- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Előzmény: most egy ASUS TA-582-es házikóban vannak a cuccaim. A napokban szembesültem vele, hogy mennyire nehéz bármit is kicserélni, megreparálni, vagy csak egy kicsit szöszmötölni benne. A napokban lesz egy alaplapcsere nálam (egy mATX kerülne bele - az M5A88-VM EVO), és már most kétségbe vagyok esve, hogyan fogom-fogjuk a haverommal elrendezni a belsőségeket szépen, gusztusosan a belsejében. A kérés: abban kérném a segítségetek, hogy tudnátok-e egy olyan házat ajánlani, amely nem fog az őrületbe kergetni; amiben rendesen elférnek a gépem dolgai és amire úgy 8k-tól 11-12k-ig lenne keretem. A proci marad, arra egy SCYTHE Katana 3 hűtő kerülne, a Chieftec GPS-400AA-101 tápegység, a VGA kártya, a wifi kártya (PCI-e) és az USB 2.0 bővítőkártya megy vissza. Plusz egy SSD és két 250 GB-os Samsung vinyó (az egyik rack). És még egy hátsó (92mm), egy front (80mm) és egy oldalsó venti (120mm). Mit gondoltok? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest