- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz Lajibáttya #41748 üzenetére
Off-ot alapból nem olvasok el, főleg ha hosszú, szóval...
Amúgy szerintem ne vcf-be mentsd a névjegyeket, hanem a Google címtárba. Meg amikor hozzáadod a google fiókot, alapból szinkronizálja a névjegyeket, és ha ez után még a vcf-ből is visszaállítod, szépen megkettőzi a névjegyeidet. -
TRob1
veterán
Arra nem is gondoltál hogy esetleg senki nem tudja a választ??? Nekem pl. simán menti az összeset. Különben meg, ahogy írták alattam is, (ha minden gyári), akkor ÜFSZ! (itte ezekszerint senkinek nem volt még ilyen problémája, legalábbis azok közül, akik ma reggel 6 óta benéztek ide)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
istnag
addikt
Hali báttya,
Most nem tudom azzal mennyire vagy előrébb,ha azt mondom nálam megy faxán...FLR R8 hun all in verza Én nem vagyok hozzáértő ezért csak ezt tudom válaszolni... -
Saccco
nagyúr
Most direkt megnéztem... 3ból 2szer offba tetted, mindháromszor ma kérdezted meg 6kor 7kor meg 12kor. Akik ide írnak nem mindenki van itt minden percben.
Egyébként nálam is tökéletesen lement minden contactot.
Esetleg próbáld meg a Dell Phone nevű programmal.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
espista
senior tag
Sziasztok. Tud valaki ajanlani valami programot, amivel. .doc es. xls fileokat tudok szerkeszteni? Hogy ne terheljuk a forumot johet a "valasz" privatban is.
Romani ite domum!
-
Roxaz
tag
válasz kelzsoca #41730 üzenetére
Valaki esetleg kipróbálná a CM-et huzamosabb ideig tartó telefonálással is? Továbbra is azt a hibát találom benne, hogy ha 10-15 perc felett folyamatosan dumálok (vagyis minbdíg , akkor nem jön vissza a képernyő alvó állapotból. Vagy van rá valami egyszerű kis checkbox, amit nem vettem észre :S
IT-Droid / Teclast P76Ti ICS 4.0 / Ainol Novo 7 Paladin ICS 4.0 / Ployer momo9 2.3.4
-
TRob1
veterán
válasz espista #41755 üzenetére
Már terhelted. Van erre topik: android_appz_szoftver_kibeszelo_topik
¤ R'n'R ¤
-
powers
tag
nekem is csak egy vcf fájlt csinál,viszont az tartalmazza az összeset.nézz bele mondjuk egy notepad++ al
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Látom most szerencsé(m)re elég sok hozzáértő itt van; igaz elég korán kérdeztem
(#41678; 2011-03-07 01:19:07) de hátha tudtok segíteni.(#41603) zcsongor:
"Az r8-as lite rom van fent, nagyon meg vagyok fele elégedve, 2 kérdés merült fel bennem a használat közben:
1) hol tudom beállítani azt, hogy ha hívok valakit, és felveszi, akkor ne rezegjen? sehol nem találtam "Ezzel a dologgal én is találkoztam, majd kiesett a telefon a kezemből úgy betojtam először.
Ha tudtok megoldást a rezgés megszüntetésére, megköszönöm._____Üdv, buszospeter_____
-
havast
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
válasz havast #41763 üzenetére
Most Powers felvetésére még a Notepad++al is ránéztem. Poén, hogy a képek is szépen eltárolódnak a vcf-ben.
3dik rom? Kezdő...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
barnam_
nagyúr
válasz buszospeter #41762 üzenetére
CM7-ben ezt már kilehet kapcsolni, 2.2 alatt nem találtam erre lehetőséget.
-
Artika
aktív tag
Elvileg a Smart Vibrator nevű program [link] segíteni fog a hívás közbeni rezgésfrász elkerülésére.
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
tpeti78
senior tag
Hátha valaki hozzáértö kedvet érez hozzá....
https://www.x.com/community/ppx/devchallenge
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Glatius
őstag
válasz barnam_ #41775 üzenetére
Na persze nem egy program ér nekik ennyit, hanem az a néhány ezer működő változat, amiből kidolgozzák a végleges saját verziót. Főzet lesz belőlük.... Ügyes!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
sto1911
veterán
Akik hasznalnak autos tartot es toltot navigacio celjabol: melyik valt be, ami itthon is kaphato?
-
Glatius
őstag
válasz pista59 #41777 üzenetére
Az avi fájlokat önmagában a 2.1 nem is képes lejátszani. Létezik app ami szoftveresen megoldja, de akkor meg az akku fogyasztás miatt lesz sírás... és jó eséllyel akadozni is fog. Ha nem natív a felbontás, és mindenáron teljes képernyős módot akar a tag, akkor még át is kell méreteznie minden frame-et... okosabb a konvertálás nem csak méretben, de formátumban is..
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
pista59
őstag
válasz mira72 #41778 üzenetére
A penge felbontása, hogy is vagyon? Állítva 480*800, fektetve 800*480.
Lehet kisebb, de nagyobb felbontású is, tény, hogy 480*800 felbontásban rendesen viszi (csináltam ilyent, fenn van a telefonomon)
Glatius, nekem 2.2 van, rockplayer.
Mivel az eredeti kérdés az volt, hogy a Blade képes-e divx avit lejátszani, a válasz is arra irányult: képes.[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
Glatius
őstag
válasz sto1911 #41779 üzenetére
Nekem a nagy Tes.. utángyártott Nokia autóstöltője van, 890ft-ért tökéletes. Opel Astra G-ben épp elég hosszú a vezeték, magasabb jószágban lehet, hogy túl sokat nyúlik a spirálzsinór, és túl feszes..
pista59 A terhelési része akkor is áll, nagyon tud fűteni videózás közben.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Az atmereteszes a legkissebb gond. A legtobb lejatszo sima bilinearis atmeretezest hasznal. Az nem igenyel eros procit.
Maga a hardveres rendereles hianyzik. Elv. meglehet oldani h kihasznalja az Open-GL shadereket, egyes lejatszok (coreplayer) majd kepesek lesznek ra.
-
nov2016
csendes tag
Ez az Android legkirályabb feature-je, eszembe nem jutna kikapcsolni.
Azóta sosem fülelem a kicsörgés hangját, csak akkor kezdem sugározni a fejemet amikor tényleg fel is vették a túloldalon.
Ilyet még az iPhone sem tud.
-
csandi86
csendes tag
Ha rá van dugva a teló a gépre, akkor lehetséges, hogy a nem default csengőhangot játssza le, mikor hívnak? Csak mert épp másolni akartam rá pár dolgot és annyira meglepődtem, hogy milyen hangot adott ki meg is néztem gyorsan mi a baja, de csak hívtak. Megkerestem a romban a csengőhangokat és ha nem keverem, akkor a F1_MissedCall-t játszotta folyamatosan. Ez normális? (FLB-R8)
Más:
Valaki tud olyan megoldásról, hogy ha LauncherPro Plus-t használok 3db homescreen-nel és 3db dokkal, akkor mikor oldalt váltok, a dokk is változzon az oldal szerint? -
Glatius
őstag
válasz csandi86 #41788 üzenetére
Ha SD-n van az alapértelmezett csengőhang, és az SD-t felcsatolod winfos meghajtónak, természetetesen keres valami mást.
A dokk ikonsorát épp azért találták ki, hogy legyen valami, ami NEM MOZOG A HOME SCREENNEL.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Gyerekek segítsetek már, nagyon nem értem az én aksimat. reggel felkeltem 7kor levettem a töltőröl úgy sleepben. elmentem suliban ránézek 10kor és már csak 82% mi a fenét evett enyit 3óra alatt ugy, hogy még a kijelzőt sem kapcsoltam be? wifi off volt. csak 2g ment. normálisan egy launcher és megnéztem semmi olyan folyamat nem volt bent ami szophatná az aksit. am cm7 n12-van fent.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
-
Ronam
addikt
válasz Frozzy #41792 üzenetére
megint ez a nagy csodálkozás.érdemes lenne elolvasni modacon mit írnak a ROM-hoz mielőtt kérdezel .megoldatlan probléma a hirtelen akksimerülés.többen írták hogy sleep állapotban pár óra alatt 15%-ot esett az akksi,és be se volt kapcsolva...........majd javítják talán,nightly13-at még nem néztem,megvárom amíg zsoca kidob belőle vmit
-
barnam_
nagyúr
Van arra valami hack, hogy a hívást a vissza gombbal meg lehessen szakítani?
Sokszor van hogy véletlenül hívok valakit, ilyenkor megijedek, és reflexből nyomom a vissza gombot. A hívás meg megy a háttérben... -
alexdp7
tag
válasz Frozzy #41792 üzenetére
Én pont az akksimerülés miatt választottam kelzsoca R8-át.....most épp 3 nap 8óra körül járok..............(mindhárom nap volt 4-5 hívás + kis mérges madarak + pár perc wifi)............most 15%-on van....(ja 30 perc game után ami 27%-ról nyalta le
ja és egyik este elfelejtettem alvóba rakni és reggelre legnagyobb meglepetésemre 1%-ot SEM merült
2.1-el napi 2x-i töltés volt!
még egy köszönet ezért a romért zsoca
[ Szerkesztve ]
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App