Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz TazLeacher #18707 üzenetére

    Ez biztos hogy hardveres gond! Már láttatlanba múltkor is mondtam neked, de a képek alapján továbbra is fenntartom. Elhiszem hogy mérges vagy, én is az lennék, de amikor mondtam neked hogy hardveres a gubanc, az legalább 1 hete volt, és még mindig azon nyanyarogsz miért nem látja rendesen a magokat. :U :F Rég tovább kellett volna lépned, és megnézni egy P35,X38,X48 lapban. Ha ott jó akkor inkompatibilitási gond van. Arra nincs gari, viszont fémjelzi az nV 790i csipszettet. :( Ha abban se megy, akkor lehet anyázni, mert Intel lapokban mennie kell, ilyen anomáliák nélkül. De az hogy azóta nem csináltál semmit de elkönyveled hogy Bagira átqúrt...nem szép dolog, főleg ha tényleg csak inkompatibilitás van. Szóval hiába várod a választ 25x is tőlünk, mi lehet a gond a prociddal, nem fogjuk tudni megmondani, mert már rég ki kellett volna másik lapban próbálnod és pikk-pakk ki is derült volna hogy mi van. :F De legalább annyit megtehettél volna MÁR hogy kiveszed, és megnézed a CPU foglalatot a lapban. Hátha valamelyik tüske kicsit elhajlott és nem megfelelően érintkezik a procival. :U Lehet nem csinálsz semmit csak visszarakod, és minden tök jó lesz, mert nem illeszkedett rendesen.
    Viszont ha abban se megy, akkor mehetsz oda hozzá verni az asztalt, hogy átqúrt, és ha fontos a jóhíre, adjon másik procit vagy adja vissza a pénzt. Az hogy nem mondott igazat, ez utóbbi verziót támasztja alá inkább sajnos. Egy régebbi tagról nem feltételezek ilyet, de ha ez beigazolódik hogy átqúrt, az azért kemény lenne! :(

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák