Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vahur

    tag

    Üdv mindenkinek ismét ezer év után, mára valahogy pont sikerült kihevernem a harmadik szennyedék patch okozta sokkot, nah mondom akkor multizok egyet veletek, mert már nagyon régen nem voltam. De valahogy úgy tűnik rosszul időzítettem.

    Itt van a legújabb gyönyör, olvasom tőletek, felszenvedtem és cserébe el is táthattam a szám. A harmadik patch után "csak" grafikát kellet butítanom hogy ismét meglegyen a 25 fps, de most aztán... hajajj .. legmerészebb várakozásaimat múlta felül ismét a Rokksztár,
    sikerült buknom megint 10 fps-t, 25 és 15 között ugrál és pillanatokra megakad, most már az autót sem tudom irányítani. Felléptem egy multira hogy ott milyen, hát LOL, de sírva LOL.

    Talán két hete voltam fennt egy kicsit és Mariannak mondtam is remélem kiadnak valami új javítást ami helyrehozza a harmadikat, és igen, ezt is megértük. Valóban kiadtak valamit.

    Azt hiszem itt ért véget nálam a GTA 4 pályafutása.
    Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a kellemes pillanatokat, a poénokat, a versenyeket, a videókat, a filmforgatást és mindent, fantasztikus szórakozás volt!

    Vahur

    [ Szerkesztve ]

    Szóval mások is vannak itt az Endor bolygóról? GTA nick: Vahurstar

Új hozzászólás Aktív témák