Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz kelzsoca #177 üzenetére

Ha nem vettétek volna észre, eddig nemigen szólalttam ez miatt fel, addig nincs is baj, ha csak ott az a gomb. De ha már folyamat fel van emlegetve, az kicsit más tészta.

Az adható adomány és a kötelező pénzbeszedés között nem igaz hogy nem látod a különbséget...

De Én ponthogy látom, és az adható-t nem emlegetik fel állandóan (legyen ott és kész, nem kell örökösen visszatérni rá).
    Nem 1 ember írt már neked, hogy néha hogy válaszolsz, vagy mennyire nem akarsz segíteni, sőt volt már pár utalásod is, hogy ez vagy az tett már a kalapba, ő megérdemli, vagy ő kérhet ezt-azt, sőt, engedélyezve van a privát is számára.

És mint látod, úgy kezdtem: Senkit nem akarok megbántani. És szerintem az itt leírtakból le lehet szűrni, hogy nem a gombbal van a baj, hanem az állandó felemlegetéssel (akár a te, akár más részéről) :R

(#178) eldiablo: Jól írtad, kinn van és kész. Se több, se kevesebb. (nem folyamatosan visszatérő fórumtéma)

(#180) B-L-A-C-K : Igen, így van. De aki úgy gondolja az látja a lehetőséget mikor letölti, nem kell az orra alá dörgölni párszáz oldalanként, hogy megint ugyanazon téma köré épüljön xy db hsz, az amúgy sem kevésből.

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Aktív témák