Hirdetés

Aktív témák

  • ibookg4

    tag

    válasz syl5 #21812 üzenetére

    Talán 15-20% áll a fényerö, egyébként a Powertutor szerint rengeteget zabál ha magasra állitod, akár 2x is lehet a fogyasztása 60%-on, mint amin most áll nekem. Én csak akkor veszem feljebb, ha napfényes helyen vagyok. Viszont amit még észrevettem, ha autora állitod a fényeröt, akkor is többet zabál, mintha kézzel beállitanád a csuszkán azt a fényeröt, amit automatán is beállitana, persze ezek lehet powertutor bugok, mivel elvileg az alkalmazás nincs Blade-re honositva, ezt jelzi is installkor!

    Én is kikapcsoltam a 2D gyorsitást és meduzát használok, de nem vettem észre számmottevö akkuidö javulást ezzel, szoval nem tudom mennyire eszi a 2D gyorsitás az akksit.

    Visszatérve még a kijelzöhöz, meg ujra elolvasva amit irtál, egyikünknél sem ment sokáig a kijelzö, föleg nálad, szoval az nem zabálhatta el, telefonálás közben sincs ugyebár bekapcsolva. Egyébkét éjszaka vagy nyugalmi állapotban 4-8 oránként kellene 1% zabálnia a telonak, legalábbis megfigyeléseim szerint. Probáld ki a Juice Defendert, nekem segitett, illetve van egy rajzolo része a Juice Plotter, mindkettö marketes és free.

Aktív témák