Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) akoska07 válasza ceaser (#749) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Csak a szorzót állítgatja, vagy pedig a cpu fesz.-t is?

biztos lehetsz benne,hogy mindkét funkció benne van a lapban.

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#752) Snay

Snay
(újonc)

Gép elindul csak a postert nem tudom használni mert cpu init ir most a lappal van valami vagy az lcd posterrel.

(#753) Snay

Snay
(újonc)

Mostmár megoldódott a az lcd poster volt a baj

(#754) ATtIs_80 válasza Snay (#753) üzenetére

ATtIs_80
(fanatikus tag)

Mi volt vele a gond? :F

(#755) akoska07 válasza Snay (#753) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

pontosabban ... ?

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#756) Snay válasza ATtIs_80 (#754) üzenetére

Snay
(újonc)

Eltört a kábel a csatlakozónál de már jó. :R

(#758) Geryson

Geryson
(őstag)

Mesterek! Hatalmas gondom van! Most raknék fel egy W7-et, szedném le előre a drivereket pendrive-ra és nincs mese, nincs Rampage II Gene az ASUS honlapon. Van Rampage III Gene, meg II Extreme, de az enyémet totál törölték. Korrekt. Mi a retkes fenét csináljak most? Találtam mindenféle letöltőoldalt, de nekem up-to-date driver kellene, azaz az utolsók, soha nem volt gondom velünk WinX64 alatt.

Kieg.: vagy hagyjam, a Win7 majd leszed mindent, ami köll?

[ Szerkesztve ]

"Szamárháton érkeztem a városba. Na nebasszamár..."

(#759) Geryson

Geryson
(őstag)

Hú, de meghaltunk... :)

Találtam egy ILYET, itt fent van mindent. Furcsa, hogy a főmenüben így nem találtam meg.

(#760) Taylory válasza Geryson (#759) üzenetére

Taylory
(lelkes újonc)

Ha az asus oldalon ball oldalon felül.../ dowload / input model to search /-nál beirod hogy rampage Akkor kiadja a lehetöségeket ott keres rá !! van fenn Rampage II Gene !!!!!!!!! ( :C Fsx kolega )

[ Szerkesztve ]

(#761) Chainsaw

Chainsaw
(tag)

Erössen gondolkodom,hogy vissza kellene mennem R3E-ről R2E-re! A lapom árából tudnék venni újat,meg nekem nem kell az USB3 meg a SATA3. Jó lenne a hangkari miatt,( komolyabb hangrendszert akarok)meg LCD poster,stb! Csak elolvastam mind a 750 hozzászólást s valahogy nem igazán bíztató az R2E! Bios mizéria stb.! A mostani gépemet saját kezüleg raktam össze,s álom amit tud,R3E topikban meglehet nézni! Egyszerü benne a tunnig,stb!!!
Gyözetek meg!

Segíts azonkon kik nem Gyengék, csak Hátrábról indulnak mint mások!!!

(#762) Geryson válasza Chainsaw (#761) üzenetére

Geryson
(őstag)

Nekem semmi gond nem volt vele. Nem igazán értek a lapokhoz, de a tuning is simán ment, 4.0-án járatom a 920-at. Minden voltok, szorzót, lósz@rt külön tudtam állítani. Stabil, pofás, nem tudom mi kell még több...

(#763) akoska07 válasza Geryson (#762) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

a tiéd Rampage II Gene
Ő az extrémről érdeklődött :)

Chainsaw : sajnos nem tudok nyilatkozni a r3e-ről. az tuti hogy a r2e nagyon jó lap. bios mizéria ide-vagy oda.

[ Szerkesztve ]

(#764) Chainsaw válasza akoska07 (#763) üzenetére

Chainsaw
(tag)

Tudod,egy i7 950 menne bele,s azért ódzkodok, mert ha régi bios van rajta lehet el sem indul! Meg a Harverkerből rendelném s ott 60k-ért szórják ki öket! Kiváncsi lennék,hogy mennyire régiek! Meg azért nem akarok fizetni+ban,hogy egy 920 C0-val frissitsék!
Ennyi!

(#765) akoska07 válasza Chainsaw (#764) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

erről a részéről még nem hallottam,nem is igazán keresgettem.
Anno amikor Geryson barátom megvette a Gene-t
csak összeraktuk,bele a proci és ment.
pedig D0-s procija van.
ennyire nem figyelnének oda a R2E-re ?

[ Szerkesztve ]

(#766) Chainsaw válasza akoska07 (#765) üzenetére

Chainsaw
(tag)

Mindegy ha elmegy a 3-s akkor veszek egy 2-st! Beválaljuk,ha lesz vele szívás ha nem!!! Nagyon tetszik ez a R2E-is!

(#767) Chainsaw válasza akoska07 (#765) üzenetére

Chainsaw
(tag)

:K

[ Szerkesztve ]

(#768) akoska07 válasza Chainsaw (#766) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Jó az a lap.
mondjuk ha R3E lapom volna nem igen lépnék vissza a 2-re.
nem látok benne logikát.
max pénzbeli különbséget.

(#769) Chainsaw válasza akoska07 (#768) üzenetére

Chainsaw
(tag)

Hang minöségre azért van különbség! Meg az RC blu,Sata3 jó dolog,de igy is gyors,hogy a rendszer egy WD raptoron van! Igy nekem felesleges! Meg abszolúte nem bukok vele!
Annyira nem nyomatom, az eladást majd úgy is elviszik,most 2 hétig fent hagyom! Ha nem akkor marad!

(#770) Windows NT

Windows NT
(kvázi-tag)

Üdv. Mindenkinek!

Vettem én is egy Rampage II extreme alaplapot és egy I7 930-as procit és azt szeretném kérdezni, hogy a 12 V-s tápbemenet az ugye 2X4 tűs és a tápegységem is ilyen 2X4 tűs viszont az alaplapon az egyik foglalat le van takarva szóval szükséges mindkettő vagy elég csak az egyik? ezt azér kérdezem mert ez már egy nagy teljesítményű deszka procival és a 16 fázis "él" csak 1X4-s vagy már mindkettő kell neki.

Jelenleg egy Chieftec 450 W-s táp 3X4 giga azaz 12 giga rammhoz valamint ehhez a kártyához

[link]

Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv: Windows NT

Eredeti Windows Valódi Előny!!!

(#771) Jorus válasza Windows NT (#770) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak az egyiket használom, nincs vele gondom, és ugye nagyjából ugyanannyi áramot vehet fel a gépünk.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#772) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

R2E mennyire szereti az OCZ ramokat ?

(#773) Geryson

Geryson
(őstag)

Hahó! Tiszta idióta gondom van. Feltettem pár hete a Win7-et és azóta nem megy az 5.1. Egy ASUS Rampage II Gene-em van. Nézegetem mindenhol látom (és valami rémlik is még XP x64-ről), hogy a console-ban kellene bekapcsolnom. A vezérlőpultban már be van, le is tesztelem sikeresen, de nem használja mégsem hangkiadáshoz.

Namármost itt jön a gond. Új drivert nem találok, install lemezről ami 1000 éves. Ahogy be akarok lépni a console-ba, fatal error. Driver AutoUpdatet rányomom, talál is valamit (ő saját maga találja, hogy ez "critical"), de install közben kijelenti, hogy nincs ilyen komponens a gépben. Az idióta, mondom, hogy ő ajánlja fel, hogy ezt frissíteni kell. SB honlapon nem találok OEM driver részt. Mi a mocskos fenét csináljak, hogy menjen a console?

XP x64-en ment és tesztett is, jó beállítások voltak rajta, szép a crystalizer is és persze nem viccből van 5.1-em.

(#774) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Rampage 2 Extreme lapot :C
Valaki tudna segíteni tuningban ?
Egy 950 D0-t szeretnék beállítani 4ghz re 0/24 be :))

szerk: R2E hez van gyárilag LCD poster ?? :B

[ Szerkesztve ]

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#775) Geryson válasza gYaLo (#774) üzenetére

Geryson
(őstag)

Lehet Google gyorsabban fog segíteni. Meghalt ez a totyik egy kicsit...

(#776) gYaLo válasza Geryson (#775) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Tuningban te tudnál segíteni ? :)

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#777) Geryson válasza gYaLo (#776) üzenetére

Geryson
(őstag)

Nekem Gene-em van, simán találtam rá Google-on leírást és azt hiszem október óta megy 4.0-án. 3 nap alatt belőttem.

(#778) akoska07 válasza gYaLo (#774) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Hi!

FPO ? :D

igen jár hozzá lcd post
Rampage II Extreme 1366

[ Szerkesztve ]

(#779) gYaLo válasza akoska07 (#778) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Csáó!

FPO: BX80601950

Erről mit lehet tudni ? :))
Már folyamatban van az LCD POSTER :)

(#780) akoska07 válasza gYaLo (#779) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

ez milyen fpo ? :)

(#781) gYaLo válasza akoska07 (#780) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

hopsz kissé elnéztem.. :D
Most nincs időm leszedni a hűtőt, majd kiderítem :))
Dobozon találtam valami fpo szerűséget, csak le van gyalulva a cimke.. :( :(((

(#782) subaruwrc válasza akoska07 (#780) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez egy box code nem fpo .

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#783) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet valahonnan rendelni LCD poszter r2e hez? :)

(#784) akoska07 válasza subaruwrc (#782) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

tudom hogy box code.
azért kérdeztem milyen fpo ez :D
gYaLo-nak sem ez az első procija :)

[ Szerkesztve ]

(#785) gYaLo válasza akoska07 (#784) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsesz még egyszer :D
Szerintem jövőhéten ráveszem magamat egy újrapasztázásra és akkor publikálom az fpo-t :))

(#786) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyire eltűntek az R2 tulajok ? :(

(#787) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

UP!

Volt R2E és R2G -m is, no nem egyszerre :R

Kezes jószágok, szemre a az Extrme-n jobb minőségű volt a forrasztóón amivel össze volt rakva :)

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#788) chaplin

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! AZ ASUS Rampage II Extreme-nél mennyivel jobb az ASUS Rampage III Extreme? Érdemes váltani? Érdemes plussz 25e ft-ot rádobni?

Köszi :R

Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

(#789) Killerbeat válasza chaplin (#788) üzenetére

Killerbeat
(kvázi-tag)

Én néztem hát szerintem annyival nem jobb én most rendeltem R2E et olcsóbb plusz kapod X-fi hangkarit.)R2gene meg R2E között 5k volt különbség:)
25k nekem nem érne meg de ha már lenne kb 1 extrem procim lehet elgondolkodnék.

(#790) Killerbeat

Killerbeat
(kvázi-tag)

Megjött a kicsike csak összerakni volt időm meg megnézni mik mennek.
3channelbe kingston 1600mhz t1 hyperx ből egyenlőre csak 1033mhz lát.
Bios 1802.
I7-930 felismerte.
wd blacket felismerte.
Ha van tipp és vagy 5let mit állítsak be megköszönném.

(#791) gYaLo válasza Killerbeat (#790) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Manuálisan átállítottad? :)

(#792) Killerbeat válasza gYaLo (#791) üzenetére

Killerbeat
(kvázi-tag)

Még nem piszkáltam de láttam opciót átteszem és megnézem köszi tippet.
Érdemes frissíteni 2002 biosra?

(#793) Chainsaw válasza Killerbeat (#792) üzenetére

Chainsaw
(tag)

Állitsd át,nekem az RIIIE szintén át kellett állítanom a Kingston Hyperx-ket,mert 1333Mhz-n mentek, egy katt a biosban s 1600Mhz-n robognak!

(#794) Killerbeat válasza Chainsaw (#793) üzenetére

Killerbeat
(kvázi-tag)

Köszi neked is megvan megy faxásan.:)Cheers.

(#795) KG.

KG.
(kvázi-tag)

Adott egy Gene2-es deszka, régóta megvan egy i7 920 társaságában, de a déli híd mindig 65-70C-fokig melegedett(most egy aktív memóriahűtővel van megtámogatva), mostanra jutottam el odáig hogy hamarosan szert tudok tenni egy felsőkategóriás kártyára, és ahhoz majd nemárt jelentősen megrángatni a procit(most alapfeszen 3330Mhz) ami gondolom a délihíd hőmérségletére is kihatással lesz, esetleg tud valaki valamit ötletet amivel hidegre tudnám tenni a lapot?!

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#796) knbs válasza KG. (#795) üzenetére

knbs
(senior tag)

Milyen kartyanal lep fel procilimt egy 3.3GHZ- ketyego I7 920-nal? Nem ertelek... :(
Amugy van komplett vizes blokk szerintem a laphoz. Bar nekem extrem van ahhoz anno lattam sokat, GENE-re nem tudok mit mondani.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#797) KG. válasza knbs (#796) üzenetére

KG.
(kvázi-tag)

Jelenleg egy GTX 460 768Mb\192-bit van benne, de jövőhét magasságában jön az 580-as ahhoz meg kétlem elég lenne a 3.3Ghz!, még+ vizezésre nem akarok áldozni, de egyáltalán ilyenkor a Déli-északi híd hőmérséklete jelentősen emelkedik?, ha a prociknak adok egy kis fesz-t.

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#798) knbs válasza KG. (#797) üzenetére

knbs
(senior tag)

ELeg az, kiveve ha mondjuk valami 150-colos tv- 12548x8964-ben akarod jatszani, normal hd-ban elegg neki a 3.3 ghz- tutira. De a GTX 580 csak kidobott penz, vegyel 570-t es a maradekbol vegyel mondjuk meg ramot az most ugysem kerul semmibe :)

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#799) KG. válasza knbs (#798) üzenetére

KG.
(kvázi-tag)

Használtan veszem az 580ast, srácnak "kevés volt" a teljesítméyne és elpotyázta, nekem meg pont megfelel! :D FUll HD felett meg épphogy a kártya lenne a szűk keresztmetszet nem a Proci, mindenesetre kipróbáltam 4Ghz-en járatni a procit és ígyis max 80C-os a deszka "hídjai" jólesz ez így! :)

(#800) gYaLo válasza KG. (#799) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

80 fokos a déli híd ????? :Y :Y :Y

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.