Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) gYaLo válasza gombcomp (#250) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!
Eddig nemtaláltam :(
esetlec szábculing tól kérezd meg,láttam nála 1 blokkot :R

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#252) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Nah,találtál forgalmazót/bordát ? ;) :))

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#253) chaplin

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali

Foglalkozik valaki alaplap javítással? A foglalatban eltört pár db tű és cserélni kéne vagy a tűket vagy inkább az egész foglalatot! Szakembert keresek erre a célra.
A többit privátban.

köszi

Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

(#254) chaplin

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

folyt.: [link]

(#255) gombcomp válasza gYaLo (#252) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nem,csak "kintről" működik...Most egy Rampage Extreme block helyettesíti (THX Subaru :R ) nem is rosszul. :U

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#256) gombcomp válasza chaplin (#254) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nehéz lesz,mivel az alaplapi "szendvics" nyomtatott áramkör nem szereti a ki-be forrasztást. Szerintem ha "csókos- gari" nem megy akkor bebuktad.....

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#257) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Szeretnék egy Rampage II Gene Lapot venni és két db Radeon HD4890 toxic kártyát belerakni.... Viszont már nem lesz kp - vízre... :F A két kártyát lehet valahogy normálisan hűteni? Pontosabban oldalról nézve a felsőt.... Mert ugye majdnem összeér a kettő :F Valakinek ötlet? Köszi!!!! :R

(#258) gYaLo válasza gombcomp (#255) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Mesélte a Subaru Úr :DD :R

(#259) Erdei88

Erdei88
(őstag)

Sziasztok. Jól látom hogy a GENE-n van 1366os és 775ös furat is? Ez azt jelent hogy rámegy a 775ös vizes blokk is?

Origin -> Erdei88

(#260) gombcomp válasza Erdei88 (#259) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Jól látod,és tuti hogy rámegy a 775-ös blokk!
:K

(#261) Erdei88 válasza gombcomp (#260) üzenetére

Erdei88
(őstag)

Örömmel hallom, ezt a "kis" lapot néztem a jelenlegi utódjának. Akkor már a blokkom is marad :C
Te nem ilyen lapot akartál venni/vettél?

Origin -> Erdei88

(#262) BR4D válasza Erdei88 (#261) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Extreme-n is van 775-ös furat? (szerk.: Úgy látom nem igazán... Pedig nem hülyeség, több gyártó is alkalmazhatná.)
Szerintem gombcomp-nak megfelel az a gagyi DFI lap is. :D

[ Szerkesztve ]

(#263) gombcomp válasza Erdei88 (#261) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Már vettem,és teszteltük is Subaruval jól megy, csak kissé nehezen hűthető a szűk
helyek miatt (két VGA-nál..),megéri az árát!
BR4D:Már eladtam a DFI-t,sajnáltam de jött a GENE!
A Rampage II Extreme-n nincs 775-ös furat (létezik egy Foxconn-BloodRage is
amin van furat.)

[ Szerkesztve ]

(#264) chaplin válasza gombcomp (#256) üzenetére

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

Már működik az alaplap kifogástalanul :DDD

(#265) gombcomp válasza chaplin (#264) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Gari ,vagy mesterember ?

(#266) gYaLo válasza chaplin (#264) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Nyah,mi volt ? ;) :C
Makkos voltál ;)

(#267) chaplin válasza gombcomp (#265) üzenetére

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

Saját kezi mesterember visszahajlítgatta a lábakat. A tulajdonosa csinálta meg, ügyes kezi munkával!

(#268) gombcomp válasza chaplin (#267) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Elég biztos kéz,és jó szem kellett hozzá! Mázlid volt. :K

(#269) chaplin válasza gombcomp (#268) üzenetére

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ja, az tuti. Álmomban sem hittem volna, hogy sikerülhet kézzel visszahajlítani. A foglalatcsere tűnt a legkézenfekvőbbnek (számomra).

(#270) Erdei88 válasza gombcomp (#268) üzenetére

Erdei88
(őstag)

Tudnál esetleg egy képet küldeni hogy hogy néz ki beszerelve, jöhet pü-ben is. Nálam most lett 100%os a feldolgozottság és vettem észre hogy ez a lap mATX és elég kicsi :)

Origin -> Erdei88

(#271) gombcomp válasza Erdei88 (#270) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Itt látsz képeket is,ez már az én lapommal készült,igaz hogy nem volt a cucc beépítve:
Subaru Blog

(#272) Erdei88 válasza gombcomp (#271) üzenetére

Erdei88
(őstag)

Köszi :R Látom neked is az X2n Asus biosz van. Engem hülyének néztek amikor eladtam, hogy minek az rá...

Origin -> Erdei88

(#273) gombcomp válasza Erdei88 (#272) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Igen ASUS,csak egy dolog nem jó benne,hogy átállítja a ramok időzítését,és hamarabb hibáznak.Célszerűbb az eredeti BIOS-t moddolni RBE-vel,és ott kitolni a felső limitet nekem most így megy,a TOP kártyák válogatott chipekből vannak összerakva,a Sapphire
sajna nem.

(#274) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki, akinek Rampage II Gene alaplapja van, és CM 690 (vagy ehhez hasonló) háza, küldjön képeket PM-ben, legyen szíves! :)

(#275) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy kis problémám. Végre összeszedtem minden cuccot és beleraktam a gépbe.
Rampage II Gene, I7 920, 6gb geil ram, 8800gtx

Bekapcsolom és fölpörögnek a hűtők. Vagyis megy minden. Viszont a bios nem töltődik be. Csak a hűtők pörögnek nagy fordulatszámon, és fekete a monitor.
Talán a biosnak van baja?
Valaki tud nekem segíteni?
Jólenne mert nem tudok mit tenni.
Köszi.

Üdv Gábor!

CSS (Hun)Bloodkiller

(#276) ceaser válasza Geönczy (#275) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Ez engem is érdekelne!!! :C tome.jr- is így járt az új core i7 configgal.... :Y

(#277) gV válasza Geönczy (#275) üzenetére

gV
(őstag)

én is így jártam avval a különbséggel h legalább 1x normálisan beállíthattam a biost, de aztán ahelyett h bebootolt volna nem történt semmi a ventik felpörgésén kivül, vittem is gariztatni ami azóta is -több mint 2 hete :U - tart

neked D0-ás a Core i7-ed?

(#278) ceaser válasza gV (#277) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Most kaptam az infót (tome.jr), hogy állítolag D0-ás 920-asokkal jelentkezik ez a probléma! ugyanis a lapokat Bios frissíteni kell, hogy a D0-ás szériát kezelni tudja (de hogy :W - kell egy c0-ás) Túl friss lehet ez a proci az x58-asoknak.... De ez csak elmélet, mert konkrét hiba javításról nem hallottam még :F

(#279) Geönczy válasza gV (#277) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

S-spec száma SLBEJ vagyis D0-s.
Beviszem ma a komplett gépet itt nálunk a számítógépboltba mivel ismerem a tulajt meg van ott egy számítógép zseni. Megnézem mit tudnak ők kihozni belőle.
Majd leírom mire jutottak.

Üdv Gábor!

CSS (Hun)Bloodkiller

(#280) subaruwrc válasza gombcomp (#255) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mucca képet a vóterkúlingról :D :R énis gondolkozom lassan, hogy áttérjek 8 hengerre :))

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#281) gV válasza ceaser (#278) üzenetére

gV
(őstag)

aham nekem is D0-ás, akkor most mi van, h a fenébe indult be 2x-is :F aztán utána meg már soha, pedig még a procit, elemet is kivettem majd vissza és semmi eredménye nem volt
és ha csak ez a gond már visszakellett volna kapnom, lévén h ha a lap hibátlan fél perc allatt megállapíthaták róla, lehet csak porosodik 1 sarokban :((

Geönczy: kösz és kiváncsian várom

[ Szerkesztve ]

(#282) gombcomp válasza subaruwrc (#280) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Majd nemsokára gyártok róla egyet..
Milyen lappal térsz át?Gondolom a proc csakis D0 lehet! :K

(#283) subaruwrc válasza gombcomp (#282) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

idő és pénz kérdése, de természetesen D0 a cél, lapba rampage 2 extremebe gondolkozom , egyedül a blck limit zavar picit, vagy esélyes még a gene, de az a 2 pcie slot miatt nem győz meg anniyra, illetve még a classified ugye ami baromi drága... jah még p6t ws is esélyes.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#284) Geönczy válasza gV (#281) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Na voltam benn.

Első ránézésre arra jutottak, hogy kellene egy régi(C0) proci mely megy benne. Azt használva ezalatt kéne frissíteni a bios-t. Majd visszacserélni a procit az én procimat(D0), és megnézni, hogy működik-e.

Egyenlőre benntartják holnapig "megfigyelésre" majd délután telefonálnak rám.
De láttam a számítástechnikai zseni srác arcán egy kis kétségbeesést. Mondta is, hogy hmm.

De holnap majd többet tudok róla.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#285) gV válasza Geönczy (#284) üzenetére

gV
(őstag)

köszi, nekem se telefon se semmi csak náluk van, majd holnap felhívom őket h ugyanmár 3(+) hétig mit tökölnek vele

(#286) Geönczy válasza gV (#285) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Na nekem bios frissítés kellett plussz a memóriákat átrakni a 2-4-6 slotba nem pedig az 1-3-5-be. Az új bios a 08.09 verzió.
Így már megy a gép.

Üdv Gábor!

CSS (Hun)Bloodkiller

(#287) gV válasza Geönczy (#286) üzenetére

gV
(őstag)

kösz megmondom nekik, hátha nekem is ez a baja, mondjuk akor paranormális dolog volt h az elsőre még jó volt

(#288) BR4D válasza Geönczy (#286) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, mert az 1-3-5 slotot akkor szokták használni, amikor a 2-4-6 már tele van. :)

(#289) Szabi790612

Szabi790612
(tag)

hi all
van nekem 4870X2 CF Rampage II Extreme lapban...
feltettem 14.06 biost, és csak úgy megy rendesen, indul gond nélkül, hogy load default-ban...
ha valamit már próbálok állítani a bios-ban, akkor semmi, nem indul, a két 4870X2 pirosan világít...és nem bootol be...
Valakinek esetleg ötlet?

(#290) gombcomp válasza Geönczy (#286) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Biztos hogy az 1-3-5 be kell rakni ,csak az nem a proci felől számozódik. :U

(#291) gYaLo válasza Szabi790612 (#289) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon dúrva a configod!
Eredményeket várom ;)
Sajnos nem tudok segíteni.
Kérdezd gombcomp-ot, subaruwrc-t, overlocker-t :)

(#292) BR4D válasza Szabi790612 (#289) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Boldog születésnapot így utólag is! :D
Ez az ajándékod, hogy imádkoztam, hogy amikor piszkálod a beállításaid, ne működjön a CF! MUHAHAHAH!

(#293) subaruwrc válasza Szabi790612 (#289) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

minek frissítettél biost ha minden működött?

(#294) Szabi790612 válasza subaruwrc (#293) üzenetére

Szabi790612
(tag)

hát az ember már csak ilyen....
de hogy egy kis tapasztalatot is megosszak veletek....

a történet most ott tart, hogy ati driver le, az egyik vga ki....majd bios beállítás, ....és így már okés a dolog....ati driver vissza, és megy rendesen...
még a másik vga-t nem tettem vissza...., most csak egy van bent

(#295) Szabi790612 válasza BR4D (#292) üzenetére

Szabi790612
(tag)

Thx a jókívánságokat....

(#296) BR4D válasza Szabi790612 (#295) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
Nem gondoltam komolyan, remélem megjavul a cuccosod. :)
Miért nem teszed fel azt a BIOS-t, ami a probléma előtt volt?

(#297) Szabi790612 válasza BR4D (#296) üzenetére

Szabi790612
(tag)

EZ Flash alatt azt már nem engedte visszatenni...

(#298) Execute

Execute
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Rampage II Extrem-et tervezek venni, de olvastam hogy adódhatnak problémák. Természetesen D0-ás procival szeretném a lapot használni. Akkor vajon nekem is majd biosfrissítés után kell szaladgálnom? :F Valaki megosztáná velem tapasztalatait esetleg? Olyat is olvastam, hogy a Gene jobban teljesít, igaz ez?

(#299) HUN]Repa

HUN]Repa
(fanatikus tag)

Ez engem is érdekelne ,mert én a Giga X58-UD5-ös vagy Gene között vacilálok , nem tudom melyik a jobb ! :R

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#300) HUN]Repa

HUN]Repa
(fanatikus tag)

Látom eléggé pang ez a topic :S :O :O

God save us from the arrows of the Hungarians.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.