Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz spence225 #7694 üzenetére
- gesture-ök pl. noti bar elrejtésére, megjelenítésére
- dock bar eltüntetése, elrejtése.
- trash can eltüntetése.
- widgetek részletes beállításai
- ikonok átméretezése
- ikon címkék eltüntetése az app drawer-ből
- sorok, oszlopok hozzáadása az app drawerben
- háttér beállítása az app drawerbenÍgy hirtelen, de ha átnézném, csak most nem tudok átváltani rá, még egyszer ennyi hiányosságot találnék benne szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gabe96
aktív tag
hello!
az miért van, hogy cm7 stable az 512-es ext partícióból csak 8mb-ot használ? -
spence225
aktív tag
válasz atillaahun #7701 üzenetére
Menü hátterének beállítását tudtommal csak a ADW Launcher,Go launcher ex és a SE Launcher tudja (de pont ez az egyik ok ami miatt belassul az egész)
Noti bar elrejtését widgetek átméretezését a Launcher Pro Plus is tudja.
Dock bar-t is el lehet tüntetni, szval csak a menü háttér maradt.
Arra sajna a fent felsorolt launcherek képesek.
Oszlopokat is lehet állítani a (igaz vagy 4-re vagy 5-re). Sorokat nem lehet mert ugye az mindig hozzáadódik ha telepítesz valamit és betelik egy sor.
Home felületen lehet állítani a sorokat és oszlopokat is.
Ikonok átméretezésére anno volt egy kis progi a marketen de már nem emlékszem a nevére.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A hibák nagyobb százaléka éppen a wipe hiánya miatt alakul ki, egyébként sem kötelező mindig romot cserélni, nem erőszak.
Ha ilyen beépítésre kerül a megfelelő szöveg kiemelve természetesen olvasható lesz.
(#7702) gabe96
Miért mennyit használjon vagy szerinted mire való?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
helló, rég jártam erre, lemaradtam a blade világától úgy a japanese jellyfish 7 után kicsivel azelőtt ment a napi romcserélgetés, de a jj7 bevált, némi hekkelés után ment vele az mms is, szóval maradt. viszont ha jól tájékozódtam, akkor az új ss romokkal már megy rendesen a skype is, szóval elgondolkoztam, hogy váltanék.
viszont beleolvastam a topikba, és néztem nagyokat, hogy gen1 meg gen2, és nem tudom, hogy ezek mik, tudnátok segíteni egy rövid összefoglalással, hogy merre fejlődött a világ? :Đ
a másik kérdésem, hogy a romcserék és egyebek miatt némi káosz van a telefonban, van ext partícióm a kártyán, de a fat32-re is vannak telepítve alkalmazások, és lehetőleg a feltelepített cuccaimat mentés (titanium backup) után azért szeretném viszontlátni, de jó lenne, ha egy helyen. ez megoldható valahogy?
köszönöm szépen előre is
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
atillaahun
veterán
válasz spence225 #7703 üzenetére
A menü háttér annyira nem érdekes, inkább azt áruld el te hogy tünteted el a dock bart. Én nem találtam sehol.
Noti bar teljes elrejtése valóban működik, de én a le/fel simogatásra való eltüntetését/megjelenítését hiányoltam.
Widget-ek átméretezése alap, de pl. betűméretet nem lehet sem az sms, sem a gmail widget-ben állítani, majd kigúvad tőle a szemem, olyan kicsik.
App drawer hiányosságait részleteztem.
Home felület sorainak, oszlopainak száma szintén alap, az rendben is van. -
spence225
aktív tag
válasz atillaahun #7710 üzenetére
Betűméret átállításával még egyik launcherben sem találkoztam.
Ha kicsinek találod esetleg rakj fel egy LCD Density Changer nevű kis appot (marketről), Azzal tudod állítani a kijelzőn látható kép "nagyságát". Iletve olyan a hatása mintha a felbontást állítanád,persze valójában erről szó sincs csak az lcd sűrűséget lehet vele szabályozni szoftveresen.App Drawer-ben az oszlopok számát tudod állítani (lehet választani hogy 4 ikon legyen egy sorban vagy 5)
Dokk eltüntetése: Nos hát így nem fogsz találni ilyen menüpontot, hanem a megjelenések beállításainál ki lehet kapcsolni a dokk hátteret (illetve be lehet állítani mást, vagy akár tetszőleges képet is lehet berakni). A dokk-ból az ikonokat módosítani ,eltüntetni úgy tudod ha hosszan rányomsz az ikonra. Plussz ha jobbra-balra görgetet a dokkokat akkor lehet még ikonokkal telepakolni.
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
Küldtem neked priviben valamit. Nézd meg.
(#7714) atillaahun: Értem, nos hát ez ennyit tud. Van egy új launcher : Regina 3D Launcher még nem próbáltam. Esetleg nézd meg az mit tud.
Én meg vagyok elégedve a Launcher Pro Plus-al, mellette feltettem az SPB 3D-t, ugyh nekem így van, dehát ízlés kérdése.
Esetleg a SE Launcher-ben lehet az app drawer-ben variálni az ikonokkal, de az nem a gyorsaságáról híres.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz spence225 #7711 üzenetére
Igen, ha nagyon erőlködök ezzel a módszerrel ki lehet pucolni éppen a dock bar-t, hogy eltüntetem a hátteret, az ikonokat meg kidobálom belőle, csak ettől még ott marad egy sor üresség, ami foglalja a helyet a homescreen-emen, és a nagyobb widgetekből annyival kevesebb látszik.
A betűmérettel nem általában van gondom, csak az LPP widgetjeiben aprók. Más launcherekben én sem találkoztam még betűméret állítással, inkább mint widgetekből hiányolom.
App drawerben valóban meg lehet egyel növelni az oszlopok számát, de azért ez így magában igen szegényes, inkább a sorokat növelném, hogy ha kell valami ne kelljen gurigatni a listát, hanem egyből ott legyen egy képernyőn minden.
Köszi a küldeményt, már ismertem, de azt hiszem végülis mégis csak megmaradok az ADW-nél. Most éppen műxik gördülékenyen, inkább ébredés után szokott bekómázni vagy 5-10 mp-re.
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
válasz atillaahun #7714 üzenetére
Hát akkor használd egészséggel. mondjuk az ADW-re lehet elég sok témát letölteni ha jól tudom.
Igazából van egy pár launcher amiben vannak jó funkciók amiket összegyúrván kapnánk meg a tökéletes launchert. De hát ez van.
No én visszavonultam, joccakát mindenkinek !
-
daveeid
csendes tag
a faceebokot hogyan tudom szinkronizálni a telefonnal??főleg úgy hogy hotmailes vagyok..és valami gmailos accountot akar nekem ott a telefon csinálni!!!?? valaki,ötlet??
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Amit a mobilarena tesztelt 2.1-es androiddal nem ment a divx lejátszás, azt kérdezném a 2.2 tulajoktól, hogy ezen már le tud játszani szaggatásmentesen divx/xvid, filmeket?
Üdv,
Misi -
Glatius
őstag
válasz atillaahun #7689 üzenetére
Egy picit vitatkoznék...
"http://prohardver.hu/tema/temazgatunk_temazgatunk_avagy_mutasd_a_homescreen/hsz_1681-1681.html"
Ez az én LauncherPro Plus-om, kicst átszabva. Felismerhető?daveeid
Az Android fejlesztője a Google, ne csodálkozz, ha a Gmail fiókot támogatja alapvetően, mint szervert, ahová szinkronizálni tud. A FB pedig sokszor volt már, kereső segít.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
stefi68
addikt
A LauncherPro projekt újra életre kelt....
A 0.8.5 verzió magyarított változata letölthető a szokott helyről... (klikk a nevem alá)
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Mr. Q
tag
válasz anglergab #7593 üzenetére
Délután megnézek mindent, sajnos a délelőtt elég sűrű.
De nem emlékszem, hogy a dobozon fel lett volna tüntetve, hogy 2.2-es
Tegnap este sokat nyomkodtam, szerintem nagyon gyors, felraktam rá az angry birds riót simán szalad.
A kijelzője fantasztikus.
Az otthoni wifit rögtön fogta, netezni szuper jó rajta.[ Szerkesztve ]
Mr. Q
-
User64476
őstag
válasz Keeperv85 #7700 üzenetére
Ne haragudj de nem értem, hogy miért érzékelteted azt, hogy hazudozok. Nem egy újonc vagyok, aki adott esetben ideböfögi a hülyeséget és eltűnik. A telefonon magyar Froyo van, tudja a wifi tethert, megy vele minden amihez 2.2 kell. Nem kamu, nem ámítás, nem csalás, ez van. Screenshotot nem tudok csinálni, mert nem rootoltam, max majd lefotózom és felteszem valahova, persze az alapállás után abban sem vagyok biztos, hogy akkor meg nem fotosoppot fogsz kiáltani.
Azt gondoltam megosztom a dolgot, és ez többeknek örömet fog okozni, mert gondolom leszedhető valahogy a készülékről, és felhasználható a régebbi vagy más szolgáltatós modellek ROMozásához. Erre hümmögés meg kétkedés fogad... Pazar.
A PDF meg aztán sokat nyom a latban... Majd otthonról elküldöm neked a PDFet, csak kicseréltem a gyári kártyát a saját 4 gigásomra...
[ Szerkesztve ]
-
Najlahu
csendes tag
Sziasztok! a betűméret állítására van egy nagyon jó kis alkalmazás a marketben, érdemes a vaksiknak kipróbálni
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
-
Glatius
őstag
válasz User64476 #7726 üzenetére
Screenshot rendszergazda jog nélkül: Myphoneexplorer
Kell hozzá a PC-re is a progi, az is freeware.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Van valakinek linkje, ahonnan letölthetem a LauncherPro Plus Unlocker-t?
A régi LP-t le kellett szednem így hogy frissült 0.8.5-re, és ilyen verziójú Plust nem találok.
Az egész netet végigvadásztam, de nem találom ezt a fránya unlockert.
Előre is köszi! -
kelzsoca
félisten
Az a probléma hogy nincs warez
(#7726) Baskiria
Keeperv85 kollega csupán a különbséget keresi jelen esetben, ezért szeretett volna képet vagy pdf-t látni.
Azt hogy ezt nálad írta le, nem kell támadásnak venni, valószínűleg ő sem úgy gondolta.
ui: Az infókat köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Látta vki, hogy a Telenor holnap rendez egy ANDROID WORKSHOP PLANET-et?
Mindenki aki visz magával vmi használt mobile cuccot (készülék, töltő) kap vmi androidos ajándékot."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
csitatomi
csendes tag
válasz kelzsoca #7652 üzenetére
igen, ez a bekapcsolt állapot. egyébként mondom minden működik ha hívnak még fel is tudom venni, csak érted... akkor visszaviszem, de T-központba vigyem (Mammut, westend...) vagy oda ahol vettem (viszonteladó)? meg annyi hogy egyből cserélik, ha látják hogy esélytelen a dolog?
-
kelzsoca
félisten
válasz csitatomi #7742 üzenetére
Inkább a Westend-et próbáld meg, és ha van náluk készleten akkor mindenképpen ragaszkodj az azonnali cseréhez, ha azt mondják nem megoldható, köszönd meg és sétálj ki.
Ahogy olvasgatom a Mammut-ba ne vidd, ott biztos nem cserélnek.
Mondanám még az Arena plázát, de oda ma már megy egy emberke, jó lenne ha kicsit szétoszlana a hibás készülékek visszavétele jópár boltra, mert ha 1 helyre megy mindenki abból jó nem lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest