Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#851) Allien válasza Jinxx (#850) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Köszi! :B Az első jobban tetszene, legalábbis, mint elkapott pillanat. Hiszen, a mókuskám egy ujjacskájával ''kapaszkodik'', és azért, az nekem jobban életszerübbnek tűnik. :B :R

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#852) Jinxx válasza Allien (#851) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Akkor fogalmazok úgy, hogy a másodikon aranyosabb. :B Szerintem. :DDD

(#853) Boxiné válasza Allien (#851) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Nekem is a második kép tetszett jobban. Cserébe én is rakok be még egy állatkás képet. A fotózás körülményeit már leírtam. Itt is a pillanat a lényeg, akárcsak a mókuciknál! :DD
[link]

[Szerkesztve]

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#854) j.bravo válasza Allien (#851) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Nekem (is) mindkettő bejön, egyik ezér', másik azér' :)
milyen régóta szeretnék mókust fotózni! Gratula!

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#855) cigam válasza Boxiné (#853) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hibás az a link?

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#856) Oracle

Oracle
(senior tag)

[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]

Pár kép a criticalmass-ról :)
meg 2 virágos kép, a pitty-pangnál megpróbáltam elkapni a pillanatot amikor elszállnak azok a izék :DDD

[Szerkesztve]

(#857) Boxiné válasza cigam (#855) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Nálam minden okés. Senkinek sem jön be?

(#858) Jinxx válasza Boxiné (#857) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Nekem bejön. Valami szőrös állat. :D

(#859) Jinxx válasza Oracle (#856) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

A pitypangosat már próbáltam én is így, de nem lett jó, ez tetszik, grat. :) A felvonulásos képeid is jók.

(#860) Boxiné válasza Jinxx (#858) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

És mennyire jön be? ;] :DDD Egyébként nem szőrös állat, hanem szőrös állatok. Anya a hátán a picinyével. :)
Egyébként úgy nézzétek, hogy párás levegőben fotóztam, 24x-es nagyítással (Panasonic Fz 10). A kicsi majmocskák pedig üveg mögött voltak. Ja és persze totál amatőr vagyok.

[Szerkesztve]

(#861) Jinxx válasza Boxiné (#860) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Naggyon bejön. :DDD Igazából az a baj, hogy mint ahogy leírtad, nem lehet tökéletes fotót késziteni róluk, ugyanolyan színű a háttér mint a téma (gondolom a megvilágítás volt ilyen), a párás levegő és az üveg is ront a minőségen. Egyszóval a minősége rossz, de a kompozíció 5ös, talán én még szűkebbre vágnám, de akkor az már csak 20x20 pixel ;]. :D

(#862) Allien válasza j.bravo (#854) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Köszi! :DDD A ''poén'' az, hogy autóbol lövöldöztem! Próbáltam gyalogbéka módjára, szép lassan mozogva is, de max a fa közepéig sikerült becserkésznem, ha közelebb mentem a fához, már fent voltak a tetején, és mentek át egy másik fára. :B De, autóval beáltam a ''megfelelő'' helyre (kb 5-6 méterre voltunk egymástól!), és amikor a madarak (is) megszokták, már sokkal jobb lett a helyzet. ;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#863) D4rkm4n válasza Oracle (#856) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Azokat az izéket hívják kaszattermésnek! ;)

Amúgy jó képek lettek. :)

(#864) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Oracle: a bringások inkább riport-, vagy dokumentatív jellegűek (bár a hangulatból érezni valamit, szóval nem rossz), a virágos mintha kissé kiégett volna (bár nem néz ki rosszul így se), a pitypangos viszont tényleg király! :R
---------------------------------------------------------------------------

Hogy én se maradjak ki az ''állatkás képek''ből:

Olasz sirály, szeret pózolni:
[kép] [kép]
[link]___________[link]

Olasz galamb, exhibicionista (nyilvánosan fürdik): :D
[kép] [kép]
[link]__________________[link]

[kép]
[link]

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#865) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

(#866) Mercutio_ válasza Jinxx (#850) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Háde ippen ezt magyarázom tezsvír, hogy nem 1rem1!:)
Nézted amiket linkeltem, színre összhatásra kitobi-kategória szerinted? Makróban mondjuk csak 1:3-at tud:( [link]

Boxiné: Picit tudsz még javítani a képen, a vörös-t húzd le, nyomj rá egy kis kéket és egy élesítést. [link]

Allien: Én 2 obival 1GB SD-vel 100 alatt vagyok a használt Pentaxommal, már csak az S5600-at kellene végre eladni, de nincs időm vele foglalkozni, a PH meg nem épp a célközönség:( Persze esküvő előtt +50k meredek igény az tuti :DDD

Oracle: Az a pittypangos nagyon állat!!!! :C

j.bravo: Az az állat nagyon pittypang!!! :D akarom mondani, minden madár nagyon sirály! ;)

És azért 2 kép is, bár nem tudom sikerült-e átadni a hangulatot :F
[kép][link]
[kép][link]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#867) D4rkm4n válasza Mercutio_ (#866) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Mindkét kép rettentő zajos. :(
A második képnél a téma igen érdekes, csak valami belóg balról és az nagyon megtöri a képet... :F

A pongyola pitypang pedig egy tyé! ;)

(#868) drkbl válasza D4rkm4n (#865) üzenetére

drkbl
(őstag)

Kár a bal oldala, az a sok drót, az a focikapuszerűség... Így a magam részére letöltve közép-jobb vágva tetszene leginkább, de ahhoz egy kicsit balra kellett volna menni, hogy látványos felhőt ágak nélkül kapjak. Úgy egy kicsit jobban ki lenne hangsúlyozva a ''kapocs ég és föld között'' vonal.

(#869) Mercutio_ válasza D4rkm4n (#867) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Khm, konrétan mit is értel zajon :F

A második képen egy másik hangszer ''lóg bele'' ;)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#870) D4rkm4n válasza drkbl (#868) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Egyet értek, de a gond az lett volna, hogy ha balra mentem volna egy kicsit, akkor a Nap már nem közvetlenül a kereszt mögül sütött volna.

Meg volt kötve a kezem. :(

(#871) ISZOLE válasza Mercutio_ (#869) üzenetére

ISZOLE
(senior tag)

Szerintem pont azt érti mint mindenki más. Nagyítsd ki egy kicsit és látni fogod a sok kis szines pöttyöt. A második pedig még be is mozdult.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#872) D4rkm4n válasza Mercutio_ (#869) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Az a sok zavaró apró ''pötty''. Ez a tőlem telhető legpontosabb definíció! :DDD

(#873) Mercutio_ válasza ISZOLE (#871) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Ja, hogy ti nem 1:1/képernyő méretben, hanem kinagyítva néztek egy képet :D OK így már értem, (bár nem tudom egy sötétített koncertteremben 15 méterről hogy lehetne élesebb képet csinálni kézből:) ) Nem a kép mozdult be, hanem én :O

A lényeg, hogy a hangulat nem ment át, szóval még gyakorolnom kell :R

[Szerkesztve]

(#874) D4rkm4n válasza Mercutio_ (#873) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor azt mondják, hogy a kép bemozdult, akkor az magába foglalja, hogy a modell mozdul meg, vagy a fotós.

A géptől is függ, hogy zajos lesz-e vagy sem.

(#875) Terapeuta válasza j.bravo (#864) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Ha jól sejtem, új obid van? Nagyon viccesek ezek a madarak...én nem tom hogy maradnak meg Nektek ilyen álom pózokba (második kép) :O
De az első kép, azt nagyon elkaptad! :R

Ez vonatkozik Bné-re is! :D Oan eleven tekintetű minden kép.

Mercutio: nekem a második kép nem jön le (mármint nem tölti le), de az első az nagyon olyan amilyenre szeretted volna! Lehet a második kép rovására, de ez az első nekem nem zajos :)

Oracle: pitypang rulez...ügyes kép!

Hekker: belenyúltál a vakuba? :DDD ...jó kis kép...

darkmen: sok a zavaró elem...

Most pedig húzok meccset nézni :DDD

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#876) BEE válasza Mercutio_ (#866) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Az első kép jó !
Én mondjuk megpróbálnék még egy kis alexpót.

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#877) BEE válasza D4rkm4n (#865) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Ez jobban mutatna ha sötétebb lenne az egész.
Az ég akkor is virítana ha nem égetted volna ki, de a háttér nem lenne ilyen
zavaróan rajzos.

BEE

(#878) Boxiné válasza Terapeuta (#875) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Köszike. Számomra sokszor nem is a kép minősége az ami igazán fontos, hanem a pillanat, vagy a téma.

Mercutio: Szeretnék én is javítani a képeimen, de sajna nem tudom hogy kell. Én még tényleg nagyon kezdő vagyok, és nem ismerem a fortélyokat. Esetleg segítenél?

(#879) BEE válasza Boxiné (#853) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Nekem tetszik ez a kép.
Találó ahogyan lekaptad, pedig a képminőség nem a legjobb,
de ez nem árt a képnek.

BEE

(#880) BEE válasza j.bravo (#864) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Nagyon jó pillanatokat kaptál el !
Érdekes a második, kicsit túlexpós, de jól áll neki.
Ha levennéd nem javítana a képen, csak rajzosabb lenne a madár tolla.

BEE

(#881) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

visszakaptam 1hét után a 70-300at egy gyors sasos kép 300@f11

[link]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#882) BEE válasza Oracle (#856) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Az elsőnek valahogy nincs mondanivalója.
A második az tetszik. Sok a hibája, de az összkép mégis jó lett. Jó nézegetni.
A harmadiknak nincs témája, csak háttere.
A negyediken a látképben elvész a téma, a bicajosok hosszú sora.
Az ötödik témának jó lenne, de rosszul kaptad le.
A hatodik a sorozat egyetlen igazán jó képe.
Van téma, nézőpont és környezet is. Ötletes kép, hozza a téma hangulatát.
Az utolsó megint olyan téma, amit rosszul kaptál el.
Ezt előről kellett volna szerintem.

BEE

(#883) Mercutio_ válasza Boxiné (#878) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Egyszerű képnézegetővel csinálom én is (IrfanView) szedd le, magyar nyelven, ott a kép menü azon belül a színváltoztatás (itt színmélység, kontraszt, gamma korrekció, valamint a színcsatornák), élesítés, keret hozzáadás. Én kb. ennyit kezelek, sajnos időm nincs bővebben részletezni, de majd jön HydraSR és biztos segít ;)

(#884) Hacker75 válasza Terapeuta (#875) üzenetére

Hacker75
(fanatikus tag)

Köszi!

http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO

(#885) werttzui

werttzui
(PH! addikt)

Egy ff tőlem [link]
[kép]

CHIHUAHUA

(#886) Oracle válasza BEE (#882) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Hi
Nem kell ennyire művészien látni a világot, ezek csak képek :) mi mondanivalója lenne a pitypangnak?? leakartam kapni ahogy elszállnak a kis izéi és ez sikerült ennyi.
a bicajos képek közül a háttal ülő srácon kivül mind menet közben készült 1kézzel a bicajon tekerve tehát nem nagyon tudtam komponálni a képeket, örülök hogy egyáltalán élesek lettek(éljen a képstabi).
Meg én nemvagyok egy ''művészlélek'' sose tervezek mondanivalót, témát, hátteret stb.. egy képbe, ha valami teccik akkor lekapom és kész a kép az csak kép számomra semmi több.
de ha már témát akarsz akkor a harmadikon a zászlós fickó a téma, a negyediken a bicajosok hosszú sora a lényeg :)) de nincs harag ;)

(#887) Hacker75 válasza werttzui (#885) üzenetére

Hacker75
(fanatikus tag)

Jó lett, mi ez valami kilátó??

http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO

(#888) Boxiné válasza Mercutio_ (#883) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Ezer hála és köszönet érte! :R

(#889) Allien válasza Mercutio_ (#873) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ha ilyen helyen fotózol, sajna, sok-sok megalkuvás kell hozzá, vagy erős vaku. :DDD Ha ezt egyáltalán engedik! ;) Ja, és semmiképpen se direkt vakuzással, tehát, a beépitett vaku kilőve, vagy csak másodfénynek alkalmazva, hogy ne keltsen a hátteren árnyékot, ergo, csak külső vaku jöhet sóba. :B BEE-hez csattlakoznék én is. Az alexpó itt abban segítene, hogy mondjuk a zenészeken semmi részlet nem lenne, csak simán a körvonalaik, de, amit a kezükben tartanak, hangszer meg éppenséggel a fényességük miatt mél láthatóak lennének (ezt utólag is meg lehet oldani ps-l, csak egy csuszka). Külömben, ezen tutira átjön a hangulat így is tetszik. :C

(#890) Allien válasza j.bravo (#864) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Shirály képek, még az áll shirály is jó (galamb). P Arra kíváncsi lennék, hogy mondjuk, megoldható lett volna, hogy a galamb háttere csak a víz lenne (tehát kicsit fentebbről fotózva), mennyivel jönne jobban elő a galamb körvonala. :B A záridőt jól eltaláltad, vannak részei, melyek fixek, és van, amely bemozdult. :C Főleg az utcsónál jön ez jól elő, amikor a fejét rázza. :DDD

(#891) Allien válasza D4rkm4n (#870) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Pedig de! ;) Ez a kép így nem igazán sikerült (egy próbának, kezdettnek elmegy). Ha ilyen témát választasz, NE sajnáld az időt, és memkártyahelyet! Készítsél több képet, mindegyiken változtattva valamin. Itt pl a záridőt mindenképpen rövidebbre kellett volna venni (minnél kevesebb rész égjen ki), hogy az árnyékos részeken semmi se legyen látható (tehát, csak, és kizárólag a körvonalak). Egészen addig menni ilyen szinten, hogy a felhők jól kirajzolódjanak, hiszen, az árnyékos résznek mindegy, mennyire fekete, ha full fekete. :DDD Utólag meg levágni a bal oldalból, mert az a keszekuszaság elcsúfitja a képet (meg a téma semmiképpen se legyen középen, legalábbis ebben az esetben). Ha lehet, akár közelebb is mehettél volna (vagy lentebb, akár gugolva), hogy a kereszt töltse teljessen ki a képet, és a sok próbálkozásból TE is észreveheted, hogy Neked melyik tetszik a legjobban. Ha viszont minden témáról csak egy képet készítesz, az olyan, mintha egy analóg géppel csak kattintgattnál, elvesztve a digit gépek előnyeit. :R

(#892) Jinxx válasza j.bravo (#864) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Hmm...ezek egész jók lettek. A második sirályos kifejezetten teccik. A galambos képeknél meg a háttér színei fognak meg. Az utolsó nekem nem tetszik így, ennyire bemozdulva.

(#893) Terapeuta válasza BEE (#845) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

No nekiszaladtam a témának mégegyszer...
[kép]
[link] (1200*1600)
[link] (600*800) Ez kapott még egy kis utóélesítést, a másik csak szintállítás és méretezés.

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#894) werttzui válasza Hacker75 (#887) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Ja valami lepusztult darab békáson.

CHIHUAHUA

(#895) werttzui válasza Terapeuta (#893) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Szép színei lettek :C

CHIHUAHUA

(#896) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Ezek pedig múlt hétvégi szerencsétlenkedésem képei.:

[kép][link]
[kép][link]

[kép][link]
[kép][link]
[kép][link]
[kép][link]

[kép][link]
[kép][link]

(#897) Boxiné válasza Terapeuta (#893) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Tényleg nagyon jó az élénk piros a sötét háttérrel. Nagyon tuti lett! :C

(#898) Boxiné válasza Jinxx (#896) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Utálom a képfeltöltés.hu-t. Iszonyat lassú, és nincs türelmem megvárni, amíg bejön a link.
Pedig nagyon ígéretesek a képek. Kiváncsi lennék rájuk nagyban is. Egy-kettő simán poszternek is jó lenne! :C

[Szerkesztve]

(#899) Jinxx válasza Boxiné (#898) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Köszi! Nem tudom, most nekem is nagyon lassú, de ennyire azért nem szokott. :F Megpróbálom valahova máshova is felrakni.

Terapeuta: Ez számomra olyan érzést kelt, mintha valami idegen űrhajó fedélzetén néznék egy poroltót. :DDD Egyébként jó kép. ;)

(#900) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Még nem használtam ezt az oldalt, remélem sikerült mindent jól belinkelni.

Szerk: Ez nem jött össze. Ez nekem magas. :F Még a thumb-ok címét is külön-külön kell bemásolni, nem elég beszúrni, hogy .th??? Mindegy, kiszedtem....

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.