Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki Gene-t szeretne venni.. Link

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#202) Szabi790612 válasza -XadAnuX+ (#200) üzenetére

Szabi790612
(tag)

igen, azzal minden ok.

(#203) -XadAnuX+ válasza Overlocker (#201) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Thx a linket, még jól jöhet...

(#204) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Na nekem sem stimmel valami, ezért a segítségeteket szeretném kérni!!!!!

Elősször egy kicsit tuningolva van a rendszerem, csak hátha ez is ludas lehet a hibában.

A hiba akkor jön elő, amikor kikapcsolom a tápon lévő kikapcsoló gombot, és bekapcsolom, és ha így indítom el a rendszeremet. Ilyenkor minden esetben bekapcsol a gép, de valamikor a monitor nem, vagy ha el is indul a Bios Postig megy el, és lefagy, ilyenkor az is előfordul, hogy a Biost Postnál lévő karakterek furák lesznek, le vannak maradva, vagy értelmetlen sorrendbe lesznek.
Ilyen esetben 2-4 ki-bekapcsolás kell, hogy normálisan elinduljon.

Minden normálisan indul ha a tápon lévő kikapcsoló gombot nem kapcsolom ki, és be.
Akkor nem jelentkezik a hiba.

Azért bátorkodtam ide feltenni a kérdést, mert anno egy alaplapommal ugyanez volt a helyzet, természetesen az nem ugyanez a konfig volt.
Gondolkozok, hogy vigyem vissza az alaplapot, mivel garanciás. De addig amíg nem tudom, hogy mi a hiba oka, addig nem szeretnék semmit sem csinálni.

Ha valaki tudja a hiba okát, vagy van valami tippje, hogy mi lehet a gond, nagyon hálás lennék érte ha segítene nekem!!!!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#205) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Az alaplap tökéletes, semmi baja! :R

Visszaállítottam a biosban mindent default értékre, és azóta semmi baja!

Magyarul a rossz tuning beállításaim miatt volt rossz a rendszer.
Kicsit jobban bele kell merülnöm a tuning rejtelmeibe. :R

Üdv!

(#206) bignory

bignory
(újonc)

Sziasztok : asus rampage 2 extrem lapom van es nem megy 12 gb ram-mal kene 1 bios update meg soha nem csinaltam....kerlek irjatok le pontossan h kell nem akarom elrontani...es honnan toltsek le mindent koszonom elore iss...

(#207) -XadAnuX+ válasza bignory (#206) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Innen mindent le tudsz tölteni az alaplaphoz, ami kell:
[link]

Üdv!

(#208) bOtX

bOtX
(fanatikus tag)

Esetleg nem tudja valaki, hogy windows 7 alá való driverek mikor jönnek?

(#209) Shkiz0 válasza bOtX (#208) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd ha kijön a hivatalos Win7, vagy nemsokkal elötte.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#210) -XadAnuX+ válasza Shkiz0 (#209) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

És az már nagyon közeleg :K

(#211) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Bár hamarosan felszeretném rakni a Win7 Rc-t, szóval tényleg jó lenne ha csipkednék magukat, és drivert adnának ki hozzá. :U

(#212) bOtX válasza -XadAnuX+ (#211) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Nekem Win7 RC van felrakva és tökéletesen működik úgy hogy semmit sem telepítettem fel. Bár a hang néha elkezd sípolni de ha elindítasz valamit akkor már meg is szűnik.

(#213) -XadAnuX+ válasza bOtX (#212) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Köszi, hogy szóltál, nem is gondoltam volna. :K

(#214) ent válasza bOtX (#208) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Vista driverek teljesen jok.

R.I.P. Steve

(#215) -XadAnuX+ válasza ent (#214) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

100%-osan kompatibilis a Win7-el?

(#216) bOtX válasza ent (#214) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Én is feltudtam telepíteni de pl az X-FI nek a hülyeségei nem működnek normálisan.

(#217) -XadAnuX+ válasza bOtX (#216) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Akkor csak nem 100%-os :(

(#218) ent válasza bOtX (#216) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Na az az 1 amivel szenvedtem egy sort. Hang van de csúszkák vmiért nem mozognak. Ledurtam, maradt a jó öreg xpsp3. Kegyetlen gyors volt viszont a win7bit64 a rendszeremen.

R.I.P. Steve

(#219) bOtX válasza ent (#218) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Nekem is nagyon gyors. :R

(#220) gV

gV
(őstag)

lenne egy kis problémám, bolti r2g-be d0-ás 920 betesz, beindul -fasza- (mikor vettem gondoltam is h müxeni fog mert 3dm06 helyett már vantaget adtak mellé, szal nem rég jöhetett ki a gyárból akkor meg már csak új biost dobtak rá) állítgatom a biost, kifagy újraindit 2-ikra már sikerül menteni is, de aztán nem áll fel, ventik max fordulaton (probáltam clr cmost, ab9-nél ugyanis ilyen esetben megoldás volt), speakerből semmilyen hang nem jön ami jelezné h hol a hiba
melyik eset áll fent?
1. hülye voltam mert rossz következtetést vontam le és nem frissitettem biost, csak azért indult be elösször h frissitsek v
2. hibás a lap, ne tököljek c0 előkeritéssel

ui csak a hátsó bios resetelővel lehet kikapcsolni a kézikönyv ezt emliti is, de nekem mégse tetszik, mert utána problémának nem kéne jelentkezni

(#221) bOtX válasza gV (#220) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Elemet próbáltad kivenni? Ha úgyse megy akkor szerintem hibás a lap. Nálam is így volt csak egyszer sem indult be :(

(#222) gombcomp válasza gV (#220) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Felraktad az LCD-t?,ott kiírja hogy hol akad el a boot.Nálam a Chieftec tápot nem szerette(ezt írták is a BIOS javításokban: "Fix it may activate protection action when using with some power supply" ez van a 601-ben,de már van 705 is,nekem pár napja 503-al jött a lap)

[ Szerkesztve ]

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#223) gV válasza gombcomp (#222) üzenetére

gV
(őstag)

huh kösz h szólsz :R ezt nem probáltam, nem volt még lcd kijelzős lapom :B így csak a síp tipusára vártam, de az elmarad

(#224) -XadAnuX+ válasza gV (#223) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Én meg azt sem tudtam ezidáig, hogy mire való az Lcd :B

(#225) -XadAnuX+ válasza Szabi790612 (#199) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Szia,
Sikerült a hiba okára rájönnöd?

(#226) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nekem is lett egy Gene alaplapom. Beépítettem a házba és bekötöttem...
No de mikor a Q-connector-ra raktam vezetékeket kimaradt egy hely rajta. Ez a "Ide Led+" és az "Ide Led-".
Van egy kábel még pont de arra az van írva, hogy "Hdd Led". Oda illik pont meg minden, de azért valaki nyugtasson meg, hogy az odaillik! Vagy ha nem akkor, mi kellene oda.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#227) gV válasza gombcomp (#222) üzenetére

gV
(őstag)

rádugtam az alaplapra, de bekapcs után csak üdvözöl és az eltelt időt mutatja, semmi mást
Enermax Liberty-m van és ha 1-2x elindult jó lenne ha 3.-ra nem találná már ki, h az neki nem jó, egyébként is jó fejek memoria kompatibilitási listát irnak, de táposat már nem, pedig elkélne, am lcd neked ezt jelezte valamilyen kódal h nem izilik a lapak a Chieftec?

(#228) bOtX válasza Geönczy (#226) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Igen nekem is úgy van. :R

gV: Akkor elméletileg működik. Mert ha van valami gond akkor elakad és kiír valamit az LCD Poster re. Nekem a DET DRAM nál illetve a LOCKED-nél akadt el mindig a régi R2E-m. De mióta kicseréltettem azóta nagyon szuper.

[ Szerkesztve ]

(#229) gombcomp válasza gV (#227) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

A táp baját nem jelezte,csak nem indult el. Akkor a táp hálózati kábelét kihúztam,Cmos-clear után indult csak újra.Másik táppal rendesen indul.

[ Szerkesztve ]

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#230) Geönczy válasza bOtX (#228) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Kössz bOtX.
Akkor nekikezdek telepítgetni a rendszert.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#231) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
A nyár végén szeretnék i7 re váltani ;)
Kérdésem:
Milyen alaplapot vegyek ? ( Rampage II Extreme tetszik a legjobban. Tody féle vízhűtést tervezek hozzá ) Rampage II Extreme vagy valamilyen P6T.... ?
Nagy ASUS fan vagyok, most is mindenem Asus...
egy 920-as procit tervezek, 3*2GB rammal.
Előre is köszi a válaszokat :R

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#232) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszetős ez a Gene,csak nemtudom,ez a mATX elbizonytalanít :( :U

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#233) gombcomp válasza gYaLo (#232) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Attól függ mennyire akarod "bővíteni" mivel csak 1 Pci,1 Pciex 1x,és 2 db 16x van rajta,
de egyszerre mindegyikbe nem tudsz kártyát rakni.De azért nagyon szépen megalkotott
kis lap és megy mint az állat. :C

(#234) gYaLo válasza gombcomp (#233) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja,szép meg minden,csak félek a kis Mérettől.
Szeretném vizezni is a lapot.
A végső álom a 9800GX2 @ QuadSLI :R

(#235) -XadAnuX+ válasza gYaLo (#234) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

GTX295 QuadSLI-ben, jobban hangzik ;]

(#236) gYaLo válasza -XadAnuX+ (#235) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Aki megteheti :DD

(#237) -XadAnuX+ válasza gYaLo (#236) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

:K
Végül is Gene, vagy Extreme-t veszel?

(#238) gYaLo válasza -XadAnuX+ (#237) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Extreme a cél,de kb nyár végére lesz zséém :))

(#239) bOtX válasza gYaLo (#238) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Hajrá hajrá bízunk benne, hogy hamarosan üdvözölni tudunk az ASUS Rampage II Extreme tulajok között. :DD

[ Szerkesztve ]

(#240) gYaLo válasza bOtX (#239) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

MAjd ha meglesz a cucc,lesz valaki oylan kedves és megdob egy full bios beállítással ? :))

(#241) cserkosz

cserkosz
(tag)

Sziasztok.
Valaki kapott az alaplaphoz ilyen blokk-ot

[ Szerkesztve ]

https://picasaweb.google.com/cserkosz/DropBox# " Samsung Galaxy s2 "

(#242) bOtX válasza cserkosz (#241) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Szerintem ez nem tartozék csak példa hogyha veszel akkor így kell vagy ide kell rátenni. (nem tudom mi értelme van megmagyarázni, hogy a gyárit leveszed és a blokkot ráteszed a helyére, meg aki vesz ilyen vízhűtő blokkot az úgyis tudja hova kell tenni.)

OFF: Bocsi cserkosz, hogy ma nem tudtam megcsinálni a BIOS beállításokat mert rengeteg dolgom volt de holnap megpróbálom.

gYaLo: Ha megcsinálom addigra fullosra akkor alap, hogy odaadom. :R

[ Szerkesztve ]

(#243) gYaLo válasza bOtX (#242) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Előre is köszönöm a segítőkészségedet :C :R

(#244) -XadAnuX+ válasza bOtX (#239) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Detto! :K

[ Szerkesztve ]

(#245) bOtX

bOtX
(fanatikus tag)

BIOS beállítások Úgy gondoltam, hogy könnyebb 1 videót feltölteni mint leírkálni, ezért feltöltöttem 1et. Ez még nem a végleges mivel nincs teljesen tökéletesen beállítva. Jelenleg így használom. :R Remélem tudtam segíteni mindenkinek

Nem tudom miért de amit készítek videót a Nokia N95 típusú telefonommal szaggat mindegyik amelyiket feltöltöm :(

[ Szerkesztve ]

(#246) gYaLo válasza bOtX (#245) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépeen :))

(#247) gombcomp válasza cserkosz (#241) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Tudja valaki ennek a Swieftec blokknak a pontos típusát?

[ Szerkesztve ]

(#248) bOtX válasza gYaLo (#246) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

semmiség :R

(#249) gYaLo válasza gombcomp (#247) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!
Swiftech MCW-NBMA :R

[ Szerkesztve ]

(#250) gombcomp válasza gYaLo (#249) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Köszi! :R
Itthon van forgalmazója a cégnek,vagy marad a "magánimport"?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.