Hát ne nevess ki, nekem a kinézet miatt ez nem annyira fontos... bár azért ha már jelen van az új technológia, akkor igazán bele lehetne pakolni ezekbe a csúcs lapokba....
Igazság szerint én mATX-ben kell hogy gondolkodjak, és jelenleg x58-as szinten a rampage 2 gene van.... de az nem tetszik (nem kéretik nevetni -erősen számít a modding is!) Ha viszont hasonló öltözetet kapna egy RIIIGene, akkor az pont megfelelne...
Persze az is felmerült bennem, hogy mi a francnak egy x58-as konfig a játékokhoz, ehhez elég lenne egy p55 maximus3gene egy i5 750-nel...de ez már másik topik.... 
Mostanában nem panaszkodhatunk, hardver újdonság van dögivel.... X68???? Már hova???
Kezd hasonlítani ez a szegmens az autógyártásra.... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mikor nem ment 5.1-ben, felraktam azt is. Semmi változás, próbáltam az Asus weblapjáról is leszedni, de azzal se jó. Win 7-ben beállítottam az 5.1-et és tesztelésre kattintva úgy tűnik minden rendben, de Media Playerben és YouTube-on zenét hallgatva, csak sztereó hang van (front-ok szólnak csak). Aztán leszedtem mindent és megpróbáltam X-Fi Support Pack 2.0-t (Daniel_K), de az meg nem ismerte fel a kártyát, így nem rakta fel magát. Utána felraktam a SoundMax-ot, de az X-Fi-t még nem. De így se akar menni. Rakjam fel az X-Fi-t is? Természetesen minden próbálkozás után újraindítás volt.