Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woteska

csendes tag

Akiknek nem érzékeli a géphez csatlakozást, azok próbálják ki másik kábellel, biztosan az a gondja!! Esetleg ha új kábellel sem jó, akkor másik USB portra dugják. Fejlesztői lehetőségek > USB-hibakeresés legyen bekapcsolva.

A legfrissebb PDANET legyen feltelepítve: http://pdanet.co/a
    Telepítés közben kidob majd egy üzit, hogy most csatlakoztathatod. Le is tölti a drivert.

Ha felismerte a telefon tárolóit, és feltelepült a driver, akkor kapcsoljuk ki a telefont, húzzuk le, szedjük ki az akksit, sim-et, sd-t, mindent.

Ezt le kellene tölteni: http://www.mediafire.com/download/rx7svhxkzdx09k4/drivers+preloader+mt65xx.rar

Ha megvan a letöltés, csomagoljuk ki. Nyissuk meg az eszközkezelőjét a Windowsnak, általában a Sajátgép, Kezelő, Eszközkezelő útvonalon elérhető(Windowsfüggő). Ha megtaláltuk, a telefon hangerő + gombját folyamatosan nyomva csatlakoztassuk. Fel fug ugrani egy MTK 65xx preloader ismeretlen eszköz, amire kattintsunk is gyorsan kettőt. Válasszuk az illesztőprogram frissítés lehetőséget, kézileg adjuk meg neki a gépen lévő, előzőlegesen letöltött, kicsomagolt mappa útvonalát. Ha minden oké, akkor többet nem fog "ugrálni" fel-le, és valamilyen COM portként lesz ott az Andorid eszköz.

Ezek után lehet FlashToolal frissíteni. Én előbb 8.1 Winről frissítettem, Kompatibilitásnál Win7-re állítottam, illettve Win7-nél, és 8-nál, 8.1-nél a FlashTool legyen rendszergazdaként elindítva.

Most frissítettem 1.0.8-ról 1.1.1-re, és nekem az 1.1.1-hez nem volt megfelelő a letöltött anyag között található vcom driverek egyike sem. Viszont amit előbb leírtam, az oké volt.

Akinek sikeresen törlődött már az IMEI száma(mint nekem), és minden update-nél újra kell írnia, annak ajánlom, hogy MTK Mobile Uncle Tools-al mentse le update előtt az IMEI-t, és tegye fel a gépre is.
    Update után ugyan ezzel a progival Backup helyett Restore IMEI, és visszaáll a rend.

Akinek rootolással van baja, és nem megy a Framaroot, az a Shuame nevezetű programot tudnám ajánlani. Kínai nyelvű, de a ROOT-ot mindenki felismeri, arra kell rányomni. Nekem a Framaroot nem működött 1.0.8-on, ezért kerestem más megoldást.

###########

RVR400 kollegának köszönöm a segítséget!
    Kérdezném, hogy az úgy mennyire para, hogy FT frissítés közben BROM error-t dobott? Nem a sárgaszínű csíknál, hanem valamelyik szürkénél. Ezután lehúztam, bekapcsoltam, és most az 1.1.1 van rajta. Nyomtam Factory Resetet, mert a régi appok szemetet jelentenek, és plottul működik.

Új hozzászólás Aktív témák