Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dauphin

aktív tag

Sziasztok! Előzmény: most egy ASUS TA-582-es házikóban vannak a cuccaim. A napokban szembesültem vele, hogy mennyire nehéz bármit is kicserélni, megreparálni, vagy csak egy kicsit szöszmötölni benne. A napokban lesz egy alaplapcsere nálam (egy mATX kerülne bele - az M5A88-VM EVO), és már most kétségbe vagyok esve, hogyan fogom-fogjuk a haverommal elrendezni a belsőségeket szépen, gusztusosan a belsejében. A kérés: abban kérném a segítségetek, hogy tudnátok-e egy olyan házat ajánlani, amely nem fog az őrületbe kergetni; amiben rendesen elférnek a gépem dolgai és amire úgy 8k-tól 11-12k-ig lenne keretem. A proci marad, arra egy SCYTHE Katana 3 hűtő kerülne, a Chieftec GPS-400AA-101 tápegység, a VGA kártya, a wifi kártya (PCI-e) és az USB 2.0 bővítőkártya megy vissza. Plusz egy SSD és két 250 GB-os Samsung vinyó (az egyik rack). És még egy hátsó (92mm), egy front (80mm) és egy oldalsó venti (120mm). Mit gondoltok? Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák