Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) Gyuri27 válasza Gercsa (#350) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Megy 333x10,5-n a cucc (bios nélkül :B ). Próbáltam 340-n is de nem volt az igazi. A biosra fogtam. :DDD
Viszont a 800-s reaperek 908 4-4-4-15-n mennek mint atom 2.1v-n. Hejj faja kis ramok.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#352) Gercsa válasza Gyuri27 (#351) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

jó neked :C

gondolom alapfeszes?

Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

(#353) krammerka válasza Gyuri27 (#351) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

cpu-z rendbe jött? :)

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#354) Gyuri27 válasza Gercsa (#352) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Igen. Bár nem tudom ki van kivel. Biosban 1.29375 van állitva. Cpu-z (ami nem validál) 1.296-t mutat. Prime 95 altt a fesz beesik 1.28-ra (vid:1,2875). Tehát alapfesz, csak a droop miatt technikázni kell vele. DóSajna az et6 1,3-t ír, de ő sem iemeri a procit. Szóval bármi lehet. :DDD
Ma kicsit próbálgattam. Nem tudom a lap, a proci, vagy a bios műve de 10,5-s szorzót imádta. A többi nem volt valamiért jó. Nem fagyott, de nem éreztem jónak.

Krami: nem faszoltam vele. Majd legközelebb. Viszed a lapot, ramot, meg procit? :DDD
Ne válaszolj.

[ Szerkesztve ]

(#355) kriszbon válasza Gercsa (#350) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Szerintem nyugodtan felrakhatod azt a biost. Egyébként nem csak ahhoz a procihoz adták ki. Tönkre nem megy semmi ha kipróbálod, ha valami meg nem stimmel max visszarakod a régit. Én biztos kipróbálnám hogy rendesen menjen az a proci, és nem véletlenül adták ki!

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#356) Gercsa válasza kriszbon (#355) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

Végül is dual bios van vagy mifene, meg lehet próbálni.
Azért hezitálok, mert már olvastam nem egy olyan beírást a fórumokon, hogy a beta bios nem jött be valakinek.

(#357) Gercsa

Gercsa
(fanatikus tag)

Megnéztem, de a flash utility csak floppy-ról hajlandó beolvasni, se usb se dvd.
floppym nincs...

(#358) Chaser válasza Gercsa (#357) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem megy az penről is, csak a "b" floppyt kell neki megadni.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#359) Gercsa válasza Chaser (#358) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

nincs b floppy lehetőség.

közben próbálok létrehozni egy bootolható pendrive-ot.

nem is olyan könnyű mint hittem.

(#360) Gercsa

Gercsa
(fanatikus tag)

feladom.

letöltöttem vagy 5 progit, de egyikkel sem sikerült.
Le lehel tölteni valahonnan egy Dos-t?
Mert van valami HP USB Disk Storage Format Tool, de annak meg kell egy dos ahonnan a fájlokat szedi.
Nekem a gugli egyetlen használható dolgot sem dobott.
hihetetlen, hogy egy iylen kis dolog nem tud összejönni.

Én vagyok ekkora balfax???

(#361) public73 válasza Gercsa (#360) üzenetére

public73
(senior tag)

FAT-ra (nem FAT32-re!!!) formatald le a pendrive-ot és utánna másold föl a felrakandó BIOST!
úgy látnia kell!

(#362) kriszbon válasza Gercsa (#359) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Van (Itt) egy kis segítség ha nem boldogulsz. De ha továbbra sem megy arról akkor letöltöd az (@biost) feltelepíted és abban kitallózod neki a már letöltött kicsomagolt bios fájlt ringyóz alatt. Net kapcsolat, vírusírtó kikapcs, és biost teljesen alapra állítod előtte, tehát semmi tuning!

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#363) Gercsa válasza kriszbon (#362) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

a freedos-t megnézem még. köszi

win alól flash-elni, nekem kicsit feláll tőle a szőr a hátamon, vagy maradi vagyok?

public73: kipróbáltam, hátha, de nem ment sima FAT-el sem tényleg csak floppyról tud.

(#364) kriszbon válasza Gercsa (#363) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Hát azt neked kell eldönteni hogy mered e csinálni, mert azért ez nem az mintha közvetlenül a netről csinálnád. Nekem még nem volt vele gondom és a Vga biost is ringyóz alól frissítem mindíg amikor valamit módosítok benne. :D Amúgy Ilyen)
Mod: Ja igen, a régit azt mentsed le azért, bár le is töltheted a netről!

[ Szerkesztve ]

(#365) fekeandras válasza Gercsa (#363) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Nem maradi, kellően óvatos. :D

(#366) Gercsa válasza kriszbon (#364) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

vagy én vagyok ma egyre nagyobb béna, vagy ez a freedos sem megy.

bebootol pendrive és ezt írja ki "enter the full shell command line"

nem tom ez mit jelent, valami linuxos cucc

de hiába írom be az indítandü fájl nevét, mindig azt írja ki hogy rossz parancs, vagy valami ilyesmit. dos parancsokat sem fogad el, semmit.

ezzel sem jutottam semmire, és másfél órája csak újraindítok

(#367) Gercsa

Gercsa
(fanatikus tag)

Na windows alól flasheltem a beta biost.

minden rendben sőt, megtáltosodott a rendszer.

ez sikerült:

3.5GHz (10.5X333)
Ram 1110MHz
feszültség terhelten 1.232V

Cpu queen: 14825
Memória olvasás 7957 MB/s
írás 7059MB/s
másolás 7045 MB/s

Everest szerint a proci terhelve 27.12W-ot fogyaszt!!!

3.6-on a windows alól már újraindult a gép.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!! :))

[ Szerkesztve ]

(#368) kriszbon válasza Gercsa (#367) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Na azért csak sikerült a dolog, és gondolom nem volt ördöngősség ringyóz alól frissíteni :D Szerintem teljesen simán és gyorsan megoldható vele (@bios volt?)
Mod: Csak érdekességnek (BIOS frissítése pendrive-ról.) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#369) Gercsa válasza kriszbon (#368) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

@bios volt igen.

közben tesztelgetek még.

3.66GHz - Bios-ból 1.325V adva terhelés alatt 1.264-re droppol a lap.
még nem tuti csak 5 perce megy az orthos, egyelőre úgy néz ki jó lesz.

(#370) Gercsa válasza kriszbon (#368) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

amit linkeltél, hát igen, ott látta a pendrivot a flopy alatt, nálam nem :(

(#371) kriszbon válasza Gercsa (#370) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Nemrég akadtam csak rá. Amúgy grat. a proci tuninghoz, kiváncsi leszek meddíg lehet húzni ezeket a procikat(azért vigyázz rá) :DDD

(#372) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom mi van de valami nem műkszik faszán.Orthos lefutott egy órát 1,35v-on 3,9-en de most meg van hogyha bekapcsolom a gépet csak 3.-ra indul alapon.Beállítom hogy azon induljon és megy egyből.Ez mi miatt lehet? :F Fríssitsek én is biost?

(#373) Gyuri27 válasza mokus1 (#372) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én úgy gondolom végleges biosig nem lesz jobb. Alapfesz 3,5 faja. Utánna meg +0.05-l sem nagyon stabil.
Mondjuk ha így is marad akkor is 1,1 giga a +. Ami az árat és tudást tekintve nem rossz.

(#374) mokus1 válasza Gyuri27 (#373) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem alapfeszen 3,7ghz. :) Most mértem.

(#375) Chaser válasza Gercsa (#359) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam működött, csak ez az ál floppys trükk volt.

FPO-kat mondjatok már kinek milyen van.

(#376) fsb1000

fsb1000
(PH! kedvence)

Üdv van egy E3200 (eladó) procim, és egy vevőjelölt az L2 cache feloldásáróll érdeklődött.
Sajna erről a modról még nem halottam, van valakinek infója vagy linkje? 2Gb lesz?

Egyébként azonos frekin összemértem egy E5300-val, aminek 2x akkora az L2-je.
Általános használatban nem érzek külünbséget, de szintetikus teszteknél és játékoknál (pl. COD) kb 10-15%-val volt jobb az E5300.

Viszont ha 10%-val feljebb húztam a Celeront, akkor máris egálban voltak, mintha nem is volna L2 különbség.

World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!

(#377) Gyuri27 válasza fsb1000 (#376) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Intel prociknál erről nem hallottam.
A 2 giga l2 meg amúgy is sok kicsit. :DDD

(#378) Chaser válasza fsb1000 (#376) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Cache "feloldásról" én se tudok. 1-200 mhz-et húzva azért tűnik el a különbség, mert gyorsul a cache is.

98gt vs 4830 téma, láttam egy tesztet, valamivel jobb a 4830 főleg 1280 felett, de én max 1280-ban használnám, 1előre csak ilyenben találtam olyat, aminek a NYÁK-ja akkora kb mint egy 4670-é és nincs rajta tápcsati, tehát max 75W-ot ehet loadon. Esetleg 4830 vagy 4850-ből tud valaki hasonló megoldást amit lehet kapni nálunk? És legyen olcsó, a kiszemelt 98gt még olcsóbb is mint a "simák". Tudom nem ez a topik, de hátha ettől felpörög ;]

szerk:Gyuri27: Te meg árulod a 620-at és nem is szólsz?:D

[ Szerkesztve ]

(#379) Bagira01 válasza Chaser (#378) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Pörgetném én a procikat meg a topicot, de csak nincs e3200 a beszállítónál +húgom gépébe vett asus p5b egy rakás szar(nem indul, eladó meg felszívódott ,még aznap)

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#380) Chaser válasza Bagira01 (#379) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Proci ügyben tudok segíteni, nálam raktáron van:) A másik ügyben nem :U

(#381) Bagira01 válasza Chaser (#380) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Procc ügybe babonás vagyok :B . Ha lehet első példányokat amiből csak tudom origi bontatlan dobozosként veszem meg, ha csak nem tudom róla h biztos jól megy. Bár mostanába mindent alulfeszelve használok, ahogy jönnek a hűvös esték én úgy kezdek vágyódni a tuning után :D

[ Szerkesztve ]

(#382) Chaser válasza Bagira01 (#381) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szted mikori példányok?:) Második kitételre csak annyit, ha azt mondom nem volt gépben akkor nem volt, adhatok egy listát akik megerősíthetik újonctól-ph nagyurakig, amúgy meg nem kötelező :N 1ébként még az enyémmel se jutottam el odáig, hogy gépbe tegyem, perpill egy tua cerkás gépről vagyok :))

szerk: Haveromét néztem, 096V-on prime stabil, tovább már nem mertem nyomni, nehogy kevesebb legyen a szufla, mert munkában volt a gép. Ha minden jól megy, talán megnézhetem holnap az enyémet is...

[ Szerkesztve ]

(#383) Bagira01 válasza Chaser (#382) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Nem vonom kétségbe a szavadat :N . Egyelőre meg van rendelve, most sajnos azt kell mondjam h a p5b-s incidens miatt nem is olyan sürgős, mivel a húgom gépébe szántam az egyiket(alulfeszelésbe jobbikat) és ugye lap nélkül nincs gép, szegény most egy régi 2,4Ghz-es celeronos gépen tengődik, úh még ház sincs a géphez, csak az asztalon van kiterítve. Jövő héten ha még mindíg nem jön meg és vmi hírem lesz a p5b-ről akkor lehet megkereslek ez ügyben(persze ha addigra még lesz :DDD )

(#384) Gyuri27 válasza Chaser (#378) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem mertem. Mást kináltam és az nem kellett. :DDD

Nyilván az 1 mega l2 és a 2 között mindig megmarad a különbség. Csak többet számit a proci sebessége mint az l2 (játékoknál).

(#385) Chaser válasza Bagira01 (#383) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1 egész darab van, még nem adtam fel aprót de ami késik nem múlik ;] egy új g31 GB lap nem lett volna jobb mint egy használt p5b? Gondolom 11k-nál nem sokkal lehetett olcsóbb.

Gyuri27: Nem is venni akartam, de ha te tudsz szerezni akkor én is:D:)

(#386) Bagira01 válasza Chaser (#385) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

De olcsóbb volt, pontosan 7.000Ft. Ha jó lenne akkor lehetne mondani h jó vétel de így csak egy drága használhatatlan kacat :W

(#387) Chaser válasza Bagira01 (#386) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nézőpont kérdése, én gondolkodás nélkül 3 év garral választanám a g31 lapot, mint akár egy tökéletesen működő p5b-t gar nélkül 7k-ért, főleg ha az említett célra kell a gép, de amúgy is. Régi tag az ürge vagy pár hsz-es ifi úr?

(#388) Bagira01 válasza Chaser (#387) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Cél az volt h minél olcsóbb legyen és p5b ennyiért jobban megérte vna mint 11k-ért egy g31-es. Nem olyan régi reg, még reménykedem h csak régi bios van rajta, de eddig 3 procival kipróbálva se megy és a csávó(nem ám 16-20 éves hanem felnőtt ember) a vásárlás napjától nem elérhető telón és a ph-ra se jelentkezett be, szóval okom van gyanakodni :U

[ Szerkesztve ]

(#389) Chaser válasza Bagira01 (#388) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Olcsó húsnak...bár nem mindig. Remélem csak véletlen egybeesések miatt van gubanc, és nem direkte át lettél ba***a, annyi féreg van már itt :(

(#390) Bagira01 válasza Chaser (#389) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Azért annyira olcsó nem volt, mert egy csomószor láttam ennyiért, és gondolom nem mindenki szart árul :U(szégyen milyen alakok vannak a ph-n..., találtam vkit akihez köthető lenne a lap, de ő is baszik válaszolni, pedig bejelentkezik :W )

[ Szerkesztve ]

(#391) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki nem ismeri ezt a paragon total defrag-ot?
Feltettem és már több mint 10 órája csinál csak 1 160gigás particoit és még 13-at ír ki de folyamatosan nőnek a másodpercek. :F

(#392) Chaser válasza Bagira01 (#390) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát ki lehet fogni, én pl asus megnemmondompontosan' milyen típusú lapot adtam oda még hónapokkal ezelőtt 9k-ért, 975x chipes, mindenhol ds4-hez hasonló hűtés, stb. Fasza volt, de inkább vettem egy GB g31-est 11300ft-ért 3 év garival:)

(#393) Chaser válasza mokus1 (#391) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ott már gebasz van, ajánlom az acronist, az 1x megtréfált, akkor ajánlották az easeus-t, azóta azt használom és tuti.

(#394) mokus1 válasza Chaser (#393) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is ezen csodálkoztam.Mert én a Jkdefrag-ot szoktam használni de ezt k*rvára istenítették hogy nagyon gyors lesz tőle, lefuttatom kiderül mi lesz.

(#395) Gyuri27 válasza Bagira01 (#390) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az a baj, hogy te is az árat nézed nem azt, hogy kitől veszed. Használtan, garral g31-s giga van 8-9k-t is. Vagy p5kc 11-12k-rt 3 hónap garival. Nyilván egyik sem 7k. Viszont faja és jó embertől van.

Chaser: na ezért nem szóltam. :DDD

(#396) Chaser válasza mokus1 (#394) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megesik, acronis nálam pl csak 1 vinyóval szórakozott, más nem fektette meg, de azt nem is látta.

Gyuri: Én nem fogom árulni :N legalábbis konvergál a nullához az esélye...lapot tekintve meg igazad van.

Amúgy erről a 98gt-ről lenne szó, igaz nem ati, de legalább zotac, nv-zafír ;] és -viszonylag- olcsó, 1slotos és lehet kapni.

szerk: direkt linket nem enged, mind1, 98gt eco

[ Szerkesztve ]

(#397) Bagira01 válasza Chaser (#396) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

A társadalom alapvetően jó, csak az emberiség teszi rosszá :DDD Én ált a legjobbat feltételezem mindenkiről(részletre is adtam cuccot újoncnak és semmi gond nem volt vele) Az meg h egy 40 év körüli felnőtt ember ezt jó heccnek találja, vagy mittomén minek arra meg nem mondok semmit :( Ezzel az erővel megtarthattam vna az abit ip35-öt is, de most spúrkodó múdba vagyok és 5-6k igenis számít :B

Gondolom a 98gt eco-ra gondolsz. Jó kis cuccnak néz ki de nem túl olcsó :U

[ Szerkesztve ]

(#398) EarL 007 válasza mokus1 (#394) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Defraggler. Gyors, hatékony, én is ezt használom. :K

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#399) Chaser válasza Bagira01 (#397) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én nem feltételezek semmit, hozzám hasonlóan leinformálhatónak küldök előre cuccot, pl neked is küldenék simán, 1éb esetben pénz ide, vagy cucc ha veszek és utána megy az áru vagy pénz. 1x 1 hónapomba került míg visszaszereztem a procimat egy kis kötsögtől, már rég bannolták azóta, na nálam azóta ez a "házirend".

Jah 98gt eco, 21.5k netto ahol venném, mért sok? 4670-ek 14k nettotól indulnak, de az a legalja, 4830 kb dupla teljesítmény, így 98gt is kb, és ekkora NYÁK-kal tápcsati nélkül...hát elgondolkodtam :B

szerk: Az 1 gigás lenne 25 netto.

[ Szerkesztve ]

(#400) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most lett kész.Ezt ki kell probálni hihetetlen, csak egy nagy kék csík van már 1kb bte sem töredezett. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.