A gépből ramok újra ki---->egyenként újra kipróbálva--->mindegyik külön-külön látszik, együtt még mindig csak 2 giga használható
Az első Hsz-ben lévő képen az alaplapon látszik,hogy a 8pin-es alaplapi tápcsatoló helye le van fojtva, az User Guide-ben azt írják,hogy ha nem megfelelően van bekötve az alaplap akkor nem működik minden rendesen--->kicserélés 4pin-->8pin-es tápkábelre-->helyzet nem változik. Pc-és szakember felhívás--->jön vizsgál---> mindent rendben talál
A gép saját erőforrás-figyelője szerint--->Hardverek számára fenntartva 4 giga
Na megkerültek az elveszett ramok
Csak van egy-két furcsaság: az erőforrás-figyelő szerint 2db VGA van a gépben
hát csak 1 van
A BIOS led folyamatosan sárgán világít
Este alaplapból elem reggelig kivéve,--->újra indítva, a led továbbra is sárga
A legújabb BIOS van a gépen--->most mi a fenét csináljak,hogy zőld legyen 
Geryson:a ramokat átállítottam X.M.P.-re a helyzet ugyan az,de fenntebb írtam megkerültek az elveszett ramok (el sem voltak veszve)
A végére,hogy jót is írjak
Újra megpróbáltam egy kis tuningot
a végén 4MHz-ig sikerült húzni a procit, úgy hogy a ramokat X.M.P. re állítottam,csak a ram feszt állítottam 1.64-re.A 3DMARK Vantage simán lefutott,a Prime95-öt kb. 20 percig futtattam.simán ment
Igaz az IntelBurn Test-et nem tudtam elindítani--->nem tudom miket kell beállítani
de már keresgélek.
Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált

Igaz a BIOS problémára (sárgán világít) még várom a segítséget,vagy ha valaki tudja a megoldást!!!!! Azt is jó lenne tudni miért lát a gép 2 VGA-át?