Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Źşë' #34992 üzenetére

    Hey hello!

    Hát te még jársz errefelé? :D Frankó!
    Én is így hallottam a Crysis 2-ről, de akkor már a 9800gtx nem nagyon vitte el fullon, úgyhogy ki se próbáltam.

    Remélem fejlődik az optimalizálás az 5. részre. Mondjuk egy GTA eleve több erőforrást igényel bizonyos szinteken, mint egy fps. Ugye nagyobb tér, több ait kell számolni egyszerre stb stb... Azért egy átlag csőjátékszerű fps-hez képest sokkal komolyabb számításigénye lehet egy gta-nak.
    Mondjuk a gta4 az már túlzás volt szvsz. Annyira nem állat, hogy akkora vasat igényeljen, mint amit. Ugye, nekem anno az e6600-on 9800gtx-szel meg se nyekkent! Ultra low grafikán, felbontáson is max 20-27fps.
    Most nem panaszkodom, a 270X azért szépen viszi, de érezni hogy azért elbírna még erősebb kártyát is. Jó, mondjuk van pár graf. mod fent, meg hq textúrák meg anyámkínja smaa pluszba stb...

    A crysis 3-at még nem próbáltam. :) Nemrég vettem új vga-t így sok -sok év után. Így most onnan kezdem ahol anno abbahagytam. Tehát pl most tolom az MW3-at, GTA4-et... :U És így tovább... Valószínűleg a BF4 és a C3 lesz az utolsó. Úgy olvastam high-on elég szépen elfut a kártyámon. Ez már így is több, mint amire számítottam mikor elterveztem a vételt. Jó, mondjuk reménykedem hogy a GTA5 még valahogy 1080p, medium környékén elfog futni. Ha nem, akkor várhatok újabb 5 évet...

    Egyébként nem konkrétan arról van szó, hogy szar a gta4 grafikája. Hanem arról, hogy a pc-s gépigényéhez képest szar. Magyarul nem lett optimalizálva pc-re.

Új hozzászólás Aktív témák