Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz #10726912 #18889 üzenetére

    Már párszor meghallgattam és tisztán és érthetően hallani minden beszédet vagy éneket a 25ösökből. Valaki talán mintha mondta volna akinek volt ilyene,hogy csak a közép és magasaknál van váltó a mélyek direkten megkapják a teljes jelet.

    @Baskiria: a Célom az, hogy amennyire megoldható kis hangerőn is érzékelhető tiszta mélyeket kapjak és a hangerő növelésével arányosan erősödjön. Mert gondolom másnál nem csak disznek van az erősitőjén az éjszakai mód, ahol a mélyeket lehalkitja a rendszer, hogy ne zavarjon másokat.
    Én vigan nézek filmet 35ös hangerőn a 80 maxból , hogy a szomszéd szobából nem szolnak át mert nem tudnak aludni.
    50 fölött meg már puffog a mély a magas meg már bántja a fülem.

    Amugy nincsenek nagy elvárásaim,csak az hogy filmeknél a robbanások érezhetőek legyenek és zenénél meg ne kelljen bömböltetnem ahhoz, hogy ne egy szokol rádio szintű basszusom legyen.DE ha akarom akkor az udvarra is hallattszódjon ki nyitott ablaknál.

    Ha cserélnék a ott is csak az adatlapokra lennék ráutalva,mert hiába hallgatóznák MM vagy egyéb hangboltban, ott nem azonosak a feltételek mint itthon és Az eladók,meg átcseszik a fejemet a maszlagjukkal vagy épp nem tudnak válaszolni a feltett kérdéseimre, az adatlapon meg vagy kamu értékek vannak vagy nem jelentenek számomra semmit sem, hogy jó vagy rossz.A márkanevek szintén,mert lehet hogy számomra noname cucc kiváló minőségű mig egy ismertebb csak az alja kategória és ott még a márkanevet is busásan meg kell fizetni .
    Ezért lenne jó ha valahol lenne egy sorrend a márkák viszonyában vagy egy objektiv érték amivel nem lehet mellélőni.

Új hozzászólás Aktív témák