Székesfehérvártól 20-30 km, Mór felé.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Hmm... Engem érdekelne a dolog. Bár a kompakt gépemmel sokmindenre nem megyek majd, de élménynek sem lenne utolsó.
Kellene pontos időpont, mert sajnos családlátogatás is tervbe van véve... 

Zebu
(őstag)
Privátban küldheted a képekről a linket...

Mercutio_
(PH! addikt)
Katasztrófaturista 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Hacker75
(fanatikus tag)
Ide is felteszem:
[link]
[Szerkesztve]
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO

biggamer
(PH! kedvence)
Köszi, az elég messze van tőlünk. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
A hétvégén fogok pontos időpontot tudni, megírom akkor priviben.

Zebu
(őstag)
jah elég gáz volt....
Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

orbano
(PH! félisten)
kérek én is 
A vér nem válik VAZZE!™

Boxiné
(fanatikus tag)
Vasárnap délutáni kattintás:
[link]
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
Merre lesz ez? Gondolom Pest... 
A háttér egy kicsit homogénebb is lehetne. Csak egy kicsit túl sötét... 
Amúgy szerintem jó kép lett. 
[Szerkesztve]

Boxiné
(fanatikus tag)
Hát én még nagyon amatőr szinten fotózgatok. Egyszerűen csak szeretem készíteni a képeket, de sajna még nem nagyon vágom a taktikákat. Remélem hamarosan profibb leszek.
A kép vasárnap késő délután készült. Napfény már nagyon kevés volt.
Köszönöm a kritikát! 

Dtomi
(őstag)
Virág szirmainak élén erős CA. alulexpózva,balra súlyosabb, vágni kéne a jobb oldalából egy picit. Az átszűrődő fénysugarak kiégetik a részleteket és nem oda valók deríteni kellett volna.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
Egy kicsit zajos, de sajnos a kompakt gépnek megvannak a hátrányai... [link]

Dtomi
(őstag)
Mióta eladtam a 828-am azóta nem készítettem egy makró képet se de tegnap kézbe vettem megin a régi masinát [link]
[Szerkesztve]
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

werttzui
(PH! addikt)
Érdekes kép a medve szemszögéből
Hol készült?
CHIHUAHUA
A Tordai-hasadéknál Erdélyben, még 2006. szeptemberében.

Oracle
(senior tag)
igen pest, de sok helyen van bővebben [link]

werttzui
(PH! addikt)
Nem találom a pesti útvonalat ill hánykor indulnak?
CHIHUAHUA

Oracle
(senior tag)
Mégnincs meg az útvonal de 99% hogy ugyanaz lesz mint tavaly (ez csak tipp) 

Hydra SR
(PH! addikt)
Kertészeti Egyetem arborétuma tegnap:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
És egy bónusz, Batthyány téren egy ház aminek megtetszett a homlokzata:
[link]
[Szerkesztve]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

werttzui
(PH! addikt)
Király képek grat 
CHIHUAHUA
A gyíkos kép nagyon tetszik. Kár, hogy csak portré és nem látszik az egész állat.

biggamer
(PH! kedvence)
ÁPRILIS 15.-én vasárnap fotóstalálkozó Budapesten !!!
( nem '' csak fotósoknak '' )
A Fűvészkertet és vonzáskörzetét ( +- 100 km ) fogjuk betámadni.
A Fűvészkert lerohanása után megtekinthetjük tehetséges fotós kollégánk, ROBOTER első kiállítását : [link] ,
melyre szeretettel meghívott minket. 
![[kép] [kép]](http://img228.imageshack.us/img228/8886/image00002mp2.th.jpg)
Eddigi biztos befutók ( nem elhalálozási sorrendben ) :
Jeannie
adik
Allien
BEE
Hydra SR
Predator... és né ( + a Predátor klán tagjai )
zsiga667
biggamer
Még labdába rúghatnak csoport szereplője :
( reméljük nem lesznek igazolatlanul távol - saját haláleset elfogadható indok - )
werttzui
Várjuk a további érdeklődők jelentkezését.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Valamelyik szaki megmondhatná, hogy miért lett ilyen ez a kép: [link] 

Hydra SR
(PH! addikt)
Nem akarok nagyon károgni de szerintem itt baj van, vagy a memóriakártya, vagy a gép hibázott, egyik sem túl jó jel. Ennyire nem csúszhat el a WB. Akár szenzorhiba is lehet. De lehet, hogy csak a file sérült. Ha többször is előfordul akkor javasolnék egy szervizt.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Eddig még csak egyszer fordult elő ez. 
Virágok... Újra , probáltam más perspektivából fotózni, /minden kép nyers../
[link]
pl: ![]()
[Szerkesztve]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Jeannie
(senior tag)
biggamer: megvettem tegnap a lapot, sokkal jobb képek vannak benne mint amire számítottam és a cikkek is jók. Főleg azok a képek nagyon látványosak, amin tömeg van, és az emberek, pl. a kikötőben készült portrék. Tényleg szinte az ujságban szereplő összes kép 3D-s, a cikkek, tesztek képei is, szinte csak a hirdetések nem. Szerintem megérte megvenni, én az utolsó előtti példányt hoztam el, és kellemesen csalódtam, nagyon tetszik 
Oracle: számíthatsz rám, megyek növelni a tömeget. Hátha addigra megszán valaki és egy kölcsön gép is lesz alattam 
Boxiné: Én 1400x1050-es felbontásban használom a monitoromat de nem fért ki így sem rá az egész kép... Lehetne hogy valamiféle barátságosabb méretben publikáld a képeid? Személy szerint néha lusta vagyok megvárni amíg egy ekkora kép lejön, és nem is látom egyben át az egészet így a kompozícióról nem is tudok véleményt alkotni. Egyébként a kép viszonylag jó lett, gondolom kompakttal csináltad. Nagyon zavaró a CA a szirmok szélén, próbáld meg más szögből, esetleg szűkebb rekesszel. Amúgy is szerintem kicsit sötét a kép, ha rávakuztál volna, jobban ki tudtad volna emelni a virágot, és lett volna elég fény a szükebb rekeszhez. A háttérrel szeritem semmi gond nincsen, és a virág is egyébként éles lett. A szük vágás tetszik, de mint mondtam, nem látom át a képet és igy nem tudok a kompozícióról semmit mondani.
D4rkm4n: ez tényleg jó, az a baj hogy már láttam hasonlót filmre exponálva és ahhoz képest most egy kicsit kontraszttalannak látom a külvilágot, de a barlang részletei is látszanak, és egy kompakttól ez az átfogás is szép teljesítmény szerintem 
Dtomi: szerintem ez hibátlan. Éles az egész méhecske, szépek a szinek... remek kép 
Hydra SR: A madárkát tökjól elkaptad, a többi is jó, csak virág 
TexT-BoY: Az egész képet betöltő bogyók meg nagy virágok jók lettek, a többinek valahogy a kompoziciójával nem vagyok megbékélve, olyan mintha rossz helyre ment volna a fókusz vagy kicsúszott volna a fő téma képből... Ettől függetlenül nem annyira rosszak mint ahogy az hangzik 

Jeannie
(senior tag)

Jeannie
(senior tag)
Megnéztem a 3D-s cuccossal a képeidet [link], szerintem technikailag tökéletesen kivitelezettek lettek, szépen érzékelhetőek a mélységek
Várom a többi hasonló eljárással készült képet is 
[Szerkesztve]

Stitch
(őstag)
Hmm..nekem teljesen úgy tűnik, mintha a 42-es teljesen szórt fényben készült volna..bár jobban belegondolva a szőröket világítja a nap, igaz? Jól sikerült a ''digitális'' derítetés. 
Egyébként én is kökörcsineztem, talán egy kicsit komorabbra vettem a hangulatot: [link]. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

Stitch
(őstag)
Az elsőnél nagyon jó a fény-árnyék játék, szerintem érdemes lenne kicsit levágni a széleit.
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

Stitch
(őstag)
Szerintem a negyedik sorban az első lett a legjobb, jól eltaláltad a kompozíciót.

BEE
(PH! kedvence)
Az első kettő nagyon jó lett, de a harmadiknál nekem nem tetszik
a beállítás, de technikailag nagyon jó.
Nekem kicsit művi a beállítása, de nem tudom hogy miért. 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
Ezeket milyen géppel és hogyan csináltad? A 3D-s technológiát még nem nagyon ismerem. 

Boxiné
(fanatikus tag)
Hali!
Hát én még tényleg nagyon amatőr szinten fotózgatok, így a szakmai dolgokat még nem vágom. Hiába olvastam el a gép leírását, olyan érthetetlen, hogy borzalom.
De talán ha többet gyakorolok előbb-utóbb profibb képeket tudok majd belinkelni nektek. Legközelebb odafigyelek a méretezésre is. És főleg azokra, amiket írtok. Szerintem ez nagyobb segítség lesz számomra!
Köszönöm a kritikát! 
A méretezéshez az egyik legjobb, legegyszerűbb program az IrfanView: [link]
Szerintem egyenlőre ne próbálkozz a PhotosShop-pal. Én is elég laikus vagyok, beszereztem a CS2 Pro változatát, de sokmindent nem tudok kezdeni vele. Legfeljebb a bőrhibákat tudom kiretusálni. 

drkbl
(őstag)
Az első, ''semmiből jövő'' virág a legjobb, bár az alsó vágásban nem vagyok biztos, dehát a virág kezdete sem biztos 

drkbl
(őstag)
A gyík sem hálásabb téma, mint a zsiráf, de a tekintetével segített 

Hydra SR
(PH! addikt)
Ezt most jól eltrafáltad, éppen a tekintete miatt tartottam meg a képet mert amúgy a telemakrózást gyakoroltam csak
Ha egyet leveszek a közgyűrűsorból, szerintem belefért volna a képbe az egész. Lehet csinálok egy másik vágást ami csak portré és akkor senki nem a farkát fogja hiányolni. A Pentacon olyan szépen dolgozott, hogy szinte leméretezés nélkül is ugyanilyen éles és részletgazdag a kép.

BEE
(PH! kedvence)

Jeannie
(senior tag)
Nahát, nekem mind tetszik
A szobros a kacsával extra jó, meg a harmadik a kiálló virággal. A negyediknél nagyon furcsa hogy bennehagytad a csücskökön a takarást, érdekes, de nem rossz, amúgy meg szépek a szinek, jók lettek, na, látszik hogy már összeszoktatok a masinával 

BEE
(PH! kedvence)
Köszi ! 
Örülök hogy tetszenek.
Mostanában nem nagyon szokták véleményezni a képeimet,
már azt hihettem hogy azért mert olyan rosszak. 
BEE

Jeannie
(senior tag)
Én igyekszem mindenkit kritizálni
Szerintem az a gond, hogy a jó képekről nehéz mit mondani, nincs mibe belekötni 

BEE
(PH! kedvence)
Jöhet a sima dícséret is ! 
BEE

![[kép] [kép]](http://digitus.itk.ppke.hu/~harse/cm/cmass_header.png)

![[kép] [kép]](http://jeannie.uw.hu/070405/sscf0046.jpg)
![[kép] [kép]](http://jeannie.uw.hu/070405/sscf0059.jpg)
![[kép] [kép]](http://jeannie.uw.hu/070405/sscf0057.jpg)