- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz powers #41551 üzenetére
aham ez nagyon érdekes...
én jelenleg még nem raktam fel mert - majd kelzsoca megmondja - nekem 02-13-ai FLB_R8_Hun_update van fent, és nemtom hogy kompatibilis-e vele.
fent olvastad a megkerülős utólagos megoldásomat?? (#41434)
kelzsoca:ahogy látom akkor nem a Camera.apk volt a ludas? (deviceinfo?)
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom kinek mi baja van a PowerAmp-el, de nálam az R8 Full romban oda-vissza tesztelve van és semmi baja. Kicsit user error-nak tűnik nekem a dolog. Megadtátok neki, hol kell keresni az mp3-akat?
-
csaresz002
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz csaresz002 #41560 üzenetére
Hogyan másoltál te a telóra zenéket? Mondom, hogy user error!
-
kelzsoca
félisten
válasz csaresz002 #41560 üzenetére
Jajj
(#41561) Keeperv85
Mint az esetek nagy többsége.
[ Szerkesztve ]
-
JOEKER15
csendes tag
Üdv. Olyan problémám lenne a telóval, hogy nem érzékel egy 8GB-s memória kártyát.A kártyát 3 másik mobil és a kátyaolvasóm is érzékeli.ezzel szemben a telefon azt írja hogy a kártya illesztése sikertelen, sérült, formázzam le. miután leformázom akkor is ezt írja ki. Ezt miért csinálja illetve van e megoldás?
-
Akos2110
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
hali
olvastam _X10Dead_ irasat az akksi full tölteseröl de az 5. pontot nem ertem, ahol azt irja, hogy "Bootoljunk be Clockwork-be, majd wipe-oljuk a battery stats-t." Hol ez a clockwork?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
HRicky
tag
Valami infó, hogy mikor jön a hivatalos 2.2?
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Akos2110 #41500 üzenetére
"- rom telepítése során milyen problémák léphetnek fel amit később nem tudok visszaállítani?"
Nincs olyan, minden javítható."- ugye nem függetleníti a telefont a custom rom?"
Fizikailag nem."- hol találok teljes leírást rom felrakásához (tudom 1ső hsz de az nagyon kaotikus)"
Sok embernek sikerült az alapján.(#41565) Xmodule:
Az a recovery, ha gyári rendszered van akkor olyanod nincs.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rzerge
aktív tag
Hallo!
A mai nap történt a következő eset:
egyszer csak a poweramp felmondta a szolgálatot, nem volt hajlandó cisnálni semmit, azt írta ki, hogy nem jó a licensem, és hogy csináljak ezzel vmit. Mivel melóban voltam, igy gyorsan újraraktam a powerampot, de a telefon nem akarta az igazságot, és ujraindult közben. Eztuán én is újraindítottam, és ezután már nem látta a telepített programokat a teló. Sőt egy-két mp3 fájlom is eltünt...
Mi lehetett vajh? Sd hiba, user error(?), vagy az ufo-k?"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
sunahunter
senior tag
válasz Pumika1975 #41574 üzenetére
olyan nem jön ami karbon hatlapot tartalmaz?
-
Joshi
titán
válasz sunahunter #41578 üzenetére
Az hogy mi hasznos és mi nem egy romban az szubjektív, itt inkább a stabilitás a fontos na és a különböző összetevők hibátlan működése(wifi, kamera stb).
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz sunahunter #41581 üzenetére
Madgie már mutatott képet is róla a fórumban.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gps76
őstag
Arra tud valaki megoldást,hogy egy galaxy s-ről küldött fájl bluetooth-on nem érkezik meg?
Ha a blade küld visszafelé,úgy működik a dolog. -
tpeti78
senior tag
válasz csaresz002 #41572 üzenetére
(PowerAmp probléma már egy jó ideje megoldva...)
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Xmodule
őstag
köszi a valaszokat. gyari rom van rajta es az is marad.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
JOEKER15
csendes tag
Na de emberk ha vala ki tudja erre a megoldást:
Üdv. Olyan problémám lenne a telóval, hogy nem érzékel egy 8GB-s memória kártyát.A kártyát 3 másik mobil és a kátyaolvasóm is érzékeli.ezzel szemben a telefon azt írja hogy a kártya illesztése sikertelen, sérült, formázzam le. miután leformázom akkor is ezt írja ki. Ezt miért csinálja illetve van e megoldás?
Irjon már valamit pls -
Akos2110
aktív tag
Pontosan az mit jelent hogy fizikailag nem függetleníti a rom a telót? Melyik a legstabilabb rom jelenleg?
-
Drbonci
aktív tag
Van olyan program ami a gmail-ra menti az sms-eket és a hiváslitát (smsbackup+kivül) ????
-
Kombat
őstag
Ez a hálózat eldobás nálam is előfordul.
Meg van olyan problémám is, hogy sokszor kapok sms-t, hogy volt nem fogadott hívásom, pedig van térerőm.
Ez úgy néz ki, hogy megcsörgetem a főnököt, hogy hívjon vissza, erre jön az sms, majd utána vagy megpróbál még egyszer felhívni vagy én hívom újra.Erre esetleg valami tippje valakinek?
-
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #41587 üzenetére
le kell törölni,data-t is törölni,aztán visszarakni és már megy is.......
-
tpeti78
senior tag
válasz csaresz002 #41587 üzenetére
Hát,a pontos idöpontot nem jegyeztem fel,de nálam bö egy hete biztosan megy,elötte pedig nagyon nem akarta a jot....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet, a névjegyzékbe szereplő emberekhez hozzárendelni a facebook képüket? Elvileg a facebook for android alkalmazással lehet, de a beállításoknál semmi olyan nincs, hogy szinkronizálás:S
A beállításoknál a "fiókok és szinkronizáció"-nál, rámegyek, hogy Fiók felvétele ott megjelenik a facebook, de ha rámegyek visszadob:S
Gyári minden.
előre is köszi
üdv
pac -
dani3019
csendes tag
Üdv. egy kis segítségre lenne szükségem.Kelzsoca általad készített romot tettem fel : FLB-R8_HUN_update_lite A romot a 3.0.0.6-os recoveryvel tettem fel, előtte ezzel partícionáltam/formáztam meg az SD kártyát is ext2+fat32-re!!!. Az lenne a kérdésem hogy az a2sd működését hogy tudom leellenőrizni,vagy valahogy előhozni valami felületét. előre is köszi. üdv Dániel
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest