Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz kasza blanka #23217 üzenetére
Hi!
3G-n, vagy WiFi-n használod? Ha utóbbin, akkor a WiFi alvás irányelvét megváltoztattad?
Alex
-
kasza blanka
aktív tag
na egy wifi keepalive megoldotta a gondot, de nem értem miért.
SS rls7 van fent, és a wifi a képernyő kikapcsolásától számítva még 15percig online, nem?
ha egyből visszakapcsolom, nem is látni, hogy csatlakozna, hanem már eleve csatlakozott.akkor miért kell neki a wifi keepalive?
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Nekem az a hasfájásom, hogy hiába minden okoskodás, nem akaródzik a WIFI-n az üzenet valós időben koppanni a telefonomom. A WIFI Sohára van állítva, azaz elvileg nem alszik meg, mégis van oylan, hogy egy mail, vagy fb üzi 15-25 percig is látszik a pc webes éresítésen, mire csipog a mobil...
ezt tudtam mind ice amor 1-2vel, most The Godfather van fent, de bevallom, nem emlékszem, mikortól kezdtem ezt tapasztalni, csak mostanában egyre feltűnőbb, hogy mire megkapok egy gtalk üzenetet, a másik fél 25 percet várt rám, és megunta, és offline lett. Így meg frusztráló kommunikációt próbálni...
valakinek van bármi ötlete?
(a téma megkülönböztet szürke, és kék WIFI jelet a telón. ha szürke, na akkor nem igen csatlakozik fel, de ha elkezdem nyomkodni kékre vált, és néha leszinkronizál)köszi minden segedelmet
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest