Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Chaser #11635 üzenetére

    A 4830 már javított széria, pl. az én 4670-em is tökéletesen szabályozta mind2 órajelet. A probléma a 4850 és a 4870 esetében áll fenn.
    Ha boot-oláskor OK a gép, csak win-ben hasal el, akkora 3D módot cseszted el.
    A flash-es cikkemben írom, hogy ATI szoftver (se ccc, se att, de még rivatuner se) ne fusson, mert azok megakasztják a winflash-t.
    Opciókat kiírja az atiflash /?-re.
    Itt nézd át a "Segítség" menüt.
    Mi az, hogy a friss XP sem megy? :F

    http://katt-teszt.freeweb.hu/: Mivel Dirt-hiba a dolog, és az Oblivion megint jó én a 9.9 után a 9.12 hotfixet merem ajánlani mindenkinek, akinek az előbbivel vmi nem klappolna.

    ABnormal: Igaz, kösz a helyesbítést! :R Sietős voltam, elnézést mindenkitől! Még a 4830-ra sem gondoltam. A GB karid nem GDDR3-as? Egyébként akkor le vagyok maradva az újabb HD4850 bios-októl... :B :B :B :R
    A W7 hibára nem tudok mit mondani, ez olyan az ATT-szal, mint hogy Leadtek topicban kizárólag nekem van bajom a PxDVR3200H tunerrel, és a guruk sem tudnak segíteni. Vagy, hogy másnál is előfordult, hogy nem működött az ATT. Én simán felinstallálom, még csak rendszergazdi mód sem kell, és működik, csak egy OK-t kell nyomni, amikor sír az aláíratlan driver miatt. Esetleg az ini-fájlban lehet keresgélni, de, gondolom,nem GDDR5 támogatással telepítetted a progit.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák