- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Glatius
őstag
16G a hivatalos verzió, azt hiszem egyszer említette valaki, hogy eszi a 32GB-osat is, erre viszont nincs semmi bizonyíték. .avi formátumot csak szoftveres támogatással tud lejátszani, ezért dadogós, akadozós. mp4 formátumba konvertálva kisebb csoda. Akku és proci kímélése érdekében használj natív felbontást.
Flash lejátszást a processzor nem tud. Speciális alkalmazás a Youtube tartalmakat képes megjeleníteni, de szoftveresen sok erőforrást igényel.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan budapesti T-mobile boltot ahol lehet most kapni Blade-et? Webshopban nincs, és Nagykátán sem.Aláírás
-
orrlyuk
aktív tag
Ha valaki nem látta még, a T-nél megjött a Galaxy Ace és a Mini is, mindkettő a Blade fölé árazva. (És 2.2-vel.) Maradtunk belépő-kategória!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
embe
nagyúr
válasz rzerge #41698 üzenetére
Ezzel a különböző alkalmazások telepítése közben újra induló telóval én is találkoztam.
-
Glatius
őstag
-
Kombat
őstag
Az auto-sync-et nem lehet beállítani, hogy milyen időközönként szinkronizáljon?
Esetleg külön program erre?
-
Frozzy
őstag
cm7 Nightly13-ban van valami változás? vagy csak átírták a nevét megint.!?.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Saccco
nagyúr
"Mi ez a nagy fellángolás ezzel a nighty 13-al?
Mivet tud kelzsoca flb r8ánál többet?"Például ez már 2.3 alapú. A Cyanogen zseniális romokat készít.
Még gyerekcipőben jár a Blade verzió, de ha összeáll...(Milyen volt fosss és ha összeáll akkor lehet még sz@r is... Hetihetesbe mesélte valaki)
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
barnam_
nagyúr
Most nézem a T webshop-ot:
2 év hűség MM-S előfizetéssel, rendes ár: 7990, kedvezmény: -3000 Ft (37,55%), 4990Ft. Lehet csak elírásturho: FLAC-ot külön lejátszóval tud, de a Blade gyenge zenei képessége mellett nincs igazán rá szükség :/
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
Tud losslesst, nálam a PowerAmp full verziója szépen viszi, bár a cue+ape/flac öszeállítás nem működött még a legutóbb. Ape esetén a komolyabb tömörítést (extreme / insane) sem szereti, de proci alapján ez nem is csoda. A FLACcal nincs ilyen gond.
-
Szerintem hifire kötve kifejezetten jó hangja van. Úgy van normális basszus is.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
válasz csaresz002 #41572 üzenetére
Helló!
Engem érdekel hogy sikerült lejátszásra bírni! Kelzsoca féle flb-r9-hun all in rom van fent nálam.
-
válasz JOEKER15 #41589 üzenetére
helló!
Ha Kingston class 4 8gb-os akkor cseréld másik kártyára! Azzal nem működik a Blade. Én is így jártam. Szó nélkül cserélték egy SanDisk kártyára, azzal ok.
Bocsánat a dupláért, ez utóbbi kettő privát akart lenni.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
avi filmet próbáljátok ki az arcMedia- progival marketből, meglepő, de az 1.2GB avi filmet is viszi simán.
resch13
Ezért van az aprohirdetés hogy ott hirdesd.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
esox
senior tag
válasz sto1911 #41721 üzenetére
Silicon Power 8GB microSDHC memóriakártya (Class6) + SD adapter - nekem ez van, gyors és hibátlan a blade-ben (ext2 + fat32 partícionálás mellett).
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
gps76
őstag
válasz orrlyuk #41706 üzenetére
Az nem baj,ha árban belépő kategória,de tudásban veri bármelyik hasonló tudású készüléket. Volt már sokféle androidos telefonom,de ez a desire,galaxy s mellett simán megállja a helyét.
Valaki tud olyat csinálni,hogy pl. egy desire romból kiszedi a képnézegetőt,meg a pdf olvasót,és megcsinálja hogy ezen is települjön? mert azok nagyon jók. -
Glatius
őstag
Kiszedni nem lenne probléma... de ha nagyon típusspecifikus akkor értelmetlen. Ha nem az, akkor fenn van a marketen, de ha azt az alkalmazást a Blade nem látja, azért van, mert valami miatt kevés a futtatáshoz. Ilyen nyomós ok lehet pl. a flash, amire a Blade nem képes
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
Valaki kötött már biztosítást a telójára a T-mobile-nál? A feltételeknél az áll, hogy "A szolgáltatásra a készülékvásárlás időpontjában lehet előfizetni, vagy a készülékvásárlástól számított 60 napon belül, a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával."
Még benne vagyok a 60 napba, de a sérülésmentes telefon felmutatása mit takar? Ha nekem az FLB-R8-as ROM van fent és úgy viszem be, akkor elküldenek a francba nem? Vagy csak megmutatom az eladónak hogy jéé nézd áá semmi módosítás nincs benne, ez csak egy másik home launcher alkalmazás azért ilyen, minden működik benne, és ennyi?Kár esetén:
"5. A Mobiltelefon-szolgáltató szervize minden Készüléket megvizsgál, amelynek során
ellenőrzi a kárbejelentésben adott információkat."
Szal ha széttörik véletlenül és custom rom van benne, akkor buktam? Vagy mondjuk a kijelző megy tropára mert leesik, és nem tudom visszarakni vakon az alap romot(mert még nem is próbáltam hogy kell), és ők valamilyen furmányos módon meg tudják nézni a memóriáját és látják, hogy ez bizony módosítás, szintén fail számomra?Továbbá feltételként ezt jelölik meg:
"1. A Biztosított köteles minden ésszerű óvintézkedést megtenni és megfelelő
gondosságot tanúsítani annak érdekében, hogy megvédje a Készüléket a
Véletlenszerű Károsodással, Rongálással vagy Lopással szemben. A Biztosított
továbbá köteles a Készüléket megfelelő műszaki állapotban tartani."
Na most ez mit takar? És hogy tudják ezt leellenőrizni hogy én mennyire vigyáztam rá? Meg kell mutatni nekik, hogy itt a tok, ebben szokott pihenni? Vagy nem lehet nadrágzsebben hordani?És ekkor mentesülnek a javítás alól:
"b. ha a Biztosítási Eseményt a Biztosított jogellenesen, szándékosan, vagy súlyosan
gondatlanul okozta. A Biztosító a Biztosított súlyosan gondatlan magatartásának tekinti
a nagyfokú gondatlanságból, nem rendeltetésszerű vagy helytelen használatból,
vandalizmusból, helytelen tárolásból vagy egyéb olyan magatartásból adódó kárt,
amelynek a bekövetkezését előre lehetett látni;
c. ha a Biztosított módosítja, megváltoztatja vagy átalakítja a Készülékét"
Ismét, hogy tudják ellenőrizni, hogy gondatlan voltam-e? Jelen helyzetben egyáltalán mit takar a számukra, hogy gondatlan valaki? Ez kicsit szubjektív megfogalmazás számomra. Ebből kicsit azt szűröm le, hogy ha minden ok nélkül kiesik a kezemből a telefon akkor megtagadhatják a cserét/javítást, ha mondjuk épp olyan kedvük van.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ha megkötném a szerződést és baja lenne a telefonomnak, minden sz@rba belekötnének és még én lennék a paraszt a végén, hogy egyáltalán visszavittem a telefont... -
Glatius
őstag
válasz csandi86 #41727 üzenetére
Mindenképpen ellenőrzi: vagy szervízkóddal (*#06#) vagy leveszi a hátlapot is, és IMEI alapján azonosítja, hogy valóban azt a készüléket vitted-e oda, mint ami a számlán van. Hogy szoftverbe belenéz-e.... sose lehet tudni. Ha akarják, ennek a fórumnak 10 perces olvasgatása után is megtehetik.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Éjjel kijött a CM nightly 13, csinálok belőle egy normális, használható verziót és még a mai napon elérhetővé teszem.
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz kelzsoca #41730 üzenetére
Mester!
ha így lesz, akkor hamar eléggé el fog terjedni. A kicsit nyavalyás kinti CM-közösség nem szentel nagy figyelmet a problémának, ezért jelzem: az általam próbált verziókban a 2.1 camera appja van, csak kicsi felbontásban vesz fel. Szerinted nehéz volna belepakolni a 2.2-ben használt VGA-sat?
Hála és köszönet!
-
csandi86
csendes tag
válasz Glatius #41729 üzenetére
Végül is nem az lenne a probléma, hogy mikor beviszem leellenőrzik, mert csinálok a mostaniról backupot, aztán arra az időre meg visszarakom a gyári romot, hanem mikor elromlik/eltörik esetleg. Ha van rá módszerük, hogy le tudják ellenőrizni a memórián lévő dolgokat kijelzőtörés esetén vagy mittomén, akkor gondolom meg is fogják tenni. Csak persze ezt nem tudom, hogy meg tudják-e tenni.
-
Glatius
őstag
válasz csandi86 #41727 üzenetére
Tudomásul kell venni: Nem azért kötik a szerződést, hogy mindenki háromhavonta cseréltesse a telefonját. A biztosítási csalás pedig bűncselekmény, erről kár a fórumban vitát nyitni.
A kijelző esetleges törése pedig a hozzáértőt nem akadályozza meg abban, hogy bármihez hozzáférjen a telón. Persze ez nem egy ügyfélpultos tudását igényli...[ Szerkesztve ]
-
csandi86
csendes tag
válasz Glatius #41734 üzenetére
Jó hát nekem sem az a célom, hogy direkt széttörjem a telefonomat és kapjak helyette újat félévente. Csak ugye custom rom szempontjából próbáltam megközelíteni a témát. De akkor lehet jobban járok, ha saját magamnak mindig rakok félre egy kicsit, aztán ha baja lesz veszek újat.
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #41730 üzenetére
Hogy érted, hogy normális, használható verziót? Mindennapi használatra alkalmasat? Az nagy fricska lenne a CM-es srácoknak
(#41727) csandi86: szerintem ha tényleg véletlenül összetöröd a telefont, nem fognak szívózni, kicserélik. Ha csak az üveg reped be, akkor még működik a telefon, a gyári romot simán visszatudod tenni. Ha meg ripityára törik, nem hiszem hogy azzal foglalkoznának, vajon milyen rom volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
Saccco
nagyúr
válasz kelzsoca #41738 üzenetére
"A2SD+ bekapcsolása/aktiválása"
Ezt nem inkább kikapcsolni kellene benne? Nem elég a sima app2sd? Úgyis csak gyors kártyával van értelme a dalvik átmozgatásának.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelzsoca
félisten
válasz Saccco #41739 üzenetére
Rendben lesz így is, most próbáltam és egy class 4-es kártyával szépen megy.
De majd megnézem alap A2SD-vel is, hogy mi a helyzet.
(#41741) Glatius
A ZTE modell a sor végén kullog, a fő profil a HTC modellek és azok tulajdonosai.
Nyilván Te is azon a telefonon dolgoznál ahol a felhasználói réteg tehetősebb, és több adományt küldenek nem?[ Szerkesztve ]
-
bodoraudio
aktív tag
Nagyon szuper kezd lenni a cm rom,igazán jól használható a hibák már nem nagyon zavaróak persze még van mit javítani.
a Magyar nyelv is elégséges.[ Szerkesztve ]
-
Lajibáttya
csendes tag
válasz Lajibáttya #41693 üzenetére
Csak gratulálni tudok itt minden fórumtársnak. A Romokat szerkesztitek ide-oda, de egy egyszerű kérdésre, amit már kétszer feltettem nem tudtok válaszolni, háát ez elgondolkodtató. Most ez itt szakmai fórum lenne, vagy rom főző vetélkedő?
Felteszem harmadszor is a kérdésem, bízom benne kapok legalább egy értelmes választ hozzáértő embertől:
ZTE Blade-en amennyiben biztonsági mentést szeretnék készíteni a névjegyeimről az SD kártyára, csak az első kontaktról csinál a telefon vcf fájlt. Ugyanez a helyzet a NetQuin menürontja alatt található Backup esetén is. A telefonon a T-Mobilról letöltött Android 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B03 ROM van, buher...álva nem volt, nincs rootolva, semmilyen zavaró app nincs telepítve a szükségeseken kívül. Az SD kártya 2GB-os, elég szabad hely van rajta.Arthur Bloch:Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
-
tpeti78
senior tag
válasz Lajibáttya #41748 üzenetére
Amennyiben ez segitség,nekem simán kimásolja mindet....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Glatius
őstag
válasz Lajibáttya #41748 üzenetére
Ne vedd leszúrásnak, de mindenki olvasta a kérdésedet, és mindenki válaszolt aki tudott. A helyzet az, hogy ahogy nem lehet autót javítani fórumon keresztül, telefon hibát is nehéz megcsinálni. Annyit mondhatok, hogy egyedinek tűnő hibád van, szerintem még senki sem találkozott ilyennel. Megjegyzem, hogy ezen esetek többsége user hiba (például nem a SIM-en vannak a kontaktok?).
A jól megfizetett T-mobile ügyfélszolgálatnál is kérdezted háromszor?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest