Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz #10726912 #18879 üzenetére

    Gondoltam, hogy nem sértésből irtad, másoknak is ez a véleménye. CSak mivel laikusként ,nem nagyon értem, hogy egy butorlapból összeállitott dobozon mi tud katasztrófa lenni, gondolom pl a 30literes doboz a SAL-nál is 30liter mint a minőségi márkáknál.Ebből gondoltam, hogy hangszórócsere vagy tömitő anyaggal lehetne javitani.
    Egyébként mivel minden ezeken szól így a stereo erősitő nem lenne jó nekem,mert film és játék hangja is erről szól.Rá van kötve a PC,DigiTV,DVD .
    ÉS sajnos az elhelyezés sem mondható ideállisnak,mert egy 2,5x5m-es szoba közepén van elhelyezve a front a falak mellett az egyik párhuzamosan a másik merőlegesen a fallal,csak igy fér el, igy a 2 front között átjárás van, hogy a PC-asztalához és az ablakhoz oda lehessen menni.
    Emiatt az U alaku álvány kilőve és az ágyam is teletalpas :(

    SAjnos sokminden közrejátszik a dologban.DE ha cserélek, az biztos, hogy 5.1es rendszer lesz ,mert ezek után már nincs bizodalmam a 5.0ás rendszerekben.Mert hiába volt a 2 hatalmas 25cmes mély mégse hozta az elvárt szintet, mikor egy gagyi egybe 5.1es rendszer lekörözte mélyek terén.(is).De ehez uj lakás kéne hogy megfelelő helyre tudjam elteni a rendszert. addig meg ezzel kéne kezdeni vamlamit.

Új hozzászólás Aktív témák