ennek a kérdésnek is meg van a külön topic-ja
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

ennek a kérdésnek is meg van a külön topic-ja
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
Jó reggelt!
Hétvégén belemélyülök,és teszt 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

várjuk....
én belőttem a @3900-at 24/7-re és egyenlőre betonstabilnak tűnik!
Nálam is ennyi kell neki
Max FSB-t néztél?
New world...old thinking...IBM T60;)

nemhiába egy alom.....
max. FSB-vel még kisérletezek, az tutti, hogy 385 körül már kékhalált kapok random!
véleményem szerint 375-380 között lesz a max.
Jó lesz ez, 365 nálam stabil, fentebb még nem néztem, ki kell tapasztalni a ramokat is.
Na miva', mindenki tuningol?

Valaki kérdezte az FPO-t, meg hogy mennyi FSB a max neki.
Az enyém E3300-as FPO:Q919A975
370-es FSb-ig felemntem 110-es PCI-E frekivel eddig a proci is bírta.
Följebb már valszeg nem derülne ki, mi volt a gyenge láncszem.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

max. FSB:
375*10@3750 - >1,28V valós fesz!
nagyobb FSB-nél egyszerűen újraindulgat, be sem bootol!
itt van a procimnak a wall-ja!
Dávid:
thx!
ez a proci érdeme elsősorban!
[ Szerkesztve ]

Ez azert eleg szep eredmeny 
.::www.megadanceradio.hu::.

Általában a 800-s procik-nak igen (ahogy olvastam) a 400-t egy sem tudja.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Jó lesz ez, én is megnézem majd mi FSB-ben a vége, ha a ramok is úgy akarják.
Gyuri27: A "bajnok" 5200-esem 420-as FSB-t tudott, de az tényleg kivételes darab volt, illetve kivételes pár 
kivéve egy E1200-at 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

csak erős idegzetű nézőinknek ajánlom....
11,5*370@4255
hozzáteszem rögtön: nem Prime-stabil....

és ez is a max. legnagyobb sebesség, felette már sorra kékhalál....
1,4-1,42V-ot adok neki, annál többet nem merek....
hiába van rajta víz, félek, hogy megmurdel!!!!

mármint 11.5 szorzóval.

ja igen....
megnézem 12*350-en hogy boldogul ezzel a fesszel.
szerintem kib@sz, mint macskát....

és nem...
12*350@4200 ->1,408V
rárepülök a @4300-ra...
hátha, de kevés az esély...
[ Szerkesztve ]

ha jól látom,39 fokos a procid.
szted mi baja történhet ezen a feszen ? 
ne sajnáld tőle... pláne vizzel ne sajnáld tőle.
figyeld a hőfokot,és nyomjad felfelé a feszt.

12*360-on 1,45V-ot adtam neki, de kékhalál!!!!
baszki!
nem adok ennél több feszt....
nincs értelme....

biztos hogy a proci adja fel ?

tuti!
a ramokat visszaosztottam 900 környékén szaladgálnak.

deszka beállitások ?
táp ?

Te is tudod, hogy miről beszélek.
Krami: neked is kivételes procid volt. Ennyi. Nem kell ezt túl ragozni szvsz.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

ezen a feszen nekem ennyi a vége!
hátha lesz oly' bátor, aki odaver neki 1,5-1,6V-ot!!!
de én nem... 
nem múlt idő.....
Még van 
public73: lesz olyan,aki odaver neki............... 
[ Szerkesztve ]

nos lelke rajta...
én nem kedvelem a mindenáron tuningot!
ameddig emberi fesszel elmegy, addig szoktam nyúzni!
nem vagyok Krőzus, hogy hetente procit vegyek.... 

Szerintem pll feszt tolj neki 1,6-ig tolhatsz(ez a 24/7 max pll fesz 45nanónál) az meglöki az fsb-t úgyis ezek a procik fsb-ben 100% oc-nál már kérik a pll-t.
cars1dA

melyik beállításra is gondolsz?
mert az asus lapoknál rémlik a PLL beállítási lehetőség.
gigánál nem így hívják, vagy nincs ilyen opció BIOS-ban.
Köszi!
Hajtja valaki Giga G41-es lapban (GA-EG41MF-US2H)?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Biztos hát, kezdem kiismerni az R0 mag szépségeit, egy darabig nagyon megy, aztán nagyon elfogy, persze kivételek vannak. Ep35-ds4-e van ha jól tudom, gondolom tápja se 300W codegen kategória, bár hozzátenném, 250-s FSP-vel én nyomtam olyan 4300-at g31 lappal és e5200-vel, hogy öröm volt nézni
Ekkora tápja meg valszeg csak akad...és nálam se a táp volt már a kevés.
Gyuri27: Tudom hát
A nagy átlagról, kb 80-90% biztos olyan, esetleg több, mert ugye nem mindenki tuningol és nem derül ki a "rejtett képesség" 
Én a magam részéről 1.4V fölé semmiképp nem megyek, lehet elmenne ez évekig is akár 1.6-on, de értelme kb semmi használati szempontból, egy screenért meg...többre becsülöm én már most a kis dögöt annál, hogy kínozzam 

ugyanúgy kell lennie benne.
cars1dA
Felraktam a win7-et meg az xp módot is, megy gond nélkül, hogy értelme mi van még nem jöttem rá
Tuning megy mint xp alatt, 9x334-en primeolok 1.024-1.040V-on.
én meg keresen a végét alapfeszen...............
Nagyjából 3830MHz környéke lesz
,ha megvan rakok fel képet

mennyi az alapfesz ?
zoo8800-é is megy 400-at, és a régi E2xxx-esek is mind.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

ezeket a feszeket tudod állítani a DS4-nél....
BIOS
Jó reggelt!
Elég magas a Vid: 1,275V,ez prime alatt 1,264V.
Épp most fut ismét a teszt,keresem a végét alapfeszen.
Tegnap este a 29. percnél eldobta magát az egyik mag,most picit finomítok......................
Chaser: nagyon jó az,főleg hogy g31-es lappal nyomod.
[ Szerkesztve ]
és megvan a max oc is:
4380MHz,csontra annyi mint Bruminak
365FSB-nél egyszerűen elfogy a procc,sajna
Legalább nem kell szarrá feszelni,mert ha wallos akkor lehet neki adni 2V-t is,akkor se fog többet hozni.
De még nincs vége,megnézzük értelmes feszeken mire képes,illetve majd következik az éheztetés,ahogy azt Chaser is teszi

[ Szerkesztve ]
Nálam is megy 365 FSB-t, már linkeltem egy screent 10x365-ről, nem is cserélek lapot
9x333-mon idle 50W alatt marad az egész gép konnektorból, prime 72-74W 
de azért a WR lista megvan
[link]

bőven jó ez az eredmény,ill. az alapfesz teszt is.
10k-ért ? simán
Nem félted a kicsit 
az alapfesz több mint jó,de az oc lehetne jobb...............
van egy csx ramom,majd még azzal is bepróbálkozok,de sztem ez a procc vége............
Chaser: félteni?,mitől,nem bántja őt senki,de ha mégis,megvédem

De tőled ki védi meg?

majd a procik védőangyala 
Nem, a lapjában adható fesz maximálizálása ![;]](/dl/s/v1.gif)