- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Látom, pont témánál vagyunk
Szóval adva vagyon egy EeePC 900 Ubuntu netbook remixel. 2napot töltöttem étlen szomjan a terminálban
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:Feltettem melléje egy XP-t. Jó, tudom hiba vót, meg nem kellett volna, én sem akarom,de sajnos kell, kell PS, hogy legalább minimális dolgokat meg tudjak ezen is csinálni (nyilván a hardver extrém minimálisakat enged,de azt szeretném
)tehát az Xp megtette szokásos kis hatását, és mindent összebarmolt, ahogy kell. Mostaztán se Ubuntu,de XP nem indul. MS rulz

Egyszer egy linuxhoz nálam jobban értő haver már hozott ilyet helyre. Grub-bal kellett macerálkodni valamit ha jól rémlik..
Mind1 is, a lényeg, hogy valahogy működőképessé, illetve inkább botolhatóvá kellene tenni ez OS-eket
Segitségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:
)