Jól látom a képeken (GENE) hogy rajta vannak a 775-ös hűtő furatai is! 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Jól látom a képeken (GENE) hogy rajta vannak a 775-ös hűtő furatai is! 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Lehet mégse kell várnod a foxconn csodájára.(vapo miatt)
cars1dA

Lehet...
[ Szerkesztve ]

Bár ez a hátsó rész az alaplapon elég érdekes megoldás. 
Le kell alaposan szigetelni az is biztos. 
cars1dA

jól látod. 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

milyen hátsó részre gondolsz? a cpu lefogató backplate-jére? két réteg szilvia + armaflex és kész is.

Most hogy írtad megint megnéztem a képeket nincs is annyira kiemelkedve az a backplate 
cars1dA

Szerintem az 1366-os foglalat miatt mindegyiken ilyen a backplate. (Pl. az X58-as DFI-n is)Ettől függetlenül fel lehet szerelni a prochűtők alsó-rögzítését is,még ha a "közepe" nincs is kivágva.

Akkor valamit kell tenni az alaplapnak a processzornál lévő hátsó fémdarab és a procihűtő hátlapja közé?

nem kell semmit sem pluszt sem odatenni

köszi 

Hi
Rampage II Extreme lapnál vki próbálta a 11.04, vagy pedig a 12.04 BIOS-t...??
Mert nálam mind a kettő vacak... 10.01 volt fenn, frissitettem egyszer a 11.04-re, majd pedig a 12.04-re, és egyik alkalommal sem akart bebootolni a rendszer.... 

Hello rampage 2 extreme alaplapnál VAN ERŐSEBB tuningoló lap ami mégjobb tuningban mint ez??????????????? és megéri az árát?
tel:06302689482

Erre most mit kellene írni? 

azt hogy igen

Én is tudom, hogy van jobb... de hát most így idejönni 1 topicba hogy van-e jobb... erre nem is tudok mit mondani. 

egyetértek

És mi a neve annak a jobb lapnak?????

EVGA X58 Classified

Ez tuti? Tudnál adni egy linket ahol tesztelték a lapot és szép eredményt értek el?
[ Szerkesztve ]

Nem fog tudni, mert az árán kívül nagy különbség nincs, csak ez most az aktuális "burzsuly" lap...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Köszi

Így van 

Ez szép 

nnah. az korrekt. grat.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

hol lehet kapni Gene-t?

De szépen össze van rakva ez a lapocska
Mi most az ára egy ilyennek használtan?
maxrad1580 felhasználónak 78 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! E-mail-ben küldött érdeklődésekre nem válaszolok.Írj ide ha érdekel a termékem.
(#182) Keldor papa válasza Alvin_ti4200 (#180) üzenetére
(#183) Alvin_ti4200 válasza Keldor papa (#182) üzenetére
lol, ennél 10k-val olcsóbban rendelek magamnak én is...azét köszi a linket

Van valakinek infója róla, hogy mikor jön a Asus Rampage II Extrem- hez új bios?
Üdv!
Nálam a 1104 bios teljesen, kifogástalan, szinte meglepően jól teljesít.
R.I.P. Steve

Én az 1306-os biost raktam fel, de minden ok vele.

Nekem még a gyári bios van rajta (1001) és szuperül működik. Ilyen jó lapom már régen volt! 
[ Szerkesztve ]

Nekem is a legtutibb alaplapom ami eddig volt.
Nem volt semmi baja a gyári biossal, 1104-es volt gyárilag.
Csak szeretek up-to-date lenni. 

Hi skacok
Rampage II Extreme lapom van...2db 4870X2 CF-ben..., 10,01 Bios van fent,...és azóta jelentek már meg újabb verzók is, de akármelyiket rakom fel, bios update után nem akar bootolni a gép, csak akkor ha hosszan szarakodok vele, és visszarakom neki a 10,01-et,....viszont ezt az ATI driverrel is megteszi, ott pedig a 9,1-es catalyst-tal csinálja ezt, mást nem nagyon akar elfogadni, telepítés után szintén nem akar bootolni....
Ha 10,01-es Bios ,és 9,1-es ATI driver van fent, akkor a gép kifogástalan, semmi gondja nincs....
minden egyéb esetben szarakodik bootolásnál....
Esetleg vkinek ötlet, hogy mi a francért csinálja ezt?? 

Remélem miharabb tud neked valaki segíteni, de sajnos nem az a gyorsan pörgő topic 

remélem én is...
most megint visszaraktam a 10,01-es BIOST, és hozzá a 9,1-es catalyst-ot...így ezzel a párosítással minden ok neki....
viszont, akár biost frissitek, akár az ati drivert próbálom meg neki újat feltenni, akkor már szarakszik.....egy kicsit...

Hát ha garanciális a lapod, én tuti visszavinném, egy alaplapnak ne legyenek már ilyen bajai, főleg egy árfekvésűnek.

Új windows al gondolom próbáltad már 

nem, azzal nem volt még próbálva,...
de nincs most sok kedvem újratelepíteni mindent...

ismerős érzés 

Az újratelepítés macerás lenne.
Szerintem semmi köze a windows-hoz.

szerintem sem windows probléma...
én inkább bios beállításra tippelek...

Na senki sem tudott még segíteni? 

na egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy a 10,01-es BIOS mellé sikerült felraknom a 9,4-es catalyst ati drivert...
de más biost nem nagyon szeret...
lehet amúgy, hogy a két 4870x2 végett .... 
[ Szerkesztve ]