Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Eagle16 válasza Dyno (#48) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Hát akkor már necces...de egy BIOS frissítést azért elég nehéz elrontani :)

---

(#52) Dyno válasza Eagle16 (#51) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát tudom :DDD DE nincs bolt ahol esetleg nyavajognának hogy nem az a BIOS van a lapon mint amilyennel vettem?Persze teljesen független a BIOS frissitéstől a lap bedöglése....Köszi szépen amúgy a felvilágosításokat :R

(#53) NewmanHD válasza Chaser (#26) üzenetére

NewmanHD
(fanatikus tag)

Tudom, az elején kicsit almáskodtam. :D Rájöttem már időközbe, h a procik FSB-jét 4-el elosztom, akkor megkapom azt a másik FSB-t. :D Tehát 200/800, 266/1066, 333/1333. Ügyes vagyok mi? :DDD

(#54) FefeeX válasza Dyno (#52) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

szerinted emlékeznek rá milyen BIOS-szal kaptad? :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#55) Dyno válasza FefeeX (#54) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Pölö a régi alaplapomra bios csipre rávolt irva hogy melyik van rajta.De most elméletileg akkor a BIOS frissitéssel ugrana a gari?Megha én vettem 2007 végén de van rajta egy 2008 félévi BIOS arra majd mit mondanak? :DDD

(#56) EarL 007 válasza Dyno (#55) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha rendesen végezted el a BIOS frissítést, akkor nem ugrik a gari, mert mondhatni az is beletartozik a rendeltetésszerű használatba. Semmit sem fognak szólni miatta. Gari marad.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#57) Dyno válasza EarL 007 (#56) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Okés megnyugtatál,köszi előre is akkor tuti a következő procim E3XXX ;]

(#58) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Remélem az én lapom is vinni fogja :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#59) Dyno válasza FefeeX (#58) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

BIOS up-al tuti.

(#60) EarL 007 válasza FefeeX (#58) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

P35 DS3 a Jolly Joker, mindent visz! ;]

(#61) Dyno válasza EarL 007 (#60) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Miért a P5B nem? ;]

(#62) EarL 007 válasza Dyno (#61) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ő a Király Sanyi. ;]

(#63) Dyno válasza EarL 007 (#62) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát igen én is így gondoltam. :DD

(#64) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Nekem olyan E3000 proci kéne ami alulfeszen viszi a 4ghz-et :)

(#65) Dyno válasza FefeeX (#64) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ébredj fel :C

(#66) FefeeX válasza Dyno (#65) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nincs bili a közelemben :(

(#67) Dyno válasza FefeeX (#66) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Akkor nem lóg bele? ;]

(#68) NewmanHD

NewmanHD
(fanatikus tag)

Jöjjenek máááá. :C 3Ghz-es, alapfeszes, stabil teszteket akarok nézegetni. :))

(#69) KMT

KMT
(PH! addikt)

Harmadik negyedévben se jönnek ezek szerint!?

[link] :o

[ Szerkesztve ]

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#70) Esmein válasza NewmanHD (#68) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha igaz amit mondanak, akkor nem sok ilyet fogunk nézegetni, már a 7000-es széria is a hulladékot kapja, most már nincsenek akkora elvárásaim a 3000-esekkel szemben :(

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#71) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát akkor inkáb +2giga ramot teszek vista alá és nem várok ezekre :( szemét intel.valamit találjon ki az AMD vagy a VIA h legyen verseny és ne ilyet toljon az intel nincs verseny nincs árú??

(#72) KMT válasza mokus1 (#71) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Mondjuk attól, hogy a cikk nem szól az E3000-ről, még lehet, hogy jönnek azok júniusban. Legalábbis én erre számítok. Ha nem lesznek itt júniusra, akkor lehet, hogy inkább E2180, vagy E7200 lesz az áldozat...

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#73) Dyno válasza Esmein (#70) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Mi a baj az E7200-vel? elég jó ára van és tuningbarát is, nem? :R

(#74) Esmein válasza Dyno (#73) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amit az e7xxx topicban olvastam, nem mennek annyira mint a 8xxx-es széria.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#75) Dyno válasza Esmein (#74) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ja értem, akkor nem is érdemes E7XXX-et venni? :(

(#76) Esmein válasza Dyno (#75) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én személyesen nem teszteltem őket, ettől még lehetnek nagyon jó procik, de amennyit én látok, lehet hogy mégis marad ez a 2180 egy darabig.

(#77) g@bo válasza Esmein (#74) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ha vigasztal, a pl a 8200-as széria is egyre silányabb.... mármint ami a bótban most kapható. magas vid, rendesen leválogatva.

a jobban sikerült darabok mennek 8400 8500...

(#78) Esmein válasza g@bo (#77) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor inkább veszek 5 darab 2140-et, mint egy vacak 8200-8400-ast.

[ Szerkesztve ]

(#79) g@bo válasza Esmein (#78) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nem vacak, alapórejelet viszi. meg 3 gigát is, csak nagyobb ez esély valami rosszabbat venni manapság, mint az elején.

(#80) Esmein válasza g@bo (#79) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem megy 4000-et : vacak :(

(#81) g@bo válasza Esmein (#80) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

2,66 ghz ért fizetsz, nem többért, a többi ajándék. ha kevesled az ajándékot - ami egyre kevesebb jelenleg - nem veszed meg.

(#82) Chaser válasza EarL 007 (#27) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkora hűtőt adnak, mint a 8xxx-ekhez, VT tudtommal a 7-es szériában sincs.

szerk: #74 Esmein : Most jött egy adag, ami "kevésbé" tuningos, a következő meg lehet hogy sokkal húzhatób lesz, nem mintha alapfeszen 3-3.2G kevés lenne.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#83) Impala24 válasza Dyno (#48) üzenetére

Impala24
(újonc)

Dyno én ha jól tudom BIOS frissítésre nem terjed ki a gari. Ha jól emlékszek (kb. 9 éve) mondta egyik számtech boltban dolgozó haverom mondta hogy az alaplapnál BIOS frissítésre nem terjed ki a gari, elég egy kis áramingadózás és az alaplapot ki lehet dobni.
Nekem már közel 10 éve gépem, és 9 éve igen csak foglalkozok vele, de 9 év alatt sohasem mertem BIOS-t frissíteni. Most mondtam a haverom(megkérdeztem most) ugrik a gari, mert házi barkácsolásra nem vonatkozik, Hacsak nem flash BIOS-od van mert akkor nincs semmi gond mert annyiszor rakod rá amennyiszer akarod.

(#84) Chaser válasza Impala24 (#83) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jól tudod, ha BIOSfriss közben gebasz van, ugrik a gari, ezt a gyártók ki is szokták hangsúlyozni: "just own risk"...de ha azt mondod hogy 1xcsak nem kapcsolt be a gép, akkor a szervíz jobb híján cseréli, mert nem érnek rá több napot/hetet xarolni vele, nekem tavaly bevált :B

New world...old thinking...IBM T60;)

(#85) Esmein válasza g@bo (#81) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

így van, számító dög vagyok :)

(#86) adalbert1 válasza Chaser (#84) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért az jó vicc, hogy a gyártók kihangsúlyozzák... Főleg ha a cpu support list-jükön rajta van egy adott processzor, viszont csak újabb biostól kezdve támogatja, mint amivel eladják a lapot...

Ami még érdekelne, hogy a hardware-es VT támogatást hogy lehet kihasználni? Gondolom virtual machine-ek és serverek futnak olyan gépeken is, amikben nincs... :F

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#87) NewmanHD

NewmanHD
(fanatikus tag)

Jöjjön már, mer bepöccenek és lesz belőle 780G/4850e/2GB :D

[ Szerkesztve ]

(#88) EarL 007 válasza NewmanHD (#87) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Micsoda? ;]
Tényleg jöhetnének már ezek a procik, kíváncsi vagyok a teljesítményükre, tuningra... ;]

(#89) NewmanHD válasza EarL 007 (#88) üzenetére

NewmanHD
(fanatikus tag)

Csocsoda. :)) AMD 780G/4850e kevesebbet fogyaszt. VGA kártyát nem akarok (nem akarok még az Inteles GF8200-es alaplapra is várni). Tuningolni lehet mégse szeretnék. Fogyasztás fontosabb lenne és a 24/7 is. Meglátjuk még. :U

(#90) Telefunen válasza NewmanHD (#89) üzenetére

Telefunen
(őstag)

A te esetedben valóban jobb választás az AMD, főleg a 780 chipkészlet miatt (a procik fogyasztása lényegtelen, egy C2D-t alapórajelen úgy alul lehet feszelni hogy sokkal kevesebbet egyen, ráadársul ezek a 45nm-es procik nem is nagyon esznek 65W-ot, hiába abba a TDP osztályba sorolja őket az Intel)

(#91) EarL 007 válasza NewmanHD (#89) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek meggyőző érvek. Bár azért akad egy-kettő olyan alaplap, ami Inteles, és integrált VGA-s, viszont tényleg jobb megoldás az AMD 780G, az abban lévő integált VGA-val még egy kicsit játszani is lehet, a HD3200 nem rossz.

[ Szerkesztve ]

(#92) NewmanHD válasza EarL 007 (#91) üzenetére

NewmanHD
(fanatikus tag)

Azt hiszem nincs olyan LGA775-ös alaplap, amin van 1 D-Sub, 1 DVI és egy 1 HDMI és tud Dual-Channel memóriát.

Egy "külső" VGA azért már többet dob a fogyasztáson (pl Ati 3450), amin még két digitális kijárat sincsen. És hát igen, a C2D is többet fogyaszt egy picit, a kettő meg már számít. Ez pedig már drágább is és a külső VGA miatt még melegebb is a gép, ami megint csak fontos. Mindenesetre érdekes lesz a végső döntés, AMD-m még úgyse volt. :D Meglátjuk... még van kis időm. :))

[ Szerkesztve ]

(#93) EarL 007 válasza NewmanHD (#92) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk ebben nem lehet überelni a 780G-t egyelőre, sok szerencsét hozzá. :D
Na most má' elég legyen az OFF-ból mert valaki jön és letol minket... :DDD

(#94) NewmanHD válasza EarL 007 (#93) üzenetére

NewmanHD
(fanatikus tag)

Én nyitottam, nekem szabad. :DD
Na jó, vicc volt. Off vége. Beszéljünk a 3140-ről, ami még meg se jelent és az itt elhangozottaknál érdemben egyenlőre nem sokat lehet hozzátenni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#95) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

elég nagy a csend, lehet beleinvesztálok inkább egy olcsó 2180-ba és letudva a procizás
a E3xxx úgyis drágább lesz
annyira viszont nem akaródzik beleugrani...ha nem lesz túl drága inkább vennék egy frissebb procit, főleg ha valamivel többet is tud

[ Szerkesztve ]

(#96) KMT válasza lorcsi (#95) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Mire lesz E3140, addig csökkeni fog az E7200 ára kb 5 ropit (fentebb linkelt cikk alapján mondom). Tehát szerintem max 18000 ft körül lesz a 3140. 2180 meg marha jó áron lesz.

(#97) joshua7 válasza KMT (#96) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Nem tudom, így lesz-e, de 18-ért nem fogja megérni, most látatlanban kijelentem. :)

Semper Fi

(#98) KMT válasza joshua7 (#97) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Lesz jobb annyiért? :))

(#99) joshua7 válasza KMT (#98) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Szvsz bármely E6x50.

Semper Fi

(#100) KMT válasza joshua7 (#99) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Kivéve, akinek követelmény a 45 nm.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.