- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz kelzsoca #177 üzenetére
Ha nem vettétek volna észre, eddig nemigen szólalttam ez miatt fel, addig nincs is baj, ha csak ott az a gomb. De ha már folyamat fel van emlegetve, az kicsit más tészta.
Az adható adomány és a kötelező pénzbeszedés között nem igaz hogy nem látod a különbséget...
De Én ponthogy látom, és az adható-t nem emlegetik fel állandóan (legyen ott és kész, nem kell örökösen visszatérni rá).
Nem 1 ember írt már neked, hogy néha hogy válaszolsz, vagy mennyire nem akarsz segíteni, sőt volt már pár utalásod is, hogy ez vagy az tett már a kalapba, ő megérdemli, vagy ő kérhet ezt-azt, sőt, engedélyezve van a privát is számára.És mint látod, úgy kezdtem: Senkit nem akarok megbántani. És szerintem az itt leírtakból le lehet szűrni, hogy nem a gombbal van a baj, hanem az állandó felemlegetéssel (akár a te, akár más részéről)
(#178) eldiablo: Jól írtad, kinn van és kész. Se több, se kevesebb. (nem folyamatosan visszatérő fórumtéma)
(#180) B-L-A-C-K : Igen, így van. De aki úgy gondolja az látja a lehetőséget mikor letölti, nem kell az orra alá dörgölni párszáz oldalanként, hogy megint ugyanazon téma köré épüljön xy db hsz, az amúgy sem kevésből.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest