használd ezt a képfeltöltő oldalt, megbízható és gyors [link]
egyedül a kis kép beszúrása macerás mert a feltöltött kicsiben megjelenő kép címét kell kimásolni de legalább tényleg gyors az oldal tapasztalataim szerint csak ajánlani tudom 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Oracle
(senior tag)

fap333
(tag)
Ha már tavasz van, itt egy tulipán... [link]
''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

Oracle
(senior tag)
jó kis tulipán, emlékeztet valamire

Hydra SR
(PH! addikt)
Ez azt hiszem egy farkaspók levetett bőre. Egyszer csak a nadrágomon volt, hozzá se nyúltam csak lefotóztam. Lehet, hogy épp az én ruhámon akart kibújni a sajátjából
A kép bal felső sarkában látható a fejrész, rajta a szemek.
![[kép] [kép]](http://img67.imageshack.us/img67/4854/img28031024it8.th.jpg)
[link]_________________[link]
Közben egyre jobban műxik a feltöltés, még néhány szlovákiai kép:
[link]
[link]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Hydra SR
(PH! addikt)
Nekem nem működött. Szerintem nem az ImageShack-kel van baj, hanem a feltöltéssel itt.
De azért köszi 
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

_seth_
(PH! kedvence)
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

BEE
(PH! kedvence)
Na most képzeld ha az a baromi nagy obi valamiért lepottyan !!! 
BEE 
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

marsu
(PH! kedvence)
A háromlábú állvány?

Press any key to continue ...

biggamer
(PH! kedvence)
Srácok.
Aztán mindenki vigyázzon a tojására, nehogy így járjon. 
![[kép] [kép]](http://img206.imageshack.us/img206/5982/1445oh7.gif)
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Kellemes Húsvéti Ünnepekt mindenkinek!
Aztán várunk minél több ünnepi témájú képet!

biggamer
(PH! kedvence)
Köszi, viszont kívánom Neked, s mindenkinek. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Aram
(tag)

biggamer
(PH! kedvence)
Ákoska éljenek. 
Ezt az órát kaptad a nyuszitól ? 
Elég jó képek, főleg az órás tetszik.
Mi ez, Canon 100mm f2.8 ?

delta9
(senior tag)
tavasz, húsvét és minden ilyesmi, úgyhogy rendkívül eredeti leszek
, variációk nárciszra:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
nem fotóztam még virágokat, hozzáértők majd kritizáljátok meg, ha gondoljátok.
ez meg egy kis hdr móka, illetve majdnem hdr, mert egy kép alapján csináltam, csak készítettem belőle 3 különbözőt, és hdr-ként raktam össze, jól ki is égtek a fények, de azért hangulatosnak találom (vízparti nyaralók):
[link]

Aram
(tag)
Az órát a kisJézus hozta, nem a nagy... ;)
Amúgy igen, Canon 100 f2.8. Nagyon komoly objektív, legalábbis azokhoz képest, amik nekem vannak, ugyanis ezt nagybátyám megbízásából unokatesómnak vettük és másfél hetet volt csak nálam. Ez a pár kép amúgy meglehetősen rossz körülmények között születtek, konyhaasztalon, borongós időben.
Mellesleg kiválóan lehet ezzel az objektívvel portrézni is, valami eszméletlen szép rajzolata van.
Üdv!
Ez a felirat 20byte!
Nekem az utolsó nárciszos kompozíciója tetszik a legjobban, olyan ''életszerű'', mint amikor a tömegből kiszúrsz egy embert, aki nincs is igazán a középpontban. Tetszik 

orbano
(PH! félisten)
szépek lettek. érdekesek, izgalmasak szerintem a kompozíciók, az első különösen tetszik, jól mutat a háttér is. nem mondanám meg hogy nem fotóztál virágokat 
A vér nem válik VAZZE!™

Allien
(PH! kedvence)
Ja, lehet újra aszfaltozni az F1-s pályát! Milyen sok(k)ba kerülne má! Bezzeg a fotós meg felkapja a cuccot, leporolja, és megy tovább. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

marsu
(PH! kedvence)
Csak nem ezt a balesetet fotóztad?

www.langlovagok.hu [link]
Ittas nő ámokfutása szembeforgalommal a Budaörsi úton
2007. április 8., vasárnap 08:52
[Lánglovagok.hu] BELFÖLD
A forgalommal szemben haladva karambolozott egy személygépkocsi egy másik autóval szombaton este a XI. kerületben. Egy nő Citroën C3-jával Gazdagrét felől ráhajtott az egyirányú Budaörsi útra szembeforgalommal, majd a Sasadi útnál tovább, akkor már a szalagkorláttal elválasztott, több sávos, forgalmas szakaszra, de nem jutott soká, hamarosan nekiütközött egy szemből érkező Volkswagen Borának. Mindkét sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A nőt - aki ittasan ült volán mögé – a tűzoltók szabadították ki autójából. Az ütközés következtében a Citroën a belső szalagkorlátnak ütközött, a Volkswagen egyik kereke pedig kiszakadt.

Hydra SR
(PH! addikt)
De pontosan ez volt. A helyszín, az időpont és az autó is stimmel. Ezek szerint nem sokkal az esemény után értem a helyszínre. Elég durván néztek ki.

marsu
(PH! kedvence)
Vannak képek is: [link]

j.bravo
(PH! addikt)
Toltam fel a makrótopikba párat. [link]
Vackok, legyetek kímnéletesek - csak már nagyon feltölthetnékem volt.
Holnap talán tudok mutatni pár jobbat is.
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Hydra SR
(PH! addikt)
Na még egy kis maradék a zólyomi túráról:
![[kép] [kép]](http://img170.imageshack.us/img170/7476/img26271024ki2.th.jpg)
[link]___________[link]___________[link]
[link]
[link]
Némi fotógrafika, saját képeimből:![[kép] [kép]](http://img293.imageshack.us/img293/6515/img2605fotografika1024yg2.th.jpg)
![[kép] [kép]](http://img170.imageshack.us/img170/7577/img2612fotografika1024lt4.th.jpg)
[link]___________[link]
[link]
[link]
És egy vasárnapi panoráma Szentendréről:![[kép] [kép]](http://img246.imageshack.us/img246/2195/img2744macskalyukpanorann1.th.jpg)
[link]
[Szerkesztve]

Terapeuta
(őstag)
Ezek a jobbak...
TextBoy: az első klafa, a másodikról én hiányolom az alját, és az élesség helyét is máshova tettem volna. A harmadik nekem életlennek tűnik.
[Szerkesztve]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

delta9
(senior tag)
köszönöm neked és viszlát-nak. valójában meglehetősen furcsa pozícióban voltam, hogy ezek a kompozíciók megszülessenek, földön hasalva, kicsit félrefordítva a gépet, lentről felfelé fotóztam, hogy az ég kékje is látsszon a háttérben 

Hydra SR
(PH! addikt)
Találtam még négyet amit érdemesnek tartok a mutogatásra:
[link]
[link]
[link]
[link]
Meg egy kávévbabos félig-fotógrafika amit háttérnek csináltam, egy fehér tányéron, két oldalról derítve:
[link]
[link]
TexT-BoY: az első jó, hangulatosak a fények is rajta, a második nagyon nem, a harmadik elmegy de jobb minőségért kiált
[Szerkesztve]
délelött még egy kicsit vágdostam hátha jobb lesz: /aztán ha esse jó akkor nem eröltetem ezt a 2 képet, megyek tovább
/
[link]
[link]
igy mind2 vágás jobb szerintem csak nem mertem ilyen vadul belenyisszantani először.
A te képeid meg persze jók
De már nem is irom mert megszoktam hogy töled csak tnaulni lehet.
[Szerkesztve]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Pilács
(senior tag)
A második fotógrafikás képed a fal ablakokkal szeintem nagyon jól eltaláltad.. A körvonalán csiszolnék..., mint ha még most is égne a mögötte lévő udvar, vagy lángolnának a helységek 
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
A negyedik képed bekerült háttérnek nálam!

Terapeuta
(őstag)
Nálam a harmadik a csúcs. Viszont ez az imagesokk...mindegy, a honlapodon látom fenn van minden...csak ott nem ugrik össze a kép egy képernyőnyire, és ezért előbb mentenik kell...

ArthurMiller
(senior tag)
A negyedik kép hibátlan, gratula
Persze a többi is jó, de engem ez fogott meg leginkább.
Primus inter pares

tothl
(őstag)
Sziasztok !
Ezt a hetvegen keszitetem par masik tarsaval egyetemben. Nem egy nagy tema de nekem valamiert tetszik.....Egyre tobb kepem sikerul egyebkent a geppel, nem mondom, hogy kezdek megtanulni fenykepezni mert arrol azert meg szo sincs, de azert orommel tolt el.. 
[link]

Terapeuta
(őstag)
Hmmm..tényleg nem nagy téma ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezzel kapcsolatban: mikor kézbe vettem egy kollégám D40-ét, és lefényképeztem vele egy kulccsomót ami épp oda volt rakva, nekem is elállt a lélegzetem, hogy mennyire tiszta, frankó, friss szép színek (zöld műanyag kulcstartó) stb...képet csináltam
valahogy most Te is így lehetsz.
Próbálj lefényképezni egy mezei virágot ...menj amilyen közel csak tudsz, a kitobival lehet sztem 15-20 centire is...szóval lőjj úgy egy képet, el fogod dobni az agyad, hogy mekkora képet csináltál, bárkinek megmutatod, csorgatni fogja a nyálát 

0Li
(fanatikus tag)

tothl
(őstag)
En a viragokert annyira nem vagyok oda, ezt spec a parom csinalta, kicsit homalyosnak talalom, amugy nem lenne rossz. Szerintem tul kozel dugta az obit a viraghoz, mint mindig. 
[link]

tothl
(őstag)
Hu a pokos eleg ilyeszto, a legyes az kiraly !!! 

