- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Látom ma is korán nyitott az online kocsma, ma éppen ki a pultos?
-
pista59
őstag
Pszt!
Szivárognak az antialkoholistákA győztes féreg irtó baktérium
-
Glatius
őstag
válasz pista59 #3753 üzenetére
Hadd szivárogjanak! Különben sohse javulnak meg....
Hát kitől kéne megtudniuk, hogy a gátlások az alkoholban oldódnak legjobban???
Megnyitott az akadémia kémia tanszéke is.... Avagy Lükedémia?
Szójjatok' ha sok vagyok![ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
pista59
őstag
válasz Glatius #3755 üzenetére
Akkor pedig tele vagyok oldott gátlással. Ha folyamatosan nem tartom oldott állapotban, megszilárdul, és hasonlatos lesz, mint a vesekő.
És ha már itten a tudományos oldalról vizsgálódunk, meg kell jegyezni, hogy a víz is oldja a gátlásokat, például a szakirodalom nem ismer gátlásos vizihullát[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
pista59
őstag
Ja, nyelvújítás, meleg, stb.
A Lükedémia megnevezés érdekes, találó, lényegre törő, beszédes.........
A felületes olvasó esetleg negatív kicsengést láthat benne, de természetesen nem jól látja.A valóságban ántik hellász attitűdje van a szónak, és ez csak emeli a szakemberek, tudósok (mint mi) előtt a tekintélyét.
-
umek7
őstag
Ne vitázzatok, igyatok.
-
Glatius
őstag
Ne heveskedjetek vele! Lesz negyven esztendeje, nem lesz gyermek s nem fecseg helytelent...
pista59 A hellenisztikának igen lényeges eleme a bor.... szóval olyan tanszék is kell.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
pista59
őstag
Keveset ittam, ez már a vég
Aztat képzeltem, hogy ez a másik off topik, és off-ba tettem az okosságot
Megyek, keresek moderátort[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
kalimera :-)
itt Sartiban a Mythos nevű serital a kedvenc, eztadják minden gyrososnál, de valoban jo is.
a fiam Zakinthoson az Alpha nevűt favorizálta, és aszondja az is jófajta serital volt.annyit tennék még hozzá a bléd dicséretére, hogy bár tegnap az első napom valamiért nem meng rajta a mobilnet, mára egyet aludtunk rája és már jó, mint látjátok, remekül kiszolgálja a tabletet.:-)
CSAK EGÉSZSÉG LEGYEN MEG TÉRERŐ MEG SÖR :-) -
stigma
addikt
Hali, holnap érkezőben lévő Blade-hez szeretnék némi infót kérni tőletek , és elég lesz szerintem ide írnom majd.
-Hogy érdemes első körben tölteni a telefont?
Kibontom a dobozból, csutra lemerítem, majd teljesen feltöltöm , kisütöm és jó is lesz majd?Annyit tudok, mondta haverom kezdetben a ROM-ot ne tegyem át 2.3.4-re hanem az alap rommal használjam majd kb 2 hétig míg nincs semmi hibája utána updatelhetem majd.
Segítséget előre is köszi.
Amúgy itt találtam egy leírást hogy érdemes megkereseni és tölteni a telót.[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
umek7
őstag
Ezt a leírást, meg akksi kalibrációt még most felejtsd el. Nincs szükség semmi ilyenre, egyszerűen csak használd a telefonod. legalább 3, de inkább 5 feltöltési ciklus kell ahhoz hogy beálljon az akkuidő. Első alkalomkor merítsd le totál hogy kikapcsoljon, aztán a többi lemerülés-feltöltés ciklusnál már tedd 1-3% nál töltőre.
ROM témakörhöz pedig igen, használd elsőnek a gyárit pár hétig, ismerkedj meg vele, légy tisztában elsőnek a dolgokkal, aztán lehet majd ROM-olni. Nem maradsz le semmiről, sőt.. csak a saját érdekedben mondom.
Szerk: Amúgy meg ezt a rendes ZTE Blade topikban is kérdezheted, ez az off topic, itt mindenről beszélünk csak a készülékről nem
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
szezso visszajár, mint egy kísértet
Nem emlékszem, a Nexus előtt is kényszerzubbonyos avatarja volt?A győztes féreg irtó baktérium
-
szezso15
addikt
válasz pista59 #3784 üzenetére
Nyaralok azért tűnök fel csak néha-néha, amúgy rííd onlájba vagyok ahogy umek7 megírrta
Hisz az ő akarata megmásíthatatlan(bazd de hosszú szó...megszomjazok tőle )A kényszerzubbonyos ávátár meg van volt és lesz is
Amúgy oly meleg van, bedobok valami borsodit
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
ux1
addikt
Olvasgatom a másik offot: ékezetes SMS témában. Eme mondatokkal egyszerűen lehet tesztelni:
- Zártkörű nőújító ülés
- Gyümölcsvédő ágyúfűnyíró
- Nyúlfülvágó térközsűrítő
- Ötágú ütőműbénító
- Tűzön tíz órát égő nyúlfül(#3789) szezso15
És mi lesz a következő??? A GUMINŐ???
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Pumika1975
senior tag
na végre mindenki az ivással foglalkozik!!!
win 10, ....múkodj!
-
Glatius
őstag
Pálinkás jó reggelt! - hogy a témánál maradjak...
Asszem itt kell elmesélnem a tegnap esti élményemet:
Egy volt kollégával futottam össze, hívtak, elővettem a Blade-et. Elkérte, megcsodálta, 5-6 percet tapicskolta és mikor visszaadta, azt mondta, hogy:
-Qrva jók ezek a HTC-k, tegnap volt a kezemben egy ZTE telefon, hát az annyira kínai szar....Azt tanácsoltam neki, hogy inkább igyon, mert az esetleg meglátszik rajta, nem úgy mint a hat elemi....
-
kelzsoca
félisten
Jó reggelt szeszrabszolgák
szeszrabszolga=alkohol tartalmú italnak alárendelt személy(ek)
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Látom a mai szeszmecsere is megnyílt
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest