Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz socketbind #17145 üzenetére
A CM wifije a Swedish Spring ROM-mal mixelve nagyjabol megoldja a problemadat (feleber allapotban marad). Probald ki, az en blogomban szereplo ROMban tutira a CM wifi van, ha gondolod leszeded-kiszeded.
-
-
ben016
csendes tag
köszönöm szépen a segítségeket nagyon jól jött és főleg köszönöm Kelzsocának a romot mert elég jó.
Gondi Bence
-
socketbind
csendes tag
Amúgy akkuoptimalizálás szempontjából ki lehetne próbálni a powertopot, talán adna valamiféle használható infót. Androidos verzió létezik de nagyon nincs kedvem lefordítani, a binárisokat pedig már eltávolították. Amúgy elvileg működne a dolog mert a gyári kernel CONFIG_TIMER_STATS-al van fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz socketbind #17160 üzenetére
Nem szorosan a témához kapcsolódik, de ha már programozás: nem tudsz esetleg valamit olyan alkalmazásról, ami a Windows alól is képes a rom-ok összetevőit (Java, C etc...) lefordítani? Mielőtt úgy tűnne, hogy ennyire hülye vagyok: Eclipse & Netbeans "páros" kipróbálva. Nem igazán (inkább egyáltalán) nem tudnak fordítani project állományok nélkül Android alatt/alá, az NDK-van meg aztán pláne nincsenek jóban. Linuxot nem szeretnék használni, úgyhogy tanácstalan vagyok...
-
socketbind
csendes tag
válasz Keeperv85 #17162 üzenetére
Az "alkalmazás" amire gondolsz a gnu toolchain (gcc, make, binutils, stb.) amiből lenne windowsos változat (vagy windowson futó de cygwines) de nem hiszem hogy a windowsos toolchainnel le tudnád fordítani az androidot.
A fordításhoz szükséges egy build környezet beállítása:
http://source.android.com/source/initializing.htmlAmint látod ezeket a lépéseket csak Linuxon vagy Mac OS Xen tudod végrehajtani. Miután ez megvan letöltöd a forrást és feltett eszközökkel lefordítod. A bal oldali menüben megtalálod ezeket a lépéseket is.
Viszont ha tényleg ROMot vagy annak a komponenseit szeretnéd lefordítani akkor inkább Cyanogent fordíts, mert nekik már van egy szépen bekonfigurált biztosan kompatbilis környezet:
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Compile_CyanogenMod_for_BladeSzerintem nem túl vészes a dolog, én is majd kipróbálom de én inkább 2.2es környezetet akarok a 2.3as cyanogen helyett.
-
cruyff
tag
Sziasztok!
Régen jártam már Blade fórumon és nagyon érdekelne, hogy van-e hivatalos, 2.2-es T-s frissítés a telóra??
(olvasgattam visszafelé, de csak bizonytalan válaszokat találtam, akkor most van?) -
Keeperv85
nagyúr
válasz socketbind #17163 üzenetére
Igen, a Linuxos megoldás számomra is ismert, de idegenkedem csak egy-egy ilyen beavatkozás miatt komplett operációs rendszert cserélni. Windowsom van jogtiszta, nem szívesen váltanám le Linuxra egy-egy esetlegesen érdektelenségbe fulladt projekt kivitele miatt. Az a félmegoldás meg most nem játszik egy ideje, hogy feltegyem a Windows mellé, mert az eddig használt HDD-m "úgy döntött" nem óhajt tovább közreműködni és beadta a kulcsot, a másikat meg (azon van Windows) érthető okokból nem szeretném ugye particionálni.
Persze, természetesen a CM7-ről van szó, kicsit mélyebben, mint ahogy egyébként át lehet alakítani. Nem is kell jobb tanulás annál, csak hát ugye lenne mivel nekilátni előbb...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz socketbind #17168 üzenetére
Az összesen 1GB memóriám és az egy magos CPU-n kívül? Semmi, az ég világon Csak "évekig" tart vele egy 200 KB-os forrás fordítása, bár kétségtelenül működik.
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
[linket adok, mert nem sikerült kitennem a képet:S]
Na, egyik ismerősömnek itt a telefonja nállam frissíteni. készítettem egy képet a két készülékről, érdemes megnézni:] a jobboldali a régi szériás blade még a megjelenésből, a baloldali pedig az újabb(csodazipp utáni korszak)[A hangsúly a színárnyalatokon van]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kérlek, ha létezik ilyesmi, ajánljatok olyan appot Froyora, amivel növelhető a Blade-nél a videofelvétel felbontása, minősége. Ha bizonyos korábbi hozzászólásokat jól értelmeztem, akkor főzött ROM-ok tudnak ilyet, de én nem akarok főzött ROM-ot.
Köszönet. -
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Egyik kollégám most tervezi a penge beszerzését. Olyan kérdésem lenne azokhoz akik nemrég vásároltak hogy a T-mobil -ban vásárolt készülékek között találkozott valaki valamiféle hibával szériahibával ami miatt vissza kellet mondjuk vinni ?
A mostani készletekről való infókkal kapcsolatban elvesztettem a fonalat, mivel én még az elsők között vettem
-
phantom88
tag
-
kezdő
senior tag
Hi!
Kicsit nem követtem a topicot és ennek hála most kb. semmit se vágok.
Látom jött hivatalos T-Mobile 2.2.
Viszont a ma megjelent kelzsoca T-s romhoz az van írva csak Gen2-re és nem támogatott a gen1-ről gen2-re váltás, várjuk meg a hivatalos módot.
Na már most a T-Mobile gen1-es telókat árult, a frissítése nem gen2-esíti azokat hivatalosan?
Lehet hülyeséget kérdeztem most, de tényleg érdekel. -
umek7
őstag
Ha a format /sd-ext-nél azt írja hogy "no app2sd partition found. skipping format of /sd-ext." akkor elszúrtam valamit a partícionálásnál ugye?
(#17178) kezdő: A T-s update megcsinálja a gen1-gen2 updateot is, szóval elsőnek azt, majd mehet rá a főzött ROM.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz phantom88 #17177 üzenetére
Semmi probléma, csak az hogy akkor nem tudjuk felhívni a boltot, hogy van-e épp készleten, mert nem szeretünk feleslegesen sétálni
(#17181) umek7: Csak annyi, hogy nincs sd-ext partíció a kártyádon. (De talán nem is kell neked )
(#17180) szezso15:
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Sebi2
csendes tag
Sziasztok! Sajnos a Blade-emet baleset érte, összetört rajta az üveg, és meghalt az érintőképernyő. Nem tud valamelyikőtök eladó előlapot, vagy komplett hibás készüléket?
Előre is köszi! -
spence225
aktív tag
válasz sing1ep1ayer #17184 üzenetére
Köszi a választ !
Kollega tőlem kérdezgetett de a mostani szériákról nem tudtam neki sokat mondani, mert az enyém is tavalyi.
-
Glatius
őstag
Nem biztos, hogy hibáztál, a 3.0.1.4-es verzió bugos, és a Mount USB storage nem működik. (a Modaco Gen2 konverterében is ez van, és ha felkészületlenül fog egy ROM telepítéshez, akkor kiveri az USERT a víz)
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
umek7
őstag
Elsőnek megcsináltam a FAT32 (1550 mb) part.-ot majd az EXT2-t (maradék), primary mindkettő, klappolt is nem volt semmi probléma. Most ahogy Full romot akarok telepíteni pedig kiderül hogy mégsem oké minden.
(#17189) Glatius Igen a 3.0.1.4-es verzió van fent. Oké köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Mint recovery működik, egy újat fel lehet vele tölteni, mindjárt linkelem.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
bodoraudio
aktív tag
cm 7 n75-nél volt már másnak is hogy nem volt mobil hálózat elérhető?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bodoraudio #17194 üzenetére
Éppen most akartam megkérdezni, hogy: "van még olyan hülye rajtam kívül, aki CM7 n75-öst használ?" de megelőztél, mire eljutottam volna a kérdésig....
-
tmagic
tag
sziasztok,mikor rakom fel recoveryből az uj kelzsoca t1 fingerprintet azt irja hogy eredeti rom vodafone 2.2 most akkor ez nem t-mobile 2.2?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest