Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) Bagira01 válasza Chaser (#399) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

1Gb-os sztem abszolút parasztvakítás.Hát ha kis kártya kell tápcsatlakozó neélkül akkor sztem sok választás nincs ezen kívül :N

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#402) Chaser válasza Bagira01 (#401) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó lenne az nagyobb felbontáshoz, néztem anno, ott jön elő a hírhedt "memory leak" és ott veri meg a 4830, de monitorcsere közeljövőben biztos nem lesz, örülök hogy tudtam szerezni egy 19" 5:4 SPVA paneles albínót, ez marad egy darabig. Most nézem még svhs csati is van a kártyán és tudnám hűteni 1 db 12-es AC-val...pedig nem kerestem, csak felnéztem tegnap egy webshopba ;)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#403) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gyuribá VT kérdéssel jutottál valamire? Haver azt mondja kell xp módhoz a virtual pc, akkor kb ugyanott vagyok, hogy bármilyen vt nélküli procival futtatom a win7-et, + virtual pc-be én is fel tudok tolni xp-t.

(#404) public73

public73
(senior tag)

megjött a kis E3200-as Chaser fórumtárs jóvoltából!
ide is egy nagy THX érte!!! :R
szóval:
FPO: Q901A554
VID: 1,275V

első körben adtam neki VID-jén ->1,275V-on 12*320-as beállítást!
2 perc alatt kidobott a Prime....
jelenleg 1,296V-ot kap (1,3V BIOS-ból) ténylegesen, ezen bírja a @3840, de mivel gyári retek coolerom van egyelőre (holnap jön egy zalmi), nagyon megfőzni nem akarom...
tehát csak a progikkal és játékokkal tudom tesztelgetni!
egyenlőre nekem nagyon tettszik!!!!
jó kis procc ez! ;]

(#405) Chaser válasza public73 (#404) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Részemről -is:)- volt a szerencse :R

Beüzemeltem én is az enyémet, előtte e5200-t tesztelgettem 12.5x312-n 1.344V-on, cmost nem töröltem, bootolt a drága egyből 12x312-n, prime is stabgil volt, hát feltoltam 334x12-re, most primeolok, feszből vissza is vettem, 1.328V cpuz, FPO/VID ugyanaz mint nálad.

Az utsót ennek tükrében szüzen 10.5k alatt nem adom postával :N ha már 10-ért senkinek nem kellett...

szerk: Jah februári bios, nem tettem még fel a betat.

[ Szerkesztve ]

(#406) public73 válasza Chaser (#405) üzenetére

public73
(senior tag)

jelenleg 1,296V mellett, gagyi gyári hűtővel (leszabályozva 5V-ra) IDLE 39 fokosak a magok...

(#407) Chaser válasza public73 (#406) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Enyémet meg eldobta a prime 17 perc után :U Nézni kéne egy max FSB-t meg egy alulfeszt, hűtőm már van fasza, Jericho:D, max a kis lap korlátozhat.

(#408) public73 válasza Chaser (#407) üzenetére

public73
(senior tag)

én ilyen hűtőt szereztem be zalman cnps8000
nem várok világmegváltást tőle, de 3,5k-ért szerintem megérte...
a gyári sz@r coolereknél klasszisokkal jobb!!!

(#409) Chaser válasza public73 (#408) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az enyém ventikkel kb akkora mint a táp :DD Biztos jó az a zalmi, de ha viszed a 7700cu-t is az +4.5k lett volna, na de lényegtelen, a lényeg:
10x365@1.2V, 800-as BD-k 972 5-5-5-15-n, prime alatt a proci 47 fok 1 ventivel:)

(#410) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szeszélyes R0 mag, tudja a 10x365-öt 1.15V alatt is, csak primenak nem tetszik, 1.216-on már úgy látszik nem ellenzi az se.

(#411) Gyuri27 válasza Chaser (#403) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

[link], [link] tehát semmit nem árulnak el.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#412) Chaser válasza Gyuri27 (#411) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"...Enterprise vagy Ultimate változatot vásárol ingyen letöltheti majd a virtulás környezetért felelős programot és az XP-t is." Tehát xp az xp módhoz biztos kell, már most ugyanott vagyunk, hogy bármilyen virtual machine és VT nélküli proci, és kb ugyanaz, pár fícsőrröl írnak "Az egyik előnye a XP módnak a Microsoft jelenlegi virtulaizációs rendszerével szemben, hogy nem kell két asztallal bajlódnunk, hanem telepítés után az XP gép fut a háttrében és az XP-s alkalmazásoknak automatikusan lesz Windows 7 felületen elérhető hivatkozásuk, így a rendszer hasonlóan működik a VMware Fusion rendszeréhez." Na ezt nem vágom még.

10x365@1.216V

(#413) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kapisgálom már az xp mód lényegét...annyi + ad, hogy nem kell külön asztalon kezelni a 2 OS-t, xp móddal az xp-n használt progik beépülnek a win7 asztalba, ehhez kell a VT, anélkül ez nem megy. De virtual PC mindenféleképp kell hozzá és xp is.

(#414) Gyuri27 válasza Chaser (#412) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem. Egy 450 megás filét kell leszedni. A win7 totyikban írják.

Szép eredmény.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#415) Chaser válasza Gyuri27 (#414) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Le kell szedni mást is, az a 450 megás valami lehet az xp, már jön lefele, majd kipróbálom ha fenn lesz a win7 valamikor.

Azóta tesztelgettem, alapórajel 0.944V, de jobban szerette a 0.96-ot, de 12x200 vagy 10x240 mind1 neki, nem kér feszből többet, még 8x300-at akarom megnézni, meg egy 9x333-at. Aztán adom is el Jerichot, astalavista tuning egy időre.

(#416) mokus1 válasza Chaser (#412) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hibázott :P
De szépen megy amiket írtál :))

(#417) Chaser válasza mokus1 (#416) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hol/mit/merre/mikor és főleg miért?

(#418) mokus1 válasza Chaser (#417) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ELnéztem nem néztem végig :B

(#419) Chaser válasza mokus1 (#418) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Huh, már azt hittem én néztem be :N

Sztem lassan már csak magamtól vásárolok ph-n....szemezgettem egy 450hx-szel, de elment tőle a kedvem a "segítőkészség" miatt...

(#420) krammerka válasza Chaser (#419) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Nem üzletember az ilyen,nekem se volt annó túl segitőkész
Ellenben velem :B ,pénz átutalva a számládra :R

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#421) mokus1 válasza Chaser (#419) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem fájó pontot érintettél :DDD
Amúgy igazad van mert én tökre utálom azt amikor csak nézelődök és tök általános dolgokat püben intézik el (ár,pontos típus,gari hová meddig ilyesmi) 1x be kéne írni és nem kéne a kezem koptatni nekem sem meg ha csak nézelődök így lehet hogy végképp nem fog érdekelni

(#422) Chaser válasza krammerka (#420) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Veled nem egyszerű "vitatkozni":D :R

mokus1: Ha fáj hadd fájjon, neki 1 táppal több marad, nekem 20k-val ;)

(#423) krammerka válasza Chaser (#422) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nincs is miért.......

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#424) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

váááááááááá 1000 napos lettem :C :C

(#425) Chaser válasza krammerka (#423) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem találtam neved az adatlapon se ;) Grat az 1000 naphoz.

Lefekvés előtti 4G...12x334@1.376, kicsit fölé mentem az 1.35-nek :B Hűtőt nem jól raktam, majd 7végén egy hathatósabb teszt fogyasztási adatokkal.

(#426) public73

public73
(senior tag)

gyári hűtővel ezt sikerült belőnöm eddig:@3850
a ventit a lagnagyobb fordulatszámot járattam, így sikerült 66-68 (néha 72-74) fokon tartani a magokat!

[ Szerkesztve ]

(#427) Bagira01 válasza Chaser (#425) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Szép eredmény egy 10k-s procitól :C Elvileg az enyémek is megjöttek, legalábbis ma hívtak a boltból, de sajna nem tudtam beszélni velük. Holnap felhívom a boltot, remélem azért hívtak h végre megérkeztek :DDD

(#428) Chaser válasza Bagira01 (#427) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah, nem rossz:)

szerk: Lightos 10x333@1.104V

[ Szerkesztve ]

(#429) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

Sziasztok!

fogyasztás ügyileg hogy állnak ezek a procik ?

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#430) Chaser válasza akoska07 (#429) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

g31m+7500LE, 2x2GB ram, hdd, optika perpill nincs, fentebbi 3330mhz-nél idle 58W, prime 88W, 80+ táppal.

(#431) akoska07 válasza Chaser (#430) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

köszi az infót.
főleg a proci fogyasztása érdekelt volna.

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#432) Chaser válasza akoska07 (#431) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Számolj vissza:) Nem 100%-os hatásfok miatt 10-17W-ot le lehet venni, hdd kb 8W, ramok is kb 8W, van 2 venti is, 1-2W, a vga 10W, NB talán 7-10W körül, többi jut a procira. Alulfeszelve alapórajelen idle 44W volt a fenti konfig.

(#433) akoska07 válasza Chaser (#432) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

vagyis lósz@rt se eszik :D
tartalékba lehet beszerzek én is egy ilyet.

(#434) Chaser válasza akoska07 (#433) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mért enne? 45nm, kicsi cahe, nem eszik többet egy 35W TDP-s conroe cerkánál. Alapon prime alatt maga a proci biztos 20W alatt van.

(#435) akoska07 válasza Chaser (#434) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

és ahogy néztem,ha kell meg is lehet rántani őket becsületesen

(#436) krammerka válasza Chaser (#425) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

:R
Elvileg ma megjön a procc,kiváncsi leszek rá,mit fog tudni :K
Remélem hasonlókat hoz ,mint a Tied :B

Üdv Ákos itt is.

[ Szerkesztve ]

(#437) akoska07 válasza krammerka (#436) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Üdv :)

én is kiváncsi leszek.
van már rá hűtő ?

(#438) Brumi˘

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv all!

Ha minden jól megy ma belépek én is az e3xxx tulajok táborába. Valaki esetleg nem tudja véletlen hogy abit ip35-e mennyire komálja?

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#439) Bagira01 válasza Brumi˘ (#438) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Legújabb biossal szerintem nem lesz gond. Megette az r0-ás e7400-at is és jól is ment benne.Héten úgy néz ki nekem is lesz 2db e3200-am igaz már nincs meg szegény abit lapocskám :(

(#440) Brumi˘ válasza Bagira01 (#439) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik legújabb bios? 18-as? vagy ami az abit ftp-jén van legújabb? Mert olvastam olyat hogy 18-as biossal nem ment e6300 r0 de az abit ftp-jéről letöltöttel igen. Am ez a proc lesz az enyém ha minden igaz.

[ Szerkesztve ]

(#441) Bagira01 válasza Brumi˘ (#440) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Én anno ezt szedtem le és ment vele :K

(#442) Brumi˘ válasza Bagira01 (#441) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Erre gondoltam az "abit ftp-jéről" verzió alatt. Nah most viszont húzok tanulni mert délután fizika ZH. Este jelentkezem mit alkottam.

(#443) Chaser válasza akoska07 (#435) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bizonyítva, nem ígérve:D:)

krammerka : FPO mindnél ugyanaz amiket hoztam, esély megvan rá, az is lehet jobb lesz, de lehet rosszabb, szüzeknél sose tudni, de ilyet akartál:)

(#444) public73

public73
(senior tag)

@3600 ->1,216V_prime95
még mindig gyári coolerral....

(#445) Bagira01 válasza Chaser (#443) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Megvan a 2db e3200-am, mindkettő uaz az fpo h a rosseb enné meg :W

(#446) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Na,megérkezett a 3200 Chasertől :C
EP35 DS4+Freezer 7 Pro,jelenleg ez a párosítás.
Vid: 1,275V
Első nekifutásra alapfeszen kap prájmot jelenleg 10,5x350-n,10 percnél járok...............

Chaser: a fantázia mindig a zsákbamacskába van,ami ki van tesztelve,az nem vonz engem annyira ;)

[ Szerkesztve ]

(#447) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Az első teszt vége így néz ki:

Szia Brumi!

Rég jártál mifelénk,hanyagolod a tuningos topikokat :K

[ Szerkesztve ]

(#448) akoska07 válasza krammerka (#447) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

jó lesz az :K

ennyi pénzért meg pláne

(#449) krammerka válasza akoska07 (#448) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nem ölök bele nagy pénzeket már gépbe,van annak helye máshol is :K............
10k-ért közel 4GHz,nekem bőven sok mindenre :K

(#450) akoska07 válasza krammerka (#449) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

on air

hajrá krammerka :))

és nem kell alá drága deszka ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.