Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz t.kristof #11595 üzenetére

    Tegnap bejött az akadás a 9.12 hotfix-szel is, de most csak a lakókocsi és a pályák közötti menükben. Eszerint nem a 9.9 volt a hunyó. Egyébként a grafikai beállítások változtatására reagált így. Még érdekesebb, hogy a tegnapelőtt min 33 átlag 55 FPS benchmark min 29 átlag 40 volt. :U

    Olyan szépen ment minden új program, tegnap Oblivionoztam kicsit, hogy megfingassam a VGA-t. :DDD Akadt is akadás szépen. :(((

    hackeeeee: Lásd fent. ;)

    Chaser: Minden 48xx csak a GPU-t veszi vissza, mert a RAM-visszavétele a hardveres tervezési hibák miatt képvillódzást fog eredményezni; ezt jól meg lehet nézni bios-moddal. Mindebből következik, hogy a bios moddal az említett hibát fogod kapni. Használj ATT-t.
    Bios flash NEM FAGY LE, csak dolgozik, kártyáktól függően több percig is eltarthat (HIS-nél láttam pár mp-et, Sapphire-nél 5-6 percet). Ha közben resetelsz, kinyírod a karit!

    Intel q8200: A Glaciátor hűtőjének a motorja gázos. Nálam 2 kariból 3-on (!) az ment tönkre pár hónap alatt. Mellesleg hiába hűt jól, rohadt zajos.

    szekto: Azzal a konfiggal, amely alatta van, nehezen melegedne fel a VGA-d. :N (Gondolom, amúgy már nem a HD3650-ről írsz.) Ha tesztelni akarsz 5600+-szal akár csak egy HD4850-et, nyomj föl minden grafikai beállítást (AA-t és AF-t is) maximumra, és tuningolj a procin, hogy ki legyen hajtva a VGA.

    SpeedR: Nézd meg a konfigját. ;)

    hendrixsl: Miért haragszol a VGA-dra? :F

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák