Mármint mi annyi 3.3-on?
Cpu vagy teljes konfig?
New world...old thinking...IBM T60;)
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Mármint mi annyi 3.3-on?
Cpu vagy teljes konfig?
[link]Lesz ez jobb is ahogy nézem
Mégsem olyan híg kopp-kopp 

Ja igen persze a Cpu-ra gondoltam 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Na sikerült belőnöm a 24/7 beállítást 325*12=3900mhz 1,325v-al.Bár nem teszteltem hogy eze a legalacsonyabb fesz még csak most már stalkerezni akarok
3600at 1,232v-on viszi.
Nekem tetszik 
Üdv!
Az nagyon szép
,meg kell vennem ezt a cerkát már nekem is 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******
Külön mérni azt nem tudom, de 30-40W lehet.
krammerka : 1 még van a polcon ha gondolod
Sok elkelt már?
Kíváncsi lennék más eredményére 
1 havernak, 1 ide, 1 nekem, 4 volt
A g31m-es2l laphoz már van beta bios, dátumnak jül 2-t ír, ami azért érdekes.
G41, és g31ben menne?Ismerősmnek kéne összeállítanom Iponból.E3200+2gigaram és int vga-s lap.
G41-et hanyagold, g31m-es2l-t vegyél, haveromnak és nekem is olyan van, azt mondja látja a régi bios is rendesen, cpuz is.
Érdekel ,hogyne,csak úgy mint Téged...................
Zsákbamacska,abban van a fantázia,amit kiteszteltél az nekem már nem érdekes,tudod egy csónakban evezünk 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******
Mind új, 1 látott gépet ami a haverhoz került, többi csücsül a dobozában, nehogy azt hidd hogy én minden procit tesztelgetek
Majd az enyémet azt igen
Találomra kiválasztok egyet és kész, az lesz az enyém, nem kitesztelem mindet és a legjobb marad 

gyerkőcnek nekem is össze kell raknom majd egy gépet...lehet én is benevezek egy ilyenre...tolok alá valami olcsóbb deszkát 2x1 giga kingmaxal aztán hajrá...
[ Szerkesztve ]
Lemaradtam valamiről, mióta van neked gyereked?

nekem? 8 éve barátom!! miért csodálkozol?? zajlik az evolució

[ Szerkesztve ]
Nem gondoltam volna 

még így is megvagyok csúszva nagyon
..nézzd Lipit, aki majdnem a korosztályom mekkorák a törpéi
Ezt a proccot te árulod meg Gyurka a PH-n igaz?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Azt hittem olyan "fiatal" suttyó vagy mint én

Gyuri biztos, én még csak kezdem, másnál nem láttam, nehéz beszerezni. Jövő héten ha még tudnak hozni veszek egy zsákkal és vihetitek 

[ Szerkesztve ]

Igen. Bár 3200-ből van pici készlet hiány (3300 meg jelentősen drágább így elvész az előny). De aki eddig nem vett az magára vessen.
Ha valakinek nagyon kell találtam raktáron (csak nem 11750, hanem 12250). 
Chaser: te vagy a legfiatalabb ezt fogadd el. 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

jövő héten kiderül h össze kell-e raknom a gyereknek gépet...ha igen ezt fogom venni
mennyi idős Chaser, most már kezd érdekelni 
egyébként gar mennyi van most erre??
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Nem titok, 29 vagyok, lassan XXX
nálam 10.5k postával oemként, de lehet még ezen is finomítok, garit viszont csak 1 hetet adok, te is tudod 10 év múlva is menni fog ha nem feszeled szét, ha meg igen akkor miről beszélünk
Nem szeretnék beleszólni de elég vicces a hangulata a topiknak Gyuri27 vs Chaser érzésem van néha

Mert nekünk már akkor is volt ilyen procink amikor te még csak álmoddál róla.
Amúgy nyugodtan te is irogathatsz ide. 
kulerr: ajánlatot kaptál. A döntés a tied.

azt nem tudom még nálad mennyi a gar? ...már ha szarrá akarnám feszelni 
[ Szerkesztve ]
Tudom,tudom...De kibirtam azt az 1-2 hetet 
Amúgy neked a 3600ot mekkora fesszel tudja stabilan?
[ Szerkesztve ]

Neked? Na majd írj pü-t egy nagyon baráti ajánlattal és a 3 év sem elképzelhetetlen. 
mokus1: 3500-n ment viden (1.2875). De azután a bios megmakacsolta magát, így most ha tuningolni szeretnék fagy a bios. Majd ki próbálom egyszer (ha összekapom magam) asus p5kc-ban (ahhoz van bios) és meglátjuk. Szerintem menni fog még mert a g31-re még nem dobtam rá a droppot ami 0,03-0,04 körül van.
[ Szerkesztve ]
Versus? Feat lesz az
Nem ismerik még ezt a procit, ha jól emlékszem te is úgy vetted meg hogy én jeleztem van ám ilyen is
Ne csak off legyen, a VT mód érdekelne. Pl ha nincs a hw-hez win7 driver, ha xp módban futtatom akkor menni fog?
És ugyanúgy megmarad a dx11 támogatás meg az összes fícsőr, vagy ez csak direkt sw-khez van kitalálva. Van egy cool hangkártyám, de win7 driver az nincs hozzá.
Akkor jót fogtam ki 1,232v 3,6-on

A vt érdekes. Ahogy én tudom ott a programok xp módvaló futtatását teszi lehetővé.
Szerintem az illesztőknél nem lehet így válogatni.
Az, hogy nincs hozzá driver nem jelent semmit. A 7-s ismerheti is alapból.
Szerintem, ha egy gamét mondjuk inditasz xp módban ott nem lesz dx10-11.
Telepitenem kell egy 7-t is. Mennyi dolog. 
mokus1: lol nézd már meg milyen lapod van cica fiú. A kettőt nem lehet együtt emlegetni. 
[ Szerkesztve ]
Sajnos nem ismeri, ezért adta el a gazdája, Turtle Beach Santa Cruz, régi álmom volt
Na majd meglátjuk. Win7-et még ki se próbáltam, csak az RC-t valamikor régen.
Nehogy azt hidd, hogy az ő lapjában kisebb feszen megy a proci
Követem a tőlem kikerült procik sorsát, p35/p45 lapoknál is adott feszen azt az órajelet tudja mint a g31m-es2l-ben
Max drop nincs akkora, de ez ebből a szempontból lényegtelen. Ha kezelne ez a kis mocsok 4x2GB ramot akkor el nem adnám 
Jah meg USB-ből tehettek volna még rá párat, 1ébként le a kalappal. Kitört a topikhalál? 

én lélegzetvisszafojtva várom, hogy elküldd nekem a kis E3200-est és végre tesztelhessem egy pöttyet!
erre a célra beszereztem egy P35-DS4-et (12k!!)!
tehát a lap nem korlát!!!!
Én meg azt várom hogy kipróbálhassam az enyémet
12k-ért még gari nélkül is jó vétel volt a lap 

kaptam garit rá....
Akkor még jobb
majd megpörgetjük a topikot,csak szerezzem be a cerkát ![;]](/dl/s/v1.gif)
10-ért postával sok? 1 még van
utána le is xarom, tanulni kell nincs idő gépbuzulni
nem,az elég korrekt ár érte
(csak még el kell adnom egy két dolgot.....)
[ Szerkesztve ]

Na, megjött az ep31-ds3l a korábban kitárgyalt asus lap helyett.
Tesztelgetem az E3300-ast.
Első ránézésre sztem kell neki majd új Bios.
Helyzet a következő:
A tuningban harmatgyenge Asus p5kpl-am epu(amihez már van bios e3xxx támogatással) lapban 3.45Ghz atom stabil volt (275X12.5), itt nem volt lehetőség cpu feszt állítani, de gyanítom, hogy a Vid-nek megfelelő feszültséget kapta a proci(lehet még droppolt is) mert 1200-as fordulaton gyári ventivel 60 fok körül volt pár perc orthos után és nem nagyon akart sokkal fölé menni. (sajna az everest nem volt jóban a lappal, és nem írt ki semmi feszültségértéket, meg sok mást sem)
Ellenben a giga lappal everest teljesen okés, namost 1.2875 Vid-ről droppol a lap everest szerint 1.26V-ra és itt már 3Ghz-en nem stabil. Leellenőriztem, nem a ram és nem az fsb a ludas, hanem a proci.
Nekem ez azért furcsa, mert az előző konfigomban (p31-ds3l+e2180) a bios-ban cpu-nak a 1.3125V (vid) megadva ment az 50% tuning (ugye itt még droppolt is a lap, tehát kvázi alulfeszelve ment)
A mostani konfiggal jobban odafigyelve a cpu feszkóra erre jutottam:
Bios 1.325V-on; everest szerint: terhelt 1.264-1.280V, terheletlen 1.28-1.296V 3,33GHz
Bios 1.3375V-on; everest szerint: terhelt 1.280V, terheletlen 1.296-1.312V 3.5GHz
ezeken stabil. (nem 100%, de orthos kb. 20 percet ment hiba nélkül)
A 3.5GHz-es beállításnál beállítottam maxra a cpu ventit(2100rpm), és így volt 60-61 fok pár perc orthos után, majd kb 10 perc kellett a 65 fokhoz.
Kb ugyanilyen hőmérsékletek voltak az asus lapban 3.45Ghz-nél de silent módban (cpu venti 1200-1300rpm)
Jól gondolom, hogy az asus-ban kisebb fesz kellhetett a procinak?
Ez betudható a Biosnak?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
Jó reggelt!
Az előző lapodnál,a Giga lap mindenképp jobb kell hogy legyen,főleg tuning szempontjából.
Én nem vennék rá mérget,hogy a procid a ludas,lehet a ram is,gondolom azért,mert én is cserélgetem a lapjaimat elég sűrűn
,a proci maradt,viszont a ramom(amit azóta már eladtam-Super Talent)szabott gátat a tuningnak.
Giga EP45 DS3-ban el se indult,előtte az UD3R-ben pedig ment mint a golyó.
A jelenlegi EP35 DS4 szintén nem kezeli,most egy 1066-os Kingmax van benn,ami hol megy,hol meg nem is látja a bios.
Rakok bele egy 800-as Kingmaxot azzal meg tökéletes........................

Nem a ram a gond, a procinak kell több feszültség.
10X300-on a proci már nem indul alapfesz-droppon (a ram 900-on van ilyenkor)
10.5X333-on megy most a gép (a ram 1110-en) és nincs semmi hiba, csak ugye a procinak itt már biosbol kell 1.3375V
Sztem nincs gond a memóriával.

Alulfeszelés sem akar működni.
2.25GHz-en nem elég neki a Bios-ból 1.2V.
ez érdekes jelenség...........
Pedig az a giga lap tuti jobb mint az előző asus deszkád.
Egyébként mennyire melegszik?
mivel hűtöd?

Bios van a laphoz?

Krammerka: gyári hűtő van, ugyanaz volt mind a két lapnál.
Szerk.: 3.5 környékén mindkettő max 64-65 fokig megy föl orthossal, de az asus silent módban 1200-ason tartott fordulattal, a giga meg pörgeti 2300-on már olyankor.
Gyuri27: Bios még csak egy béta változat van FDc jelzéssel, de azt nem mertem föltenni, kérdeztem a lap topikjában, van-e vele tapasztalat, de még nem jött válasz.
Most az FC verzió van rajta, de ez még nem támogat hivatalosan E3xxx-et
[ Szerkesztve ]
gyárival az nem is vészes

Mondjuk, én raktam rá saját pasztát, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy az asus lap kevesebb feszt adhatott neki, ha majdnem feleakkora fordulatszámon jött ki ugyanaz a hőfok.
gondolom én

Akkor meg ne csodálkozz. A g31-l az f10-re kiadták az f10f-t. Én sem raktam föl.
Imádkozom a biosért már egy ideje. De még mindig nem jött.