Hirdetés
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Látom, pont témánál vagyunk
Szóval adva vagyon egy EeePC 900 Ubuntu netbook remixel. 2napot töltöttem étlen szomjan a terminálban
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:Feltettem melléje egy XP-t. Jó, tudom hiba vót, meg nem kellett volna, én sem akarom,de sajnos kell, kell PS, hogy legalább minimális dolgokat meg tudjak ezen is csinálni (nyilván a hardver extrém minimálisakat enged,de azt szeretném
)tehát az Xp megtette szokásos kis hatását, és mindent összebarmolt, ahogy kell. Mostaztán se Ubuntu,de XP nem indul. MS rulz

Egyszer egy linuxhoz nálam jobban értő haver már hozott ilyet helyre. Grub-bal kellett macerálkodni valamit ha jól rémlik..
Mind1 is, a lényeg, hogy valahogy működőképessé, illetve inkább botolhatóvá kellene tenni ez OS-eket
Segitségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- ASUS routerek
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:
)