Hirdetés

Aktív témák

  • vadászcsiga

    félisten

    Nos asszem kipróbáltam szinte az összes 2.1-es és 2.2-es romot, maradt a BlaidVillain 1.1.0, illetve ez a verzió de ahogy olvastam nem sokban különbözik az eredetitől. Szinte az összes dolgot kiszedtem belőle amit belerakott és kicseréltem az én kedvelt dolgaimat (xt9, stock launcher/mi a fene abban 13 Mb!?/, 3Dgallery stb.) és nekem ez a leghasználhatóbb.

    Gyors mint a villám, valószinű ez a heap size méretének köszönhető ami ugye 48-on van. Bár ezt az értéket próbáltam emelni az előző romoknál is igaz 48-ra egyszer sem de egyik sem volt ilyen látványosan gyors. Azt hittem ez lassítja az egyszerre megnyitott programok sebességét de nem. Van ennek valami negatív hatása mert én egyelőre semmi rosszat nem tapasztalok, úgy nyilnak meg az appok ahogy azt mindig is szerettem volna, gondolkodás nélkül.

    Az érdekelne még hogy mondjuk a gyári T-s rom heap size-át feltolnám 48-ra akkor ugyanezt érném-e el? Annyit flesselgettem hogy most nincs kedvem kipróbálni de mondjuk akinekk rootolt Té van fent kipróbálhatná. Köszi.

    Sajnos egyik Froyo sem hozta meg a várt élményt ezért szerintem még mindig a 2.1 a nyerő rom, ezen belül meg a BlaidVillain

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák