Cayman:
Pár pixel eltéréssel reprodukáltad az eredeti képet
Mindenesetre amit most teszek be képet (lsd: lap alján) jobban tetszik ilyen, "hagyományos" vágással.
Kazimír:
Köszi
Nem készült nagyobb mélységélességű kép, mert F/2 blendenyílás környékén is ISO 400-at kellett használnom, valamint a modell folyamatosan beszélt meg nézett ide-oda, ugyenis nem fotózásra gyűltünk egybe, hanem muffinozásra (egész jó lett tényleg a második adag
) szóval sok alkalmam sem volt túl sokat variálni - főleg mivel manuális obit használtam. (Ezúttal Pentax 50mm F/1,7)
Örülök, hogy teszik a modell, ezért mutatok még egy képet róla
(Összesen 3 kép sikerült)
Ugyanúgy szívesen látok mindennemű kommentet 
Ja igen, szájból akartam vágni, de gondoltam, ha ez előzőn volt akinek tetszett, hogy ott van belőle valamennyi, most is otthagyom 
[ Módosította: Bordoi ]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Nagyon tetszik így, a DOF a hátsó szemére, az előtérben lévő arcfélen a bőrének a részletei, a pólusai is látszanak! Ez az amit nagyon meg kéne tanulnom nekem is, a portrézás, mert modellem az lenne, csak érteni nem értek hozzá... Ezek után már igazán elárulhatnád ki ő 

talán ha a nagy levél lenne a hátér vagy tegyél oda valami lapot azt PS-ben alkotsz oda valamit 

Mindenesetre a fejen kéne, hogy legyen a fókusz, ott kéne, hogy a legélsesbb legyen, ez az elsődleges hátránya a képnek. Az élesség mélysége szerintem abszolúte rendben van, nem is kicsi a DOF, nem is nagy (csak nincs teljesen jó helyen), színek meg... láttam sokkal élettelenebb színeket is, de valóban kicsit lehetne babrálni - azonban soha ne essünk át műanyagosan túlszaturáltba.