Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz repvez #18880 üzenetére

    Hajolj le a 25 centishez. Hallgasd meg, hogy milyen hangokat hallasz belőle. Ha szól a beszédhang is, akkor már értelmetlen az egész.
    Egy ugyan ennyibe kerülő hangdoboz, ami kisebb, egyszerű, és pl Heco-nak hívják, nevetve lezenélné azokat a SALokat. S mindjárt lenne helyed is a szubbnak... :U
    Abban a szerencsés helyzetben vagy, és ezt nagyon komolyan mondom, hogy szinte semmibe nem kerül előre lépned, azoknál a SAL dobozoknál a JAmo Studió 180 is jobban szól, sokkal több mély hangod lenne ( nem ajánlott, nehogy abban gondolkodj! Állítólag lusta, csak bulizni jó.)
    A legjobb amit tehetsz, hogy meghirdeted mindenhol a SAL-t, gyűjtesz 20 ezret addig, amíg elviszik és veszel két minőségibb hangdobozt és egy szubbot. Meg fogja hálálni a rendszered, hidd el!
    Addig kezdj el hallgatózni, hátha van a környékeden valakinek jobb rendszere, vagy esetleg egy M.M, vagy bármi egyéb bolt, ahol hallgatózhatsz.
    A hangszóró és a doboz példáját levezetem neked nagyon prózaian, hogy megértsd: Ha egy trabantba bele raksz egy Audi 200 lovas motorját, akkor sem lesz jó kocsid, csak erős lesz. De attól még nem jó. HA csinálnál másik dobozt azoknak a hangszóróknak, akkor meg marad egy AUDI kasztniban, futóműben egy Trabant motor...
    Érted a problémát?

Új hozzászólás Aktív témák