ArthurMiller
(senior tag)
Az a légy vagy döglött volt, vagy gyors vagy, mint a villám
Persze egy kompakt akkor sem az.
Gondolom egész télen gyüjtögetted, az ezentúl publikálandó makrókat

Primus inter pares

Terapeuta
(őstag)
Szerintem meg a fókusz nem ott van, ahol kellene...bár ez izlés kérdése...nekem úgy tűnik, hogy a legközelebbi szirmon van a fókusz..namost makro guruk vannak itt többen, azok megmondják a tutit, de lehet valahová a szár tengelyére kellett volna tenni a fókuszt (vagy pölö amögé a szirom mögé, amin most van a fókusz)...vagy egyszerűen szűkebb rekeszt (f9-f11) kellett volna ??
Azért ez a kép esztétikusabb mint egy háztető
de ez izlés kérdése...
Ja és az imageshackon ne a fórumos linket, hanem a direct linket rakd ide, és akkor nem jön be a sallang...
[Szerkesztve]

tothl
(őstag)
okes 
De a hazteton legalabb jo elesek es szinesek a cserepek az is valami ! 

Spada
(kvázi-tag)
Nagyon ottvan az obid, én is csak gratulálni tudok hozzá.
Lenne egy kérdésem a képeidhez, mivel nem sok exif infót hagytál bennük. Milyen beállításal használod a géped (Ha jól tudom/emlékszem D200)? Itt a sharpening, saturation, stb beállításokra gondolok. Milyen beállításokkal konvertálsz RAW-ból és mivel?
Van még mit tanulnom ezen a téren.

0Li
(fanatikus tag)
Nem volt döglött!
Ha lassan közelítek hozzá akkor nem fog elszállni már akkor sem ha a szájában vagyok
Tavaj nyár óta ma makróztam először! Ezek is ma készültek! De mint már megszokhattam te már tavaly sem hitted hogy ezek egy kompaktal készültek! Na mondjuk azé a +10-es soligor ottfigyel! Van még pár mai kép azokat majd késöbb! Ezeket is csak ugy összedobáltam utómunkailag!
Amint látod a fotókon szépen lassan közeledtem felé, mintahogy minden állatnál szoktam és folyamatosan löttem a képeket, ha netán elrepülne maradjon róla anyag:[link]
mondjuk a végén már hátatfordított

[Szerkesztve]

0Li
(fanatikus tag)
Csodálatosan szép képeket csinál a géped! 

Fejo
(őstag)

0Li
(fanatikus tag)
Szépek! Nekem a középső annyira nem tetszik de a másik kettő igen
!

marsu
(PH! kedvence)
Ha már háztetőknél tartunk ....
Nekem is van egy:
[link]
Annyira nem egy különleges téma ...

Jeannie
(senior tag)
Szép lett a mintázós, jól mutat ekkora nagyitásban
(ilyenkor esz a fene hogy nincs meg az a párezer forintom arra a makróelőtétre) A bogarak is érdekesek, bár én nem vagyok oda értük, de jó és érdekes a szemszög amiből lekaptad őket 

Terapeuta
(őstag)
Jól vanna... ![;]](/dl/s/v1.gif)
FEJO: jó képek (a középső felejtős) látványos.

tothl
(őstag)
Nekem 2 is volt ott csak pont elrepultek.
Meg egy szarvas csak az a teto tuloldalan ! 

Jinxx
(senior tag)
Úristen, de régen jártam erre, megint ki fog folyni a szemem mire mindent végigolvasok. 
Szóval:
Hydra SR: #224: A virágokból már nekem is elegem van (fura, hogy én mondom ezt), szóval azokra nem is mondok semmit azon kívül, hogy jó képek. A gyíkos és a cinkések már jobban tetszenek, bár nekem a pad miatt már túl városias hangulata van. Nem nagy egy földimogyoró egy ilyen kis madárnak???
#323, #327: Ööö...hirtelen félrenyeltem a levegőt miattad.
Egyik szebb mint a másik, azt se tudom eldönteni meik a legjobb.
Na jó, de
#323 2. sor első.
Stitch: #235: Nagyon bejönnek! Az első kettőnél nagyon tetszik, hogy olyan kuszán, el vannak mosódva az előtérben és háttérben lévő dolgok is. A feketefehérek is tettszenek, mintha nem is képeket, hanem művészi festményeket nézegetnék. 
BEE: #245: A szobros-kacsást nagyon jól elkaptad, grat. hozzá, és a többi is jó lett. Csak nem Margitsziget? #266: Szintén a kacsás a nyerő.
ISZOLE: #255: Huhh, besz@rás! Ezek a színek. Naggyon ott van!
ArthurMiller: #268: Nagyon jó üvegnek tűnik! Sok sikert és jó témát a használatához.
Aram: #312: Az első kettőtől szóhoz sem jutok.
Mintha reklámfotók lennének. Ez nekem már túl tökéletes.

delta9: #314: Nem tudok egyikbe sem belekötni. Jók lettek. Komponálva vannak, így nem unalmasak, minden ott éles ahol kell. Grat.
Marsu: #319: Hát erre nem tudom mit is lehetne mondani. (talán, hogy hülye picsa) Egyre több az ilyen. 
Ha valamit, valakit kihagytam elnézést. 

![[kép] [kép]](http://img341.imageshack.us/img341/2356/diapoa080ug6.th.jpg)