségű amúgy.
Sebességek CrystalDiskMark 3_0_3b-vel, 95/96 , 30/45 , 0,342/0,819 , 0,515/0,932
Szerintem a vinyó ennyit tud. A ház egyenletesen meleg, a hőt jól leadja.
Ennyi pénzért nekem megérte, legalább is eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Eladó 8 db Kingston DC500R 960GB SATA SSD HDSentinel adatok mellékelve!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Crucial P3 PLUS 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest