Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#651) Brumi˘ válasza (Bundás) (#650) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem 800-as 2gb-s kingmax teljesen megfelel mellé. 400-as fsb-t se érik el ezek a procik nem hogy többet, szal bőven elég kell hogy legyen.

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#652) atesss

atesss
(őstag)

Üdv !
Mi a helyzet mostanában az E3000 széria Bios támogatásával ?
Minden gyártónak elkészült már a Biosa a 4-es, és 3-as chipsetes lapokhoz, vagy van, akinek még mindig nem sikerült ? :U
Mondjuk főleg a Gigabyte érdekelne, esetleg Asus, de kiváncsi vagyok a többiekre is, hogy állnak, ha tudtok róla.

Illetve az E3200 tuningját hogy tudnátok összefoglalni, Intel gyári hűtőjével kb. meddig lehet átlagban húzni a procit, illetve meddig lehet egy jobb léghűtéssel (kb. max. 6000ft-os) ?
Alapfeszültségen meddig szokott elmenni ?

Chaser
milyen alaplapod is van neked pontosan ?
Illetve tudnál néhány fogyasztási adatot mondani hozzá (korábban láttam, hogy elég jól sikerült a fogyasztáscsökkentés, meg jó tápod is van) ?
Alapórajel, min. fesz érdekelne, illetve a min. fogyasztás amit sikerült kihozni belőle.
Esetleg 3,5Ghz körülre húzva, ha arról van adatod.

Többiek adata is érdekelhet, de a táp tipusát is irjátok meg légyszi.
Chasernek tudom, hogy az FSP-HEN 250W 80+-os van (ilyen van nekem is amúgy), a legjobb lenne valami hasonló, kissebb 80+-os táppal mért eredmény.

(#653) mokus1 válasza atesss (#652) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gigabyte-nak lényegében van talán minden téren a legjobban van támogatva ez a kis proci.Asus is elég jó végülis.
Jól mennek megyegetnek.Akár 4ghz-et is el lehet vele érni értelmes fesszel 1,3>kisebb fesszel.
Alapon olyan 3,5-3,8 körül van.Kinek hogy alakul.
Gyári hűtéssel is hasonlóan.a 3,2-3,3 szinte 100% alapfeszen hogy megy bármilyen hűtővel :)

(#654) atesss válasza mokus1 (#653) üzenetére

atesss
(őstag)

No közben körbenéztem egy kicsit itt a topicban.
Ahogy látom van egy olyan gond is az olcsóbb lapokkal, hogy sokszor nem bírják az FSB-t.
Van amikor meg a proci az FSB wall-os, ez milyen gyakori (illetve milyen értéknél) ?

Ahogy látom a ramosztókkal is van azért gond, azaz hogy az olcsóbb lapokon nincs belőlük túl sok.

P45 / P43-as lapok ebben sokkal jobbak, mint a G31/P35(/nem is tudok még mi van 3-as szériából más) -ösök (főleg Gigabyte, esetleg Asus) ?

MOD:
GIGABYTE GA-EG31M-S2 - 10600 ft ! [árgép]
Az azért elég jó ár...
Mi a tapasztalat ezzel a lappal + egy E3200-al ?
Jól vettem ki, hogy Chaser-nek ilyen van ?

[ Szerkesztve ]

(#655) kriszbon válasza atesss (#654) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Azt a lapot szerintem ne vedd meg, mert ha jól emlékszem a sima S2-es nem igazán tuningolható. Inkább (Ezt) vedd meg, ha jól emlékszem neki is ilyen van!
Mod: (Cpu support)

[ Szerkesztve ]

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#656) krammerka válasza atesss (#654) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ES2L/ES2C mindkettő támogatja az E3200-at

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#657) public73 válasza krammerka (#656) üzenetére

public73
(senior tag)

csak ilyet ne vegyen ->GA-G31M-S2C, mert tuningra alkalmatlan.... :(
nekem 310-320-as max. FSB-t sikerült vértizzadva kicsikarnom belőle!

(#658) Chaser válasza dorkababa (#648) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Naná, hogy most netezhetek p3-ról:D

Bagira01 : Ragadtam volna én..de nem úgy alakult:)

atesss: Még mindig GB g31m-es2l, 370FSB-t biztos tud, de nem kapok kölcsön 400-at biztosan tudó procit hogy tovább nézzem. Fogyasztási adatok..az utsót tudom mondani, 2x2GB ram, samu ecogreen vinyó, optika, tuner, LE7500, proci 1.004V@9x334-en, EIST/C1E kilőve, idle 58W, prime 78W konnektorból.

szerk: az eg31m-s2 valakinél szépen megy, valakinél nagyon nem megy..lutri

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#659) dorkababa válasza Chaser (#658) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

evvan,nálam is mindig vannak aranytartalék konfigok,amihez vész esetén lehet nyúlni,csak most valahogy nem bírtam összehozni fizikálisan,mert prociból van az asztalomon 3 fölösleges,(természetesen eltérő foglalatú,mert mértne),lapból meg egyse,procikat meg elég nehéz összedugni számítógéppé :DDD

[ Szerkesztve ]

(#660) Chaser válasza dorkababa (#659) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a gyerek gépe:) egy gondom van vele, nem win* van rajta, pár nap alatt nagyon hozzászoktam.

szerk: *win7

[ Szerkesztve ]

(#661) Bagira01 válasza Chaser (#658) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Kíváncsi leszek h fog menni a holnapi e3200-as :DDD Remélem most nem 10 perces móka lesz :))

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#662) krammerka válasza Bagira01 (#661) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

várjuk.... :C :C

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#663) kriszbon válasza public73 (#657) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Miről beszélsz ember? :F Nekem olyan van, és Pci-e 100-as frekin 340 a vége, ha emeled a 100-at akkor megy többet is :D Nálad más gond lehet, mert az enyémmel az ég világon semmi gond nincs :P

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#664) public73 válasza kriszbon (#663) üzenetére

public73
(senior tag)

lehet, hogy szórás volt a lapok között és a Tied jobba bírta a nyúzást, az enyém kevésbé....
tény, hogy az a lap 10k (amit sokallok érte tudását tekintve), a jelenlegi DS4-et meg vettem 12k-ért... :)
egy lapon nem nagyon lehet emlegetni a kettőt!!! :N

(#665) Haart válasza kriszbon (#663) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Hát igen csak a vga szempontjából nem egészséges a 100nál több freki. Kipurcanhat.

(#666) Chaser válasza Bagira01 (#661) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak finoman:D

#664 public73 : Új árat újhoz hasonlítunk:) A DS4 mázlis áron volt 20k pár hétig, előtte 30k..na nem ér 3x többet egy g31-nél. Nekem biztos nem :N 20k az jó volt.

(#667) Bagira01 válasza Chaser (#666) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Itt az e3200, elhoztam a lapot is. Betettem, nem indul, mondom mi a tök. Próbálgatom, bios reset stb. semmi. e6400 berak, elindul a gép. Bios csekkol, f5-ös van rajta. Mondom újraflashelem. Felnyomtam a legújabb biost(vagyis csak azt hittem), de még mindíg az f5 van fent. Próbáltam win alól, pendrive-ról stb. Asszem ez a lap már totálkáros. Az a szép h már 3db e3200-at vettem és egyiket se tudtam kipróbálni :W Új lapra most nincs pénzem úh én itt befejeztem a dolgot :O

(#668) Gyuri27 válasza Bagira01 (#667) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Te milyen lap ez?
Asus p5kc érdekel? :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#669) Bagira01 válasza Gyuri27 (#668) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Gigabyte ep45-ds3r. Semmilyen lap nem érdekel ami pénzbe kerül ;]

(#670) Gyuri27 válasza Bagira01 (#669) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ok jöhetsz érte betonozni . :DDD

Az új bios támogatja?

Amúgy érdekes. Az én giga lapomhoz (g31) sincs bios, mégis megy. Ráadásul tuningolva. Ill beta bios van, csak azt nem raktam fel. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#671) krammerka válasza Bagira01 (#667) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ne bassz,hogy a p'csába?

(#672) Bagira01 válasza Gyuri27 (#670) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Nem csak a legújabb támogatja. De most a legrégebbi van fent. Rákérdeztem annál aki javította. Azt mondta, csak ezt tudták feltenni :W

(#673) Gyuri27 válasza Bagira01 (#672) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Hogy nem megy fel a lapra a bios? Ilyet még nem is hallottam.

(#674) Bagira01 válasza Gyuri27 (#673) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Még én sem. Azt mondták örüljek, h ezt fel tudták tenni. Ezenkívül a tuning egyáltalán nem megy e6400-al se :( Tiszta kampec a lap :W

(#675) Gyuri27 válasza Bagira01 (#674) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ez is valami jó bolt volt mint a p5b?

[ Szerkesztve ]

(#676) Gyuri27 válasza Bagira01 (#674) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

dupla :((

[ Szerkesztve ]

(#677) Bagira01 válasza Gyuri27 (#675) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Nem, ez már rég óta megvan. Gari is van rá januárig, de le van törve a másodlagos pci-e csatlakozó fele, ettől függetlenül eddig működött :K

(#678) dorkababa válasza Gyuri27 (#670) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

g31 es2l rev 2.0 májusi biossal kaptam zsírújan boltból,fogadta a procit alapból.
mindenesetre feltettem azért a legújabb,szeptemberit. :DDD

(#679) Gyuri27 válasza dorkababa (#678) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ahhoz ha igaz van bios. A GA-G31M-S2L-hez meg nincs. :((

(#680) dorkababa válasza Gyuri27 (#679) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

Nalam Chaser féle proci 1,35 korul erős 12x310 et megy durván.felette nemigazán.igy enis visszaalltam az 1voltos 9x300ra egyenlore normalis videokari hianyaban ,netre,filmre bőven megteszi,gyari hutovel 30-40fok kozt lavirozik.

(#681) kriszbon válasza Gyuri27 (#679) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Szerintem ahhoz is van bios, vagy rosszul látom :F [link] :D

(#682) Chaser válasza Bagira01 (#667) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A 3200 lett az unikornisod :U

dorkababa: 1.37-en az a proci 4G-t megy, 1.004-en 9x334-et, prime mellett gamekkel meg alkalmazásokkal is teszteltem. Lapunk ugyanaz, lehet az 1066-os kingmax nem nyerő :F

Lett nekem is új, vettem 2-t, eddig párban hozták a procik a szerencsét :B

1 eladó:D

(#683) krammerka válasza Chaser (#682) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

mi az ára? ;)

(#684) dorkababa válasza krammerka (#683) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

jah,és mennyin is megy? :DDD

(#685) krammerka válasza dorkababa (#684) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

hát az majd kiderül :K

(#686) Gyuri27 válasza kriszbon (#681) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Csak az beta. :((

Chaser: bagirának nem a 3200 az unikornisa. Hanem az alaplapok. :DDD

(#687) kriszbon válasza Gyuri27 (#686) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Igen az és mi a gondod vele? Lehet hogy marad is így, ha nem jön valami új cucc amit szertnék ha támogatna. Azért béta mert még nincs újabb(lehet nem is lesz) de persze nem kötelező kipróbálni ha a régi is jó hozzá. :R

(#688) Chaser válasza krammerka (#683) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már mondtam az áradat, emeljek?:)

dorkababa: 2400mhz-en biztos, szűz a drága, többet nem tudok :N

Gyuri27: 3200 az unikornisa, mert azt nem tudja meghajtani... :U

(#689) Gyuri27 válasza Chaser (#688) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A lapok ott a ludasak. Furcsa körülmények között az egyik meghalt, a másik csak a 6400-t hajlandó elviselni, ráadásul hiányizik a lap fele. :DDD
A tolvajtempót én is láttam. :DDD

kriszbon: nem szeretem a bétát. Remélem az utolsó bios-t azért csak befejezik egyszer.

[ Szerkesztve ]

(#690) Bagira01 válasza Gyuri27 (#689) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Ez az mikor próbálja az ember alacsony szinten tartani a pc árát. Kompromisszumok kellenek. fél évvel ezelőtt még nem csináltam vna ezt, de most ez van :U

(#691) dorkababa válasza Chaser (#688) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

Nem vagy te egy kicsit pedofil? :)

(#692) Gyuri27 válasza Bagira01 (#690) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Erre mondtam neked, jó helyről vásárolni. Az a lap amit kinálgattam vatta új. Gyártó küldte egy tönkrement helyett. Igaz tartozék csak hátlap és manuál. Viszont 3 hónap gar és karcmentes. Ugye erre mondtam 12k-t. Nos itt jön a mi drága. Nem hiszem, hogy ez rosszabb választás lett volna mint 7-8k-ért a p5b ami szintén tönkre ment és a pali eltünk. A giga lapott nem tudom mennyiért vetted. De úgy, hogy az egyik pcie slot le van törve egy forintot nem adtam volna érte. Gondolom így utólag te sem.

(#693) dorkababa válasza Gyuri27 (#692) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

(#694) Chaser válasza Gyuri27 (#689) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tolvajtempó ide vagy oda, a 3200 az unikornis ;]

dorkababa : Nem vagyok pedofil drágám, ugye nem múltál még el 8? :U :DDD

(#695) dorkababa válasza Chaser (#694) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

OFF: de,épp csak 30al majdnem :DDD
(barátnőm mellékesen 19,de ez egy másik topik asszem :U ) ON:

(#696) Chaser válasza dorkababa (#695) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ontopicot akarsz? Elég antituning jött az eladott helyébe, 1.25V@3G:D :(

(#697) dorkababa válasza Chaser (#696) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

az ciki :U
hétvégére tudok tán videókártyás (nem integrált) adatokkal is szolgálni,remélhetőleg immáron meglesz a 4G,azt már csak normális memók kellenek a szutymák kingmax helyett. :R

[ Szerkesztve ]

(#698) Chaser válasza dorkababa (#697) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beberlem az intelt, eddig csak 600mhz-et sikerült ráraknom a garantált értékre:D Eladom árcsökkentve, vagy megy egy gépbe ahol nem tuningolnak:)

szerk: Most igp-vel mennyi a max?

[ Szerkesztve ]

(#699) Chaser válasza Chaser (#698) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1.25-ön valahol 3200-n lesz vége. Ami érdekes, hogy 1.25V@3G-n prime alatt 85W-ot eszik a gép, 1.004V@3G-n ez 70-72W volt, szóval az órajel és fesz. együttes emelése növeli meg drasztikusan a fogyasztást. Jó lenne már összehozni ezt a tesztet :B

szerk: FSB-t 334-ig néztem, na majd kiderül az meg 400-ig megy:D

[ Szerkesztve ]

(#700) krammerka válasza Chaser (#699) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó estét!

Most elment a kesh egyéb dolgokra,de amint lesz rávaló,jöhet mégegy 3200-as,csak nehogy mellényúljak én is :U :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